Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    26 maja: Dzień Matki 2019  -  Z motywem serca  -  Kosze kwiatów  -  Luksusowe
Kondolencje, pogrzeb  -  Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Przepraszam
Dziękuję i pozdrawiam  -  Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia
Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł  -  Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy kilkaset opinii naszych klientów (zamówienia złożone na Linkflora.pl i Flowers2Poland.com) z ostatnich 3 lat. Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2019-04-25:
Dziękuję, wieniec był piękny.

Joanna
Opinia z dnia 2019-04-22:
Dzień dobry, I employed your service this past weekend. I would like to tell you that you get extremely high ratings! My family in Poland was very happy with the floral arrangement, and it was delivered exactly when you said. Dziękuję, I will be contacting you again in the future!

Greg
Opinia z dnia 2019-04-19:
Dziękuję za zdjęcie, bukiet wygląda ślicznie.

Katarzyna
Opinia z dnia 2019-04-18:
Wszystko bardzo dobrze!

Grzegorz
Opinia z dnia 2019-04-16:
Bardzo pomocnyi i cierpliwi i uczynni.

Aleksandra
Opinia z dnia 2019-04-09:
Usługa wykonana terminowo i zgodnie z zamówieniem. Dziękuję bardzo.

Maria
Opinia z dnia 2019-04-08:
Bardzo dziękuję za przesłanie zdjęcia, wiązanka jest bardzo ładna. Ja i moje koleżanki dziękujemy za pomoc w zlokalizowaniu cmentarza i tak miłą i profesjonalną obsługę.

Wiesława
Opinia z dnia 2019-04-05:
Jesteście solidną firmą, jeszcze raz dziękuję.

Wojciech
Opinia z dnia 2019-03-30:
Wszystko OK.

Tomasz
Opinia z dnia 2019-03-29:
Konkretna odpowiedź na konkretne pytanie.

Aleksandra
Opinia z dnia 2019-03-27:
Bardzo dziękuję. Bukiet bardzo podobał się Odbiorcy. Dziękuję bardzo za współpracę.

Bogusława
Opinia z dnia 2019-03-26:
Pełny profesjonalizm z Państwa strony pozwala mi utwierdzić się w przekonaniu, że warto było, mając na względzie poprzednie również miłe doświadczenia w kontakcie z Państwa firmą, dokonać kolejnego zamówienia u Was a nie w innych firmach... Szczególne podziękowania i wyrazy uznania należą się Panu Pawłowi, bo to właśnie Pan pomógł mi dotrzymać terminu doręczenia i objął opieką całe zamówienie w sposób wzorcowy. Jeszcze raz dziękuję wszystkim oraz za Pana pośrednictwem Pani, która ułożyła tak piękny bukiet.

Arek
Opinia z dnia 2019-03-13:
Bardzo dziękuję, była to fajna niespodzianka i podobno bardzo ładna, najważniejsze, że się podobała odbiorcy. Jeszcze raz dziękuję.

Marta
Opinia z dnia 2019-03-07:
Najbardziej profesjonalne podejście z jakim się kiedykolwiek spotkałem. Wielokrotnie uzyskałem pomoc w realizacji zamówienia szybko oraz w bardzo uprzejmym tonie. Serdecznie polecam.

Waldemar
Opinia z dnia 2019-03-05:
Jak zwykle wspaniała obsługa.

Robert
Opinia z dnia 2019-03-04:
Wszystko OK, kwiaty podobają się solenizantce. Dziękuję.

Staszek
Opinia z dnia 2019-03-03:
Serdecznie dziękuję za kwiaty. Mama zachwycona. Piękne, świeże i dostarczone na czas.

Anya
Opinia z dnia 2019-03-01:
W zeszłym tygodniu miałam ważną uroczystość w Polsce (piszę z Kanady), na której mi bardzo zależało. Zamówiłam wiązankę, którą wybrałam na Waszej stronie. Wiązanka byla śliczna, dostarczona na podany przeze mnie adres z uśmiechem, bardzo sympatycznie, profesjonalnie i na czas. Kwiaty swieżutkie i najwyższej jakosci, po tygodniu dalej wyglądają jak gdyby były dostarczone wczoraj! Jestem bardzo zadowolona z Waszej obsługi i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Waszych fantastycznych usług. Dzięki… Cheers!

Krystyna
Opinia z dnia 2019-02-26:
Bardzo serdecznie dziękuję za wspaniałą obsługę.

Krystyna
Opinia z dnia 2019-02-23:
Bardzo dziękuję za wykonanie terminowe zlecenia i bardzo dobrą współpracę oraz wszystkie otrzymane informacje. Ma to dla nas duże znaczenie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2019-02-20:
Dziękuję bardzo, jestem zadowolony z usług, wykonali Państwo kawał dobrej roboty. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Arkadiusz
Opinia z dnia 2019-02-15:
W pełni profesjonalna i przyjemna obsługa. Otrzymałem fachową pomoc i złożyłem zamówienie bez problemów. Pan Paweł wykazal się proaktywnym podjeściem biorąc pod uwagę, że zamówienie składałem po Walentynkach. Dziękuję bardzo i polecam.

Robert
Opinia z dnia 2019-02-15:
Super, dzięki :)

Michał
Opinia z dnia 2019-02-15:
Bardzo dziękuję , że udało się Państwu dostarczyć przesyłkę w dniu 13.02, czyli w dniu urodzin adresatki, wszystko bardzo smakowało!

Barbara
Opinia z dnia 2019-02-14:
Super, dzięki :)

Michał
Opinia z dnia 2019-02-13:
Dziękuję za email z informacjami. Miło jest widzieć tak rzetelną i profesjonalną obsługę klienta w polskiej firmie. Kwiaty podobały się odbiorcy, a to najważniejsze. Polecę wasz serwis znajomym.

Jarek
Opinia z dnia 2019-02-09:
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wasz konsultant poprowadził całą transakcję do końca i dopilnował by kwiaty trafiły na czas. Dziękuję za tak miłą i szybką obsługę!

Marta
Opinia z dnia 2019-01-29:
Bardzo dziękuję za informację i tak, kwiaty widziałam i są bardzo ładne i moja mama była również bardzo zadowolona :) Dziękuję i życzę miłego wieczoru.

Katarzyna
Opinia z dnia 2019-01-28:
Mama jest zadowolona. Wysłała mi zdjęcie - bukiet jest piękny.

Kalina
Opinia z dnia 2019-01-23:
Bardzo dziękuję!!! Kwiaty się bardzo podobały!!!

Grażyna
Opinia z dnia 2019-01-23:
Dziękuję za wiadomość i bardzo sprawną realizację mojego zamówienia. Dziękuję też za zdjęcia - wieniec wygląda bardzo ładnie. Na pewno gdy znów będę potrzebowała podobnej pomocy zwrócę się do Waszej firmy. Łączę pozdrowienia.

Maria
Opinia z dnia 2019-01-22:
Przesyłamy nasze podziękowania dla calego zespołu, który z taką starannością i empatią zrealizował nasze zamówienie. Jedynie tą piękną wiązanką mogliśmy pozegnać bardzo bliskiego nam Marka. Bardzo nam zależało, żeby była ona godna i taką też Państwo wykonali. Dziękujemy za zdjęcia i za taką troskę o klienta, szczególnie w takiej smutnej dla nas chwili.

Krystyna i Andrzej
Opinia z dnia 2019-01-22:
Ja, jak również rodzice, jesteśmy bardzo zadowoleni! Jeszcze raz dziękuję za pomoc i jak zawsze miłą i profesjonalną obsługę!

Anna
Opinia z dnia 2019-01-21:
Bardzo Państwu dziękuję!!! Jesteście wspaniali, a moja babcia się popłakała:)

Dagmara
Opinia z dnia 2019-01-21:
Wszystko jest w porządku, rodzice właśnie dzwonili, że otrzymali piękny bukiet kwiatów. Bardzo dziękuję za wykonaną usługę i pozdrawiam serdecznie.

Gosia
Opinia z dnia 2019-01-20:
Dzięki bardzo. All jak zawsze super.

Witold
Opinia z dnia 2019-01-19:
Dziękuję serdecznie za doskonały serwis. Jesteście Państwo niezawodni. Pozdrawiam serdecznie.

Andrzej
Opinia z dnia 2019-01-17:
Jest super. Dziękuję. Jestem bardzo zadowolony.

Andrzej
Opinia z dnia 2019-01-17:
Bardzo dziękujemy za złożenie w naszym imieniu wiązanki z ostatnim pożegnaniem. Dziękujemy za punktualność i piękne kwiaty.

Krystyna i Andrzej
Opinia z dnia 2019-01-16:
Dziękuję za dostarczenie wiązanki. Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług. Pozrawiam!

Ewa
Opinia z dnia 2019-01-14:
Bardzo dziękuję za zdjęcie, zdążyłem już zobaczyć kwiaty na żywo :) Niemniej to mile z Panstwa strony :) Pozdrawiam, Wierny Klient :):):)

Jakub
Opinia z dnia 2019-01-11:
Dziękuję jeszcze raz za informację. Bukiet przepiękny, jak zawsze można na Was liczyć.

Waldemar
Opinia z dnia 2019-01-10:
Super, dziękuję za szybką i fachową obsługę :) Serdecznie pozdrawiam!

Waldemar
Opinia z dnia 2019-01-10:
Dziękuje za zdjęcie, wiązanka jest naprawdę bardzo ładna.

Milena
Opinia z dnia 2019-01-07:
Bardzo dziękuję za przecudownie wykonany kosz z owocami, który zamówiłam na urodziny mojego taty. Proszę serdecznie podziękować wykonawcy tego sobotniego zamówienia. Kosz wyglądał jeszcze cudowniej niz na stronie. Od teraz bede uzywać tylko Linkflory, a bedąc w USA wysyłam kwiaty i kosze z owocami kilka razy w roku. Thank you!

Sylwia
Opinia z dnia 2019-01-05:
Dziękuje za użycie pięknego telegramu z okazji rocznicy ślubu, rodzice byli bardzo wzruszeni i kwiaty wyglądały przepięknie.

Anna
Opinia z dnia 2019-01-02:
Serdecznie dziękuję za bardzo szybką i sprawną realizację, bukiet bardzo się podobał.

Iwona
Opinia z dnia 2019-01-02:
Zamierzam w tym roku korzystać z Waszych usług, jestem z nich zadowolony.

Jacek
Opinia z dnia 2018-12-22:
Dla całego zespołu Linkflora. Merry Christmas and Happy New Year!! Dziękuję Państwu za te wspaniałe bukiety i pracę aby dostarczyć w terminie zawsze dla mnie!! Wszystkiego Najlepszego!

Anna
Opinia z dnia 2018-12-20:
Super!

Karol
Opinia z dnia 2018-12-15:
Dziękuję za szybka dostawę, wiązanka jest piękna.

Magdalena
Opinia z dnia 2018-12-13:
Bardzo dziękuję za powiększenie stroika, to miłe z Waszej strony... Doceniam to. Jeszcze raz życzę Radosnych Świąt!!!

Irena
Opinia z dnia 2018-12-12:
Dziękuję bardzo. Bardzo dobra obsługa.

Anita
Opinia z dnia 2018-12-12:
Bardzo udany bukiet! Serdecznie dziękuję.

Witold
Opinia z dnia 2018-12-10:
Rzetelnie i fachowo.

Maksymilian
Opinia z dnia 2018-11-30:
Dziękuję za serwis, wszystko było wspaniale. Zdjęcie bukietu super, a najważniejsze, że adrest jest zadowolony. Dziękuję.

Stanisław
Opinia z dnia 2018-11-29:
Super obsługa.

Katarzyna
Opinia z dnia 2018-11-27:
Dzień dobry! Nawiązując do doręczonej za Waszym pośrednictwem wiązanki dla Pani Jolanty, uprzejmie informuję, że zainteresowana Jubilatka wyraziła ogromną radość z otrzymanego bukietu przepięknych żółtych tulipanów. Ja ze swej strony bardzo serdecznie dziękuję, że udało się Państwu, mimo trudności, zdobyć te żółte tulipany, które jak się okazało, są ulubionym kolorem pani Jolanty. Ten wspaniały bukiet jak określiła pani Jolanta, stanowił przepiękną dekorację mieszkania i cieszył oko swą urodą przez osiem zimowych dni, w związku z powyższym wyrażam jeszcze raz serdeczne podziękowanie za realizację mojego zamówienia, w tym również za sprawną i terminowo wykonaną usługę.

Aleksandra
Opinia z dnia 2018-11-19:
Pani Beata ma kwiaty na biurku i jest zachwycona. Są PRZE-piękne. I bardzo dziękuję za zdjęcie.

Sabina
Opinia z dnia 2018-11-05:
Dziękuję ślicznie za dostarczenie pięknego bukietu i za miłą obsługę.

Anna
Opinia z dnia 2018-11-01:
Witam serdecznie i z dużym buziakiem. Dopiero dotarłem do Brukseli i odczytałem wiadomosc od państwa. Jestescie wspaniali i to już powiedziałem niejednokrotnie... Kurier dostarczył kwiatki w czasie i wspaniale do stolika młodej pary. Będe zawsze podkreślał!!! To co robicie to jest most, by przekazać miłość, szacunek, tesknotę i wrazliwość. Bądźcie zawsze profesjonalistami i ludźmi z sercem!!!!. Jeszcze raz dziękuję i życzę super bezkonfliktowych klientów i wiele powodzenia i nowych pomysłów!!!! Z Serdecznością i Wielkim Uśmiechem, pozdrawiam.

Waldemar
Opinia z dnia 2018-11-01:
Dziękuję, po prostu brak mi słów, ile Wasze usługi dla mnie znaczą!!! Tak trzymać!!!

Waldemar
Opinia z dnia 2018-10-31:
Dziękuję bardzo za zdjęcie, jestem zadowolona. Chryzantemy bardzo ładne. Pozdrawiam.

Julita
Opinia z dnia 2018-10-29:
Dziękuję za email oraz wykonanie usługi. Kwiaty bardzo ładne, jestem zadowolona, na pewno skorzystam z Waszych usług w przyszłości.

Cella
Opinia z dnia 2018-10-19:
Panie Pawle, bardzo dziękujemy za pomoc i wykonanie pięknego serca/wieńca dla naszej Babci. Jesteście jak zawsze niezawodni. Wieniec na tym zdjęciu wyglądał jeszcze ładniej niż na stronie. Jeszcze raz, bardzo dziękujemy.

Kinga
Opinia z dnia 2018-10-18:
Oceniam na szóstkę.

Elżbieta
Opinia z dnia 2018-10-18:
To mi się podoba!!! Tacy ludzie powinni być stawiani za wzór kompetencji!!! Tak trzymać!!!

Waldemar
Opinia z dnia 2018-10-17:
Dziękuję, robicie super połączenie miłości do bliskich osób na odległość!!! Choć to tylko kwiaty - ale zawsze wielka pamięć. Moja mama tak się popłakała z radości, że aż mi poleciały łzy. Bardzo dziękuję za to co robicie!!!

Waldemar
Opinia z dnia 2018-10-16:
Dziękuję bardzo za doręczenie bukietu pachnących kwiatów, które sprawiły Mamie wiele radości.

Marzena
Opinia z dnia 2018-10-16:
Moj kolega, syn zmarłej, bardzo dziękuje za pamięć i piękny wieniec. Dziękujemy za Waszą pomoc w wybraniu i dostarczeniu wieńca. Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług i jak wiecie zamówiłam pachnący bukiecik dla mojej Mamy, którym Mama bardzo się ucieszyła. Dziękujemy.

Marzena
Opinia z dnia 2018-10-15:
Obsługa profesjonalna. Bukiet się podobał. Dziękuję za Wasze starania.

Helena
Opinia z dnia 2018-10-13:
Dziękuję za sprawną i profesjonalną realizację zamówienia. Z przyjemnością będę Was polecał i korzystał z usług.

Marek
Opinia z dnia 2018-10-12:
Dziękuję bardzo Pani florystce za zrobienie zdjęcia, które jest bardzo ładne. Państwu dziękuję za emaila ze zdjęciem i wiadomością. Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług. Dziękuję.

Marzena
Opinia z dnia 2018-09-24:
Jestem bardzo zadowolony z usługi u Państwa. Dziękuję za bonus (10 extra róż) i za zdjęcie - bukiet wspaniały. Oczywiście nie omieszkam dać najwyższą notę za usługę. Do następnego razu. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Michał
Opinia z dnia 2018-09-21:
Szanowni Państwo, składam serdeczne podziękowania za profesjonalne zrealizowanie zamówienia. Jestem w pełni zadowolona z Państwa usług, zwłaszcza z obiegu informacji i indywidualnego podejścia do klienta. Dodatkowo bardzo dziękuję za przesłanie idealnej fotografii przygotowanego, ślicznego bukietu, który spełnił moje wymagania w całości i przede wszystkim spodobał się Osobie Obdarowanej, co spowodowało, iż do mnie zadzwoniła przed godz. 13 z podziękowaniami za niespodziankę!!! Super!

Wioletta
Opinia z dnia 2018-09-20:
Serdecznie dziękuję za perfekcyjne wykonanie zamówienia, potwierdzone przesłanym zdjęciem. I owszem, jestem bardzo zadowolny z państwa usług (a róż chyba nawet troche więcej niz w zamówieniu). Jeszcze raz bardzo dziękuję!

Justyn
Opinia z dnia 2018-07-27:
Pełny profesjonalizm. Dziękuję.

Bogusław
Opinia z dnia 2018-07-27:
Bardzo dziękuję za udaną transakcję :) Kwiaty doręczone na czas :) Życzę dobrego biznesu i pozdrawiam!

Andrzej
Opinia z dnia 2018-07-27:
Jestem zadowolona z Państwa serwisu. Wielokrotnie rekomendowałam Państwa firmę znajomym. Następne moje zamówienie będzie już we wrześniu!

Cecylia
Opinia z dnia 2018-07-26:
Bardzo miły i profesjonalny kontakt, dziękuję.

Beata
Opinia z dnia 2018-07-26:
Wiązanka jest piękna, dziękujemy.

Magdalena
Opinia z dnia 2018-07-17:
Jestem niezmiennie pod wrażeniem Waszej dbałości o Klienta. To się ceni, tym bardziej w dzisiejszych czasach. Pozdrowienia dla całego personelu prostu z pola naftowego!

Zbigniew
Opinia z dnia 2018-07-17:
Bardzo dziękuję za informację. Jak zawsze jesteście Państwo zaangażowani w zamówienie w każdym detalu, to szalenie miłe i jednocześnie satysfakcjonujące dla klienta. Wiązanka zostala dostarczona wczoraj wieczorem bez najmniejszego problemu. Mimo przykrych okoliczności, adresat wzruszony, że mimo braku możliwości uczestnictwa w ostatnim pożegnaniu jego zmarłej Mamy, przyjaciele wyrazili wyrazy współczucia wiązanką. Jeszcze raz dziękuję za doskonałą współpracę całemu personelowi. Jesteście Wielcy!

Zbigniew
Opinia z dnia 2018-07-14:
Bukiet jest przepiękny! Rodzice, a szczególnie mama byli zachwyceni. Ogromna przyjemność. Dziękuję bardzo. Chciałam również zaznaczyć, ze kwiaty są zawsze cudowne i świeże. Dziękuje bardzo!!

Iwona
Opinia z dnia 2018-07-10:
Bardzo dziękuję za mistrzowską obsługę! Bukiet super! Pozdrawiam i za pewne do następnej realizacji usługi kwiatowej :)

Marcin
Opinia z dnia 2018-07-07:
Wszystko wyszło super. Bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2018-06-28:
Piękne kwiaty, bardzo dziękuję.

Jolanta
Opinia z dnia 2018-06-21:
Jak zwykle jestem bardzo zadowolony z Państwa usług! Bardzo dziękuję za profesjonalizm i piękny bukiet! Z pewnością skorzystam z Państwa usług w przyszłości!

Tomasz
Opinia z dnia 2018-06-19:
Dziękuję bardzo za troskę i doceniam to, że wysłaliście Państwo jak zawsze dobrej jakości kwiaty. Kwiaty się podobały i na tym nam zależało.

Arkadiusz
Opinia z dnia 2018-06-15:
Całe zamówienie dotarło już do rąk odbiorcy! Wszystko jest piękne i zrobiło wielkie wrażenie na odbiorcy :) Bardzo mi sie wszystko podoba. Bardzo dziękuję.

Małgorzata
Opinia z dnia 2018-06-10:
Serdecznie dziękuję za solidne załatwienie sprawy.

Jacek
Opinia z dnia 2018-06-06:
Kwiaty były piękne. Będziemy korzystać!

Ałła
Opinia z dnia 2018-06-05:
Wyrażam pozytywną opinię na Waszą obsługę klienta i realizacji zamówienia przez kwiaciarnię. Oby tak dalej. Doceniam i kwiaciarnię i dostarczyciela. Do następnego razu. Dziękuję. Z szacunkiem.

Michał
Opinia z dnia 2018-05-30:
Bardzo rzeczowa obsługa, dziękuję.

Konrad
Opinia z dnia 2018-05-30:
Hanna, dziękuję bardzo za twoją pomoc, wieniec był bardzo ładny!!! Zawsze będę polecał waszą firmę. Bez twojej pomocy popełniłbym mnóstwo błędów, kolor kwiatów, rodzaj wieńca etc. To jest ciężki czas dla rodziny, szczególnie jak dzieli ich tysiące kilometrów. Jesteś wspaniałym reprezentantem, wszyscy powinni być dumni z twojego zaangażowania i znajomości okazji! Dzięki jeszcze raz za pomoc.

Andrew
Opinia z dnia 2018-05-29:
Dziękuję Panie Marcinie i pańskiemu współpracownikowi Pawlowi za szybką, uprzejmą i profesjonalną odpowiedź. Jestem bardzo usatysfakcjonowany, a moja mama szczęśliwa po otrzymaniu dzisiaj pięknych róż! Dziękuję i gratuluję wspaniałego Client Service.

Cezary
Opinia z dnia 2018-05-29:
Dzięki bardzo za dostarczenie kwiatów. Solidna firma.

Jan
Opinia z dnia 2018-05-28:
Bukiet ładny, bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Krystyna
Opinia z dnia 2018-05-26:
Bardzo dziękuję za profesjonalizm i super jakość!!! Dajecie dużo radości!!! Jesteście łącznikami - dającymi bliskim radość!!! Bardzo dziękuję , że jesteście!!! Bravo!!!!!!!!!!!!!!

Waldemar
Opinia z dnia 2018-05-26:
Dziekuję za informację i za doręczenie w terminie. Do następnego zamówienia!

Izasław
Opinia z dnia 2018-05-24:
Super ludzie, pozdrawiam :-D

Piotr
Opinia z dnia 2018-05-23:
Bardzo miła i profesjonalna osoba.

Anna
Opinia z dnia 2018-05-17:
Bardzo dziękuję za pomoc w moim zamówieniu, pozdrawiam.

Zdzisław
Opinia z dnia 2018-05-15:
Bardzo dziękuję za dostarczenie bukietu - jesteście jak zawsze super profesjonalni.

Waldemar
Opinia z dnia 2018-05-09:
Bardzo dziękuję za świetną usługę. Bardzo mi Państwo pomogliście. Na pewno będę korzystać. Miłego dnia!

Beata
Opinia z dnia 2018-05-09:
Kwiaty przepiękne. Dziękuję.

Anna
Opinia z dnia 2018-05-02:
Dziękuję za profesjonalną realizację zlecenia. Szczególne podziękowania dla Pana Aleksandra Wolskiego! Pozdrawiam serdecznie, zaimponował mi Pan profesjonalizmem!

Roman
Opinia z dnia 2018-04-26:
Bardzo Państwu dziękuję, bukiet się podobał :)

Lucyna
Opinia z dnia 2018-04-24:
Uprzejmie informuję, że doręczony bukiet wzbudził szczery zachwyt, czekoladki były też akuratne, a doręczenie odbyło się bardzo sprawnie. Dziekuję i pozdrawiam.

Ewa
Opinia z dnia 2018-04-23:
Róże wspaniałe. Dziękuję.

Jacek
Opinia z dnia 2018-04-18:
Jestem bardzo zadowolony, pani kurier była urocza, kwiaty piękne i jeszcze raz bardzo dziękuję. Ocena w skali 1-10 jest 10. Pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam oraz polecę znajomym.

Wacław
Opinia z dnia 2018-04-16:
Bardzo dziękuję za pomoc w zamówieniu. Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie pozdrawiam.

Jolanta
Opinia z dnia 2018-04-11:
Dziękuję bardzo za dostarczenie bukietu na czas, a co najważniejsze dziękuję, że niespodzianka dzięki waszej kwiaciarni się udała. Jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze skorzystam z waszych usług.

Marzena
Opinia z dnia 2018-04-10:
Dziękuję za szybka realizację zamówienia i wspaniały bukiet.

Emil
Opinia z dnia 2018-03-16:
Szanowni Państwo. Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług, czego wyraz dałem w ocenach (ankieta). Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Marek
Opinia z dnia 2018-03-15:
Profesjonalne podejście.

Grzegorz
Opinia z dnia 2018-03-12:
Bardzo dziękuję. Wszystko wyszło super.

Artur
Opinia z dnia 2018-03-07:
Dziękuję serdecznie. Kwiaty piękne. Bardzo jestem zadowolony.

Jacek
Opinia z dnia 2018-03-07:
Świetnie, jak zawsze.

Paweł
Opinia z dnia 2018-03-05:
Obsługa i zainteresowanie SUPER!!!

Jarosław
Opinia z dnia 2018-03-03:
Dziękujemy za perfekcyjne i w terminie dostarczone kwiaty oraz za miłego dostarczyciela.

Bogdan
Opinia z dnia 2018-03-02:
Dziękuję bardzo. Zamówienie dotarło. Kompozycja super.

Renata
Opinia z dnia 2018-02-27:
Świetny serwis.

Paweł
Opinia z dnia 2018-02-26:
Cieszę się bardzo, że udało się państwu dostarczyć kwiaty bezpośrednio do odbiorcy. Dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę. Na pewno skorzystam w przyszłości z Państwa usług.

Joanna
Opinia z dnia 2018-02-22:
Kwiaty bardzo ładne. Jeszcze raz dziękuję za dobry serwis.

Walter
Opinia z dnia 2018-02-19:
Cieszę mnie bardzo sposób, w jaki dbacie o klientów :) Przygotowany przez Was bukiet był piękny.

Aleksandra
Opinia z dnia 2018-02-18:
Moje zamówienie zostało zrealizowane perfekcyjnie, w zaplanowanym czasie. Kwiaty są piękne, bukiet dokładnie taki jaki zamówiłam. Córka od razu przysłała mi zdjęcie. Bardzo się ucieszyła. Obie kochamy kwiaty. O to chodziło! Dziękuję serdecznie. Ta bardzo dobra ocena dotyczy też drugiego mojego zamówienia, dot. dostarczenia kwiatów w Szczecinie. Będę nadal korzystała z Państwa usług. Życzę Państwu wielu sukcesów w rozwoju Firmy.

Małgorzata
Opinia z dnia 2018-02-17:
Jak zawsze SUPER! Bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2018-02-17:
Bardzo dziękuję za dostarczenie wspaniałego bukietu. Kwiaty świeże, piękne, warte tej ceny. Usługa na najwyższym poziomie. Rozmowa z konsultantem konkretna, pomocna i na najwyższym poziomie. Profesonalnie. Fima godna zaufania. Polecam wszystkim!

Anna
Opinia z dnia 2018-02-16:
Zamówienie dotarło na czas. Bardzo dziękuję. Bukiet jest piękny, bardzo się podobał. Widziałam zdjecie, właśnie o taki mi chodziło. Serdecznie pozdrawiam Państwa i życzę sukcesów.

Małgorzata
Opinia z dnia 2018-02-15:
Wszystko się udało i doreczający był też profesjonalny, z lekkim walentykowym podejściem, świetnie!

Paweł
Opinia z dnia 2018-02-11:
Dziękuję. Bukiet bardzo się podobał. Pozdrawiam.

Ewa
Opinia z dnia 2018-02-09:
Ze swojej strony jestem zachwycona obsługą, pomocą, zaangażowaniem i bezproblemowym szybkim finałem. To przyjemność pracować z takimi ludźmi. Dziękuję raz jeszcze i gdy tylko będę miała taką potrzebę, będę korzystać z Państwa usług i rekomendować Was dalej.

Marta
Opinia z dnia 2018-02-09:
Dziękuję za fachową pomoc.

Adam
Opinia z dnia 2018-02-07:
Dziękuję za sprawne działanie.

Andrzej
Opinia z dnia 2018-02-03:
Pełen profesjonalizm!!!

Winicjusz
Opinia z dnia 2018-02-02:
Bardzo piękne kwiaty dotarły do odbiorcy i o ustalonym czasie. Wszystko OK. Miła i profesjonalna pomoc w zamowienu. Będę korzystała z Państwa usług. Polecam Linkflorę. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Celina
Opinia z dnia 2018-01-31:
Zamówiłam bukiet z róż - różnokolorowy. Dostarczono kwiaty przepiękne, kolorystycznie dobrane idealnie. Jubilatka była zachwycona. Całości dopełniły doskonale dobrane czekoladki. To naprawdę rzadkość spotkać takich profesjonalistów. Bardzo dziękuję :)

Jolanta
Opinia z dnia 2018-01-30:
Kwiaty prześliczne, mama zachwycona!! Dziękuję ślicznie i na pewno będę dalej korzystać z Państwa usług.

Ola
Opinia z dnia 2018-01-27:
Dziękuję. Jak zawsze są Państwo niezastąpieni.

Jakub
Opinia z dnia 2018-01-26:
Panie Pawle, serdecznie dziękuję za profesjonalizm, kwiaty są piękne i dostarczone na czas, jestem bardzo wdzięczny i polecę Was na przyszłość, Serdeczne pozdrowienia dla Pana Pawła i całej Linkflory.

Karol
Opinia z dnia 2018-01-23:
Bardzo dziękuję za wiadomość i serdecznie dziękuje za wspaniałe i szybkie usługi waszej firmy Linkflora.

Bernadetta
Opinia z dnia 2018-01-22:
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować całemu zespołowi Linkflora za niesamowitą pomoc i i wspaniała obsługę! Wczoraj zamówiłam 3 bukiety na 3 różne adresy. Spóźnione zamówienie, z mojej winy, na Dzień Babci i Dziadka i to jeszcze o późnej godzinie (przez wiele lat już zapominam ze czas w Posce jest o godzinę do przodu!). Pani Hanna wykazała się wręcz cudowną pomysłowością (i uratowała całą sytuację!), a jeszcze inny pan zadzwonił by potwierdzić zamówienie. Dzisiaj wszystkie trzy bukiety zostały dostarczone o wyznaczonych godzinach i z tego co wiem, są przepiękne i dostarczyły wiele radości! Naprawdę, WSPANIAŁA obsługa. Bardzo dziekuję!!!! :-) :-)

Monika
Opinia z dnia 2018-01-22:
Wspaniala, uprzejma i bardzo pomocna obsługa.

Robert
Opinia z dnia 2018-01-21:
Dziękuję ślicznie za miłą obsługę.

Anna
Opinia z dnia 2018-01-18:
Szybko, terminowo i według zamówienia. Na 5.

Paweł
Opinia z dnia 2018-01-18:
Konsultant miły, fachowy, cierpliwy. Prowadzi klienta od A do Z.

Janusz
Opinia z dnia 2018-01-14:
Dziękuję, kwiaty były przepiękne. Bardzo się podobały.

Teresa
Opinia z dnia 2018-01-13:
Bardzo dobry kontakt.

Tomasz
Opinia z dnia 2018-01-09:
Bukiet jest bardzo ładny. Będę korzystać z usług w przyszłości.

Monika
Opinia z dnia 2018-01-09:
Jestem bardzo zadowolona. Usługa na czas i bukiet bardzo ładny Dziękuję!

Danuta
Opinia z dnia 2018-01-08:
Korzystałam z Waszej firmy wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona z Waszych usług. Obdarowani są zawsze zachwyceni, a to najważniejsze. Dziękuję za troskę o jakość usługi.

Aleksandra
Opinia z dnia 2018-01-03:
Dziękuję, myślę, że są państwo na najwyższym poziomie pod kazdym względem. Zapewniaicie serwis, niestety tutaj w Australii czegoś takiego nie ma, a jeśli jest to cztero-pięciokrotnie droższe.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-12-27:
Nawiązując do Państwa informacji o zrealizowaniu mojego zamówienia pragnę poinformować, że odbiorczyni była wprost zachwycona doreczona przez Was świateczną wiązanką. Ja ze swej strony serdecznie dziękuję, za wzbogacenie mojego zamowienia dodatkowymi kwiatkami i świątecznymi ozdobami, co sprawiło odbiorcy tyle radości. Ta urocza wiązanka rozświetliła jej mieszkanko i nadała właściwego charakteru do świętowania pamiątki Narodzin Chrystusa! Uważam, że jesteście bardzo sumienną kwiaciarnią, godną polecenia wszystkim zainteresowanym i chciałabym pozostać nadal Waszą klientką!

Aleksandra
Opinia z dnia 2017-12-25:
Super profesjonalny serwis.

Danuta
Opinia z dnia 2017-12-22:
Dziękuję bardzo za informację. Dobrze że Państwo się kontaktują w przypadku zaistniałych niejasności. Korzystam z Państwa usług już od lat i musze powiedzieć że naprawdę jest dobrze... oby tak dalej... ;) Pozdrawiam serdecznie i życzę Zdrowych Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-12-20:
Bardzo dziękuję, piękne kwiaty doręczono zgodnie z planem.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-12-20:
Dziękuję bardzo. Kwiaty wyglądają pięknie na zdjęciach.

Ilona
Opinia z dnia 2017-12-14:
Serdecznie dziękuję za śliczny bukiet róż. Jest wyjątkowy - powiedziała Jubilatka. Korzystam z Państwa usług po raz kolejny i jak - zawsze profesjonalnie! Wszystko: obsługa, kwiaty i doręczenie. Super!!! Jeszcze raz dziękuję i życzę Państwu wszystkiego najlepszego i na pewno będą dalej korzystała z Waszych usług i polecała innym.

Maria
Opinia z dnia 2017-12-12:
Chcę podziękować, raz za przypomnienie mi terminu, a drugi raz za doręczenie kwiatów w terminie bardzo krótkim. Tylko pogratulować tak sprawnego załatwiania spraw. Wasza terminowa przesyłka dala dużo radości adresatce. Tak trzymajcie dalej.

Mirosław
Opinia z dnia 2017-12-09:
Wieniec jest naprawde piękny! Jeszcze raz dziękuję za wszystko.

Ela
Opinia z dnia 2017-12-09:
Dziękuję za przypomnienie mi o dacie... Jesteście po prostu the BEST!

Mirosław
Opinia z dnia 2017-12-09:
Bukiet przepiękny, kwiaty świeże, pachnące, dostarczone w terminie, najwyższa jakość usług!

Monika
Opinia z dnia 2017-12-07:
Dzięki, jest to najpkięniejszy storczyk jakiego moja kobieta widziała, kocha storczyki. Pozdrawiam!

Michał
Opinia z dnia 2017-12-04:
Bardzo miły konsultant, pomocny i serdeczny.

Adam
Opinia z dnia 2017-12-01:
Dziękuję bardzo za super profesjonalną obsługę i życzę miłego dnia.

Konrad
Opinia z dnia 2017-12-01:
Dzięki za doskonały serwis!

Maria
Opinia z dnia 2017-11-27:
Dziękuję bardzo. Nie wiedziałam dokładnie, o której godzinie jest pogrzeb, więc dziękuję za kontakt z rodziną i załatwienie tego. To bardzo ładnie i profesjonalnie z Państwa strony.

Kasia
Opinia z dnia 2017-11-26:
Super bukiet + profesjonalna obsługa konsultanta. Bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2017-11-22:
Bardzo dobra firma z której już korzystałam w przeszłości. Wszystkim ją polecam. Do miłego usłyszenia.

Ania
Opinia z dnia 2017-11-21:
Dziękuję bardzo, będę korzystać z waszej obsługi w przyszłości.

Eva
Opinia z dnia 2017-11-19:
Uprzejmie dziękuję, jestem zadowolona. Wysoko oceniam Państwa profesjonalizm i każdorazową niezawodność.

Bogumiła
Opinia z dnia 2017-11-16:
Witam serdecznie. Poniżej umieszczam opinię na temat bukietu, który zamawiałam dla mojej przyjaciółki. Słowa w 100% pochodzą od Odbiorcy, a ja moge tylko dodać - dziękuję bardzo za wspaniałą realizację: "Przepiękny, bardzo gustownie, ze smakiem połączone kolory. Kwiaty idealnie do siebie pasują. Polecam". Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Anna
Opinia z dnia 2017-11-14:
Dziękuję za telefon i email. Bardzo dziękuję za pomoc i troskę w wykonaniu mojego zamówienia. Jestem mile zaskoczona profesjonalną i miła obsługą

Bogusława
Opinia z dnia 2017-11-11:
Właśnie wróciłam z moich wakacji z Polski. Bardzo dziękuję za wybór świetnej kwiaciarki. Moja mama osobiście podziękowała mi za kwiaty. Były przepiękne.

Agnieszka
Opinia z dnia 2017-11-03:
Bardzo dziękuję za profesjonalną realizację zamówienia! Jak zwykle można polegać na Linkflorze!

Tomasz
Opinia z dnia 2017-11-03:
Kwiaty przepiękne i ładnie ustawione ze zniczami na grobie, bardzo dziękuję.

Wioletta
Opinia z dnia 2017-10-31:
Kwiaty bardzo mi się podobają, cieszę się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Dzięki!

Julita
Opinia z dnia 2017-10-31:
Dziękuję bardzo za informację, jak również za fachową i solidną obsługę. Z pewnością i z wielka chęcią będę korzystała z Państwa usług. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Mariola
Opinia z dnia 2017-10-22:
Kwiaty piękne, Żona zachwycona.

Rafał
Opinia z dnia 2017-10-21:
Bardzo dziękuję. Wszystko się super udało. Będę Państwa polecać.

Anna
Opinia z dnia 2017-10-20:
Bardzo dziękuję za informację. Niezmiennie jestem pod wrażeniem Waszej solidności. Chylę czoła z szacunkiem. A propos dostawy, przed chwilą otrzymałem telefon, że piękna wiązanka dotarła właśnie do solenizantki, dziękuję bardzo. Łączę serdeczne pozdrowienia z pola naftowego na Morzu Północnym dla całego personelu Linkflory. Możecie być Państwo absolutnie pewni, że pozostanę Waszym stałym klientem.

Zbigniew
Opinia z dnia 2017-10-20:
Witam, chciałam tylko bardzo podziękować za dostarczone kwiaty i owoce. Kwiaty były ładniejsze niż na zdjęciu, a owoców bardzo dużo i bardzo różnych. Moja mama była zachwycona. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Ewa
Opinia z dnia 2017-10-17:
Dzień dobry, pragnę bardzo podziękować za wspaniałą obsługę. Piszę do Państwa, bo jestem wręcz zachwycona waszą usługą. Zależało mi bardzo żeby mój bukiet był dostarczony do młodych w dniu ślubu przed 9 rano i dokładnie o tej porze dostałam sms z potwierdzeniem odbioru. Jesteście wspaniali! Będę polecać wszystkim Wasze usługi.

Beata
Opinia z dnia 2017-10-16:
Dziekuję bardzo,że robicie przyjemnośc mi i moim bliskim. Życzę samych sukcesów.

Waldemar
Opinia z dnia 2017-10-15:
Dziękuję za usługę i daję najwyższe punkty za jakość. Polecę Was znajomym.

Helena
Opinia z dnia 2017-10-14:
Wszystko na 5, dziękuję bardzo.

Christoffer
Opinia z dnia 2017-10-09:
Dziękujemy za dobrze wykonana usługę i profesjonalną pomoc w kontynuowaniu wykonania zlecenia. Konsultant Pan Paweł doskonale wypełnił zadanie.

Ewa
Opinia z dnia 2017-10-08:
Dziękuję bardzo za wyjątkowo sprawą obsługę.

Antoni
Opinia z dnia 2017-10-04:
Dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia. Już nie pierwszy raz korzystam z Waszej usługi. Jestem bardzo zadowolona między innymi z powiadomienia mnie o doręczeniu bukietu oraz pięknych, świeżych kwiatów. Odbiorca również wyraził zadowolenie. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w pracy.

Alicja
Opinia z dnia 2017-10-03:
Bardzo ładne kwiaty, takie jak na zdjęciu z zamówienia. Dziękuję i jestem pod wrażeniem obsługi klienta jaką Państwo świadczycie!

Anna
Opinia z dnia 2017-10-01:
Kwiaty zamówione z okazji urodzin mamy. Bukiet piękny, kwiaty świeże. Dostawa w wybranych przeze mnie godzinach. Cena przystępna. Jestem bardzo zadowolona i napewno skorzystam ponownie. Dziękuję!

Joanna
Opinia z dnia 2017-09-21:
Dziękuję ślicznie! Na pewno będę w przyszłości korzystała i polecała Państwa usługi. Pozdrawiam ciepło z upalnego Chicago.

Magda
Opinia z dnia 2017-09-20:
Witam, dzisiaj "sprawdzałam" u Odbiorcy stan i jakość dostarczonego bukietu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Bukiet jest nadal świeży i piękny. Dziękuję bardzo za współpracę.

Bogusia
Opinia z dnia 2017-09-18:
Dziękuję serdecznie za wszystkie starania i za życzliwe podejście w każdym calu przy ważnym dla mnie temacie. Raz jeszcze dziękuję Panu i całemu Zespołowi - w szczególności tym, którzy bezpośrednio uczestniczą przy tym zleceniu - całym sercem dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

Bogusia
Opinia z dnia 2017-09-17:
Jak zawsze super - dzięki!

Jan
Opinia z dnia 2017-09-14:
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia i bardzo dziękuję!

Jan
Opinia z dnia 2017-09-12:
Bukiet jest naprawdę piękny, a obdarowana i koleżanki w pracy były zachwycone. Kwiaty stoją do dziś w mieszkaniu i pięknie pachną. Dziękuję serdecznie za bardzo ładnie wykonany bukiet. Do usłyszenia i do następnego zamówienia.

Maciej
Opinia z dnia 2017-09-09:
Bardzo dziękuję za wiadomość i zdjęcie wiązanki oraz pomoc w złożeniu kwiatów na grobie kuzyna. .Z uwagi na wiek i stan zdrowia nie mogłem tego zrobić osobiście. Wiązanka bardzo ładna. Na pewno będę korzystać z Państwa usług i polecać znajomym. Pozdrawiam!

Adam
Opinia z dnia 2017-09-09:
Bardzo dziękuję za wspaniałą obsługę!!! Wiązanka wygląda przepięknie, dziękuję za przesłanie zdjęcia i dodanie dodatkowych kwiatów. Bardzo to doceniam!

Sylvia
Opinia z dnia 2017-09-04:
My parents were ecstatic with the bouquet! Thank you for your exceptional service. Definitely be ordering from your company again!

Anna
Opinia z dnia 2017-08-29:
Szanowni Państwo, uprzejmie dziękujemy za profesjnalną i szybką usługę. W piątek zamówiliśmy u Państwa wieniec na pogrzeb w sobotę i tylko dzięki błyskawicznej reakcji telefonicznej Państwa pracownika udało się zrealizować płatność w trybie ekspresowym i piękny wieniec doszedł na czas.

Beata i Renata
Opinia z dnia 2017-08-25:
Dzień dobry. Dziękuję bardzo, bukiet przepiękny, jubilatka szczęśliwa. Pozdrawiam serdecznie.

Barbara
Opinia z dnia 2017-08-22:
Dostarczone kwiaty sa przepiękne! Prosze utrzymywać jakość, a nadal będę stałą klientką.

Natalia
Opinia z dnia 2017-08-19:
Dziękuje serdecznie za dostarczenie kwiatów. Wiem, że zawsze mogę na Państwa liczyć. Życzę wszystkiego najlepszego.

Teresa
Opinia z dnia 2017-08-19:
Panie Pawle, chciałbym Panu podziękować za email, jak również za wiązankę, którą dostarczyliście na dzień pogrzebu na cmentarz.

Wojtek
Opinia z dnia 2017-08-18:
Wiązanka jest taka, o jakiej myślałam - promienna i radosna. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-08-18:
Super, dziękuję bardzo. Piękna wiązanka, w razie potrzeby na pewno skorzystam z Państwa usług.

Anna
Opinia z dnia 2017-08-17:
Bardzo dziękuję za zdjęcie. Generalnie bardzo pozytywnie oceniam zarówno bukiet, jak i całą usługę. Bardzo dziekuję za pomoc zarówno podczas składania zamówienia, jak i w trakcie i po jego realizacji. Zdjęcie uwiarygodnia wysoką jakość obsługi klienta. Dziękuję i pozdrawiam!

Marta
Opinia z dnia 2017-08-13:
Bardzo dziękuję! Odwdzięczę się Państwu kolejnymi zamówieniami w przyszłości.

Michał
Opinia z dnia 2017-08-08:
Wszystko z najwyższą notą - lepiej być nie może!

Beata
Opinia z dnia 2017-08-07:
Szanowni Państwo, bardzo dziękuję za realizację mojego zamówienia i dostarczenie wiązanki pod wskazany przeze mnie adres. Bardzo dziękuję za punktualność. Serdecznie pozdrawiam.

Stanisława
Opinia z dnia 2017-08-06:
Witam Panie Aleksandrze, spieszę z podziękowaniem z głębi serca za wspaniała usługę i piękne kwiaty doręczone dla Basi. Sama dostawa kwiatów była ogromnym zaskoczeniem, a piękny (i Basi ulubiony) storczyk dodał uroku! Dziękuję bardzo i do następnego zamówienia.

Beata
Opinia z dnia 2017-08-06:
Bardzo dziękuję za serwis, Pani Hannie i Panu Pawłowi. Wysokie noty jeżeli o mnie chodzi.

Paweł
Opinia z dnia 2017-08-04:
Serdeczne dzięki za wasz serwis. Pozdrawiam z zimnych Antypodów.

Edward
Opinia z dnia 2017-08-03:
Bardzo Państwu dziękuję!! Wiązanka jest naprawdę piękna!!

Anna
Opinia z dnia 2017-07-28:
Bardzo piękne. Pani Monika bardzo zaskoczona i zadowolona. Dziękuję bardzo za bardzo dobrą, szybką i profesjonalną obsługę!!!

Krzysztof
Opinia z dnia 2017-07-28:
Dziękuję bardzo. Jestem mile zaskoczona. Pozdrawiam serdecznie :)

Bogusława
Opinia z dnia 2017-07-26:
Serdecznie dziękuję za wspaniale wykonane zamówienie - moja siostra w Warszawie jest bardzo szczęśliwa! Pozdrawiam serdecznie.

Helena
Opinia z dnia 2017-07-26:
Dziękuję bardzo. Odbiorcy bardzo się cieszą.

Renata
Opinia z dnia 2017-07-26:
Jestem bardzo zadowolona z usługi i kontaktu, jaki Państwo zapewniają. Jeśli w przyszłości będę potrzebować podobnych usług, to z pewnością zgloszę się do właśnie do Państwa.

Aleksandra
Opinia z dnia 2017-07-22:
Aleksander I appreciate your discretion. She was ecstatic recieving them! Thank you very much and I will ensure to order again from you in the future.

Rolando
Opinia z dnia 2017-07-21:
BARDZO dziękujemy za wspanialą wiązankę. Z całego serca gratulujemy profesjonalizmu i życzymy wszystkiego co najlepsze.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-07-12:
Dziękuję. Wszystko super.

Renata
Opinia z dnia 2017-07-10:
Thank you! It is a pleasure to cooperate with you.

Oxana
Opinia z dnia 2017-07-08:
Roztomili, jestem usatysfakcjonowany i mom zoca winszować za richtig fajne blumy, na gyburstag dlo moji cery.

Marian
Opinia z dnia 2017-07-05:
Dziękuję! Dziewczynie kwiaty się bardzo podobały i poprawiły jej humor na cały dzień, a nawet i dłużej. Dostawca też był miły. Dziękuję za szybką obsługę.

Dawid
Opinia z dnia 2017-07-03:
Perfekt. Dzięki za serwis. Pozdrawiam z końca świata.

Edward
Opinia z dnia 2017-07-02:
Polecam.

Mariola
Opinia z dnia 2017-07-01:
Dziekuję za pomoc w dostarczeniu kwiatów! Szybka i konkretna realizacja! Będę Was polecał wszystkim, a sam na pewno nie raz jeszcze skorzystam!

Paweł
Opinia z dnia 2017-06-30:
Serdecznie dziękuję za tak sprawną i bardzo dobrą organizację. Tak błyskawicznej reakcji nie spodziewałam się. Z pewnością będę teraz często korzystać z państwa usług i obdarowywać kwiatami moich znajomych w kraju.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-06-26:
SUPER, bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2017-06-21:
Bardzo dziękuję za sprawną realizację zamówienia i piękne kwiaty! Jak zwykle można polegać na Państwa firmie!

Tomasz
Opinia z dnia 2017-06-21:
Dziękuję za informację, kwiaty są bardzo ładne, bardzo dziękuję za zrealizowane zamówienie.

Dorota
Opinia z dnia 2017-06-17:
Szanowni Państwo, już 2 razy korzystałam z waszych usług. W obu przypadkach kwiaty były bardzo świeże, dotarły na czas i kurierzy profesjonalni. Polecę wasza firme każdemu w Chicago. Serdecznie dziękuję.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-06-13:
Bardzo szybka i miła obsługa.

Waldemar
Opinia z dnia 2017-06-10:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia, pozdrawiam serdecznie :-)

Dorota
Opinia z dnia 2017-06-07:
Dziękuję serdecznie, że mogę na Państwa zawsze liczyć . Kwiaty są śliczne. Córka zachwycona. Dziękuję bardzo.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-06-06:
Adresat był zachwycony i niech to będzie najlepsza pochwała. Ogromne dzięki za profesjonalizm i poświęcenie pana Pawła, który perfekcyjnie zalatwił sprawę.

Elżbieta
Opinia z dnia 2017-06-03:
Bardzo dziękuję. Jesteście świetni, w 100% profesjonalni i zawsze niezawodni:) Niespodzianka się udała, solenizantka zachwycona, a kwiaty piękne:):):) Pozdrawiam.

Anita
Opinia z dnia 2017-05-28:
Wiązanka jest większa i jest bardzo ładna, bardzo dziękuję Pani i całemu zespołowi Linkflora za pofesjonalizm i dodatkową usługę, oczywiście informuję moich przyjaciół o waszych doskonałych usługach, po to żeby takie biznesy jak wasz rosły w górę i się dobrze rozwijały, bo sami bardzo nad tym pracujecie i dbacie o klienta. Jeszcze raz dziękuję.

Karol
Opinia z dnia 2017-05-27:
Jestem bardzo, bardzo wdzięczna za takie piękne załatwienie sprawy. To co państwo zrobili świadczy o waszym światowym poziomie, na jakim świadczycie usługi. Jeszcze raz bardzo dziękuję i na pewno skorzystam z Państwa usług już wkrótce, bo zbliża sie Dzień Ojca a potem urodziny rodzicow.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-27:
Mama otrzymała piękne, świeże kwiaty. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję pięknie za dostarczenie kwiatów dla mojej świętej pamięci Mamy.

Dorota
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję serdecznie za spełnienie życzenia Mamy! Storczyki i kompozycja w koszu jest przepiękna :) Gorąco pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą obsługę!

Ewa
Opinia z dnia 2017-05-26:
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę.

Anna
Opinia z dnia 2017-05-26:
Super, bardzo dziękuję, Mama juz dzwoniła z podziękowaniami. Pozdrawiam serdecznie :)

Marlena
Opinia z dnia 2017-05-26:
Bardzo dziękuję za wiadomość o doręczeniu pięknego bukietu i pysznych czekoladek dla mojej Mamy. Jestem bardzo zobowiązany i szczęśliwy, że pomogliscie mi przynieść odrobinę usmiechu dla Kobiety mojego życia. Najlepszego dla całej załogi!!

Andrzej
Opinia z dnia 2017-05-26:
Przepiękne storczyki w wazie dotarły. Proszę przekazać podziękowania dla kwiaciarni. Mama jest bardzo zadowolona.

Agnieszka
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty były piękne.

Maria
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję, kwiaty prześliczne. Będę Was wszystkim tutaj polecać. Pozdrawiam.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-21:
Bardzo wysoko oceniam Państwa serwis, jakość kwiatów, jak również kontakt z klientem.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-21:
Witam Panie Pawle, bardzo Panu dziękuję za wspaniałą wiadomość. Proszę w moim imieniu podziękować Pani Florystyce z Ełku. Jest to bardzo profesjonalne podejście z Państwa strony. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Dorota
Opinia z dnia 2017-05-19:
Dziękuję bardzo Panu Pawłowi i Aleksandrowi za bardzo miła obsługę i cierpliwość.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-18:
Dziękuję za Państwa profesjonalny service, tutaj w Australii czegoś takiego nie ma, a szkoda.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-17:
Bardzo bym chciała podziękować za piękny bukiet, pomimo małych trudności kwiaty zostały dostarczone wprost do adresata, świeże i piękne, miła fachowa obsługa, szczególne podziękowania dla kierownika działu który dba by każdy klient był zadowolony, zaangażowanie zespołu w 100%, polecam :)

Magdalena
Opinia z dnia 2017-05-14:
Dziękuję za perfect service.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-06:
Bukiet jak zawsze u Państwa pierwsza klasa!! Polecam Państwa usługi zawsze gdy tylko mam okazję:)

Jakub
Opinia z dnia 2017-04-26:
Dzień dobry, dziękuję, kwiaty bardzo się podobały :)

Edyta
Opinia z dnia 2017-04-26:
Szanowni Państwo, usługa zrealizowana bez zarzutów. Polecam.

Stefan
Opinia z dnia 2017-04-20:
Chciałam podziękować za dzisiejszy serwis. Zamówienie zlożyłam telefonicznie, dzwoniąc na główny numer. Pan, z którym rozmawiałam byl uprzejmy i cierpliwie wytłumaczył warunki mojego zamówienia last minute. Kwiaty dotarły do mojej siostry w niecałe 2 godziny od mojego telefonu. Piękny, świeży bukiet. Siostra była przeszczęśliwa i mówiła, że całe mieszkanie wypełniło się zapachem kwiatów. Dziękuję ślicznie wszystkim, którzy wzięli udział w realizacji mojego zamówienia :)

Joanna
Opinia z dnia 2017-04-20:
Właśnie odczytałam Państwa maile. Przede wszystkim serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów zgodnie z moją prośbą przed godziną 11.00! Wszystko jest w najlepszym porządku. Serdecznie dziękuję za zaangażowanie i współpracę.

Magda
Opinia z dnia 2017-04-12:
Bardzo miła i rzeczowa obsługa przez Panią Konsultant. Było mi bardzo miło. Pozdrawiam!

Andrzej
Opinia z dnia 2017-04-09:
Dziękuję serdecznie za pomoc oraz proszę przekazać podziękowania dla fantastycznej florystki. Bukiet bardzo się podobał.

Alicja
Opinia z dnia 2017-04-08:
Dziękuje serdecznie, słyszałam że wieniec wyglądał bardzo ładnie!

Joanna
Opinia z dnia 2017-04-05:
Serdecznie dziękuję za doręczenie wiązanki na pogrzeb naszego krewnego. Jestem pełna podziwu za sprawne i szybkie załatwienie mojego zamówienia. Będę polecać Państwa usługi i myślę, że jeszcze sama z nich skorzystam przy weselszej okazji. Pozdrawiam i życzę dobrych interesów .

Teresa
Opinia z dnia 2017-03-29:
Serdecznie dziękuję za wiadomość. Chciałabym bardzo podziękować - wybór kwiatów wspaniały. Odbiorczyni była bardzo zadowolona i kwiaty bardzo jej się podobały. Jeszcze raz dziękuję i za szybkie dostarczenie bukietu - na czas. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję. Życzę miłego dnia ;)

Maria
Opinia z dnia 2017-03-10:
Dziekuje Państwu... Wszystko wyszło bardzo profesjonalnie, odbiorca zachwycona... Zostaję waszym klientem.

Leszek
Opinia z dnia 2017-03-04:
Dziękuję za waszą wspaniałą współpracę, będę was polecala innym ludziom, a także będę korzystać z Waszej firmy.

Beata
Opinia z dnia 2017-03-02:
Bardzo dziękuję za doręczenie i zrealizowanie mojego zamówienia. Przepiękne róże, śliczne. Jeszcze raz dziękuję.

Danuta
Opinia z dnia 2017-03-01:
Świetnie.

Artem
Opinia z dnia 2017-02-25:
Witam serdecznie, miałem okazję skorzystać z usług Waszej Firmy i przyznaję, jestem bardzo miło zaskoczony skutecznością działania tej Instytucji. Bardzo pomogli, a w szczególności p. Paweł, który dwoił się i troił, by kwiaty dostarczyć na pogrzeb, na czas. Oceniam Firmę na ocenę 5 (to jeszcze wg starej nomenklatury). Jeszcze raz bardzo dziękuję, życzę dalszego rozkwitu super Firmy, jaką jest LINKFLORA.

Maciej
Opinia z dnia 2017-02-20:
BARDZO gorąco dziękuję za dostarczenie wspaniałej wiązanki dla naszej Świętej Pamięci Cioci. Jak zawsze kwiaty były idealnie dobrane i świeże. Dziękuję z całego serca i życzę całemu zespołowi Super Poniedzialku.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-02-19:
Dziękuję ślicznie za miłą obsługę. Dziękuję i pozdrawiam.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-02-18:
Dziękuję bardzo za dobrą obsługę.

Liliana
Opinia z dnia 2017-02-16:
Bardzo serdecznie dziękuję za profesjonalną realizację wszystkich zamówień. Jak zwykle mogę liczyć na najwyższą jakość oferowanych usług.

Tomasz
Opinia z dnia 2017-02-14:
Bardzo dziękuję za piękne kwiaty dostarczone w terminie. Chciałabym dodać , że dzięki rozmowie z Państwa konsultantem, który zaproponował mi zmianę bukietu na większy i w tej samej cenie - bukiet jest ładniejszy niż ten, który sama na początku wybrałam i bardzo się podobał solenizantce. Dziękuję i pozdrawiam.

Barbara
Opinia z dnia 2017-02-14:
Bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm. Będę polecał Was z wielką przyjemnością.

Paweł
Opinia z dnia 2017-02-13:
Dziękuję bardzo za zrealizowane zamówienie.

Robert
Opinia z dnia 2017-02-13:
Dziękuję za profesjonalny serwis i dostawę w wybranym dniu. Oboje, odbiorca i ja jesteśmy bardzo zadowoleni.

Larry
Opinia z dnia 2017-02-10:
Panie Aleksandrze, serdecznie dziękuję i jeszcze raz wyrażam uznanie i podziękowanie za wspaniały serwis, jaki państwo prezentujecie swoim klientom. Tak jak już wcześniej powiedziałam, jestem pod dużym wrażeniem, będę państwa reklamowac w San Diego i okolicach :) Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, zwłaszcza w tak trudnym dla mnie i mojej rodziny czasie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-02-08:
Wspaniała obsługa i oferta, ślicznie dziękuję.

Jadwiga
Opinia z dnia 2017-02-07:
Widziałam właśnie zdjęcie kwiatów doręczonych do Pani Haliny. Bukiet jest piękny. Dziękuję.

Halina
Opinia z dnia 2017-02-07:
Usługę oceniam jako bardzo dobrą.

Roman
Opinia z dnia 2017-02-07:
Bardzo dziękuję za profesjonalną i bardzo miłą obsługę oraz za pomoc w zamówieniu. Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim Waszą firmę.

Monika
Opinia z dnia 2017-02-06:
Dziękuję. Obsługa na największym poziomie.

Alicja
Opinia z dnia 2017-02-04:
Dziękuję bardzo za super profesjonalną obsługę. Pozdrawiam.

Marlena
Opinia z dnia 2017-02-02:
Dzień dobry Panie Aleksandrze. Chciałabym jeszcze raz bardzo podziękować za wszystkie rady które otrzymałam od Pana odnośnie mojego zamówienia. Kompozycja kwiatowa jest śliczna i co tu dużo mówić, wieniec jest przepiękny.

Beata
Opinia z dnia 2017-02-02:
Bardzo dziękujemy, kwiaty piękne. Pozostawiamy Państwa adres w naszych zasobach, na pewno skorzystamy.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-01-31:
Bardzo miła i fachowa pomoc.

Marcin
Opinia z dnia 2017-01-31:
Jak zwykle jesteście Państwo niezawodni.

Krzysztof
Opinia z dnia 2017-01-30:
Obsługa jak zwykle profesjonalna. Dziękuję, pozdrawiam.

Krystian
Opinia z dnia 2017-01-29:
Pełny profesjonalizm! Dziękuję i pozdrawiam.

Grzegorz
Opinia z dnia 2017-01-23:
Dziękuję za profesjonalne podejście i doręczenie zamówienia.

Marek
Opinia z dnia 2017-01-21:
Dziękuję uprzejmie za wiadomość i wspaniałą obsługę klienta. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam uprzejmie.

Patrycja
Opinia z dnia 2017-01-18:
Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękować całej firmie i wszystkim, którzy kontaktowali się ze mną aby zapewnić satysfakcję klienta. Rozmawiałam z rodziną, która przekazała mi, że wieniec był przepiękny i dostarczony bardzo profesjonalnie i w prawidłowym czasie. Serdeczne wyrazy wdzięczności.

Monika
Opinia z dnia 2017-01-16:
Bardzo szybka reakcja i rzetelna pomoc.

Damian
Opinia z dnia 2017-01-15:
Dziękuję Państwu za dostarczenie przesyłki tak szybko od zamówienia. Bukiet jest piękny i sprawił niesamowitą niespodziankę mojej mamie. Jeszcze raz dziękuję.

Wiesia
Opinia z dnia 2017-01-13:
Dziękuję. Mama jest bardzo zadowolona z kwiatów.

Iwona
Opinia z dnia 2017-01-13:
Bardzo dziękuję za wspaniały serwis i doręczenie kwiatów na czas. Będę polecał Wasze usługi moim przyjaciołom i znajomym. Dziękuję i pozdrawiam

Andrzej
Opinia z dnia 2017-01-10:
Panie Marcinie, na Pana ręce chciałam podziękować za doskonałą obsługę service i za doniczkową azalię doreczoną mojej mamie. Bardzo doceniam i jeszcze raz dziękuję.

Celia
Opinia z dnia 2017-01-08:
Dziękuję za terminowe dostarczenie zamówionych kwiatów.

Dorota
Opinia z dnia 2017-01-05:
Raz jeszcze Bardzo dziękuję za wspaniały serwis!!

Ewa
Opinia z dnia 2017-01-05:
Serdecznie dziękuję i podziwiam za szybką i sprawną pomoc okazaną mi w ostatniej chwili.

Elisabeth
Opinia z dnia 2017-01-02:
Dziękuję jestem bardzo usatysfakcjonowany z Państwa serwisu, chyba juz po raz szósty.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-12-25:
Dziękuję bardzo za doręczenie wiazanki na grób i również dziękuję za zdjęcie, wiązanka jest barzdo ładna. Życzę całemu zespołowi Linkflory Szczęśliwych i Radosnych Świąt Bożonarodzeniowych i Dosiego 2017 Roku, dziękuję jeszcze raz.

Karol
Opinia z dnia 2016-12-24:
Kolejny raz potwierdziliście swoją solidność. Wesołych Świąt!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-12-24:
Dziękuję, wszystko się zgadza :) Pozdrawiam i wesołych świąt :)

Konrad
Opinia z dnia 2016-12-23:
Przyjaciele zachwyceni kwiatami. Dziękuję.

Jola
Opinia z dnia 2016-12-23:
Dziękuję bardzo za przepiękny kosz. Dziękuję również za niezawodność! Za waszym pośrednictwem można kogoś tak uszczęśliwić i to nie tylko w Polsce. Życzę ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT!

Gosia
Opinia z dnia 2016-12-23:
You always take care of things with issues so well, which I appreciate. Good to hear from you and Happy Holidays!!!

Bożena
Opinia z dnia 2016-12-22:
Dziękuję Kwiaty piękne, owoce świeże. Mama jest zachwycona. Wesołych Świąt !

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-12-20:
Szybka pomoc.

Marta
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję serdecznie. Stroik przepiękny :)

Dorota
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję raz jeszcze i życzę wszystkiego dobrego. Zatrzymuję państwa adres na przyszłość.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-19:
Dziękuję bardzo za świetny serwis.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-07:
Świetny serwis!

Alex
Opinia z dnia 2016-12-07:
Dziekuję, bukiet się bardzo podobał. Usługa zrealizowana sprawnie. Dziękuję.

Daniel
Opinia z dnia 2016-12-03:
Jest ok! Jestem zadowolona. Wygląda na to, że będę korzystać z usług państwa firmy. Dziękuję, róże były ładne i świeże. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia i dołączam do listy państwa klientów, życząc udanych i bogatych Świąt Bożego Narodzenia. Państwa usługi w skali 1 do 10 oceniam na strzał w dziesiątkę.

Barbara
Opinia z dnia 2016-12-02:
Jeszcze raz dziękuję - dostałam od Zdzisławy podziękowania za piękne róże.

Bożena
Opinia z dnia 2016-11-30:
Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Mam nadzieje, ze przy radośniejszej okazji. Z przyjemnością polecę Was innym. Jestem zadowolona z Waszego serwisu.

Halina
Opinia z dnia 2016-11-29:
Bardzo kompetetny konsultant Aleksander.

Nurek
Opinia z dnia 2016-11-25:
Miałem okazję zamawiać kwiaty u Was może dwa lub trzy razy. Byłem zdumiony, niedowierzający za pierwszym razem, że to tak łatwo się da... Dziś, bez zastanowienia i szukania wróciłem do LINKFLORY i zamowiłem u Was kwiaty na 12 grudnia, otrzymałem potwierdzenie mailem a na dodatek potwierdził to telefonicznie wasz przedstawiciel Pan Paweł, notabene kompetentny człowiek. Polecam Waszą firmę moim znajomym w Ameryce i Europie.

Mirosław
Opinia z dnia 2016-11-21:
Dziękuję za dostarczenie pięknych kwiatów. Jesteście super, pełny profesjonalizm.

Patryk
Opinia z dnia 2016-11-19:
Dziękujemy bardzo za wszystkie informacje i za szybką obsługę. Jesteśmy wdzięczni, że mogliście dostarczyć kwiaty przed pogrzebem. Jeszcze raz dziękujemy :)

Kasia i Piotr
Opinia z dnia 2016-11-17:
Dziekuję bardzo :) wiązanka wyszła ładna .

Patrycja
Opinia z dnia 2016-11-11:
Dziękuję, kwiaty były bardzo piękne.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-11-10:
Dziękuję,... Kompozycja jak i serwis - OK...!!!

Andrzej
Opinia z dnia 2016-11-02:
Wszystko dobrze.

Ela
Opinia z dnia 2016-11-02:
Bardzo serdecznie dziękuję za bardzo profesjonalną realizację zamówienia, piękne kwiaty i powiększenie bukietu. Jak zwykle Linkfkora nie zawiodła! Chętnie skorzystam z Państwa usług w przyszłości.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-10-28:
Dziękuję i pozdrawiam. Fajnie jest z Państwem współpracować.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-10-22:
Na pewno będę korzystać z usług Waszej Firmy w przyszłości i definitywnie polecę ją naszym znajomym. Dziękuję za profesjonalizm.

Agata
Opinia z dnia 2016-10-22:
Dziękuję za bardzo uprzejmy serwis, bukiet jaki doręczyliście był taki jak na zdjęciu.

Monika
Opinia z dnia 2016-10-20:
Na pewno będe polecał znajomym. Pozdrawiam i życzę Dużych Sukcesów.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-19:
Dziękuje za dostarczenie kwiatów, na pewno w przyszłości jeszcze skorzystam.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-10-18:
Za usługę dziękuję, jestem zadowolony.

Bogdan
Opinia z dnia 2016-10-16:
Dziękuję za super niespodziankę , jaką mogłem dzieki państwu sprawić mojej mamie.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-14:
Uprzejmie Państwu dziękuję. Jestem bardzo zadowolona.

Hanna
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-10-06:
Baaardzo dziękuję, jestem bardzo zadowolona. Polecę Was wszystkim!!!! Na pewno w razie konieczności wybiorę Państwa firmę.

Monika
Opinia z dnia 2016-10-01:
Dziękuję za szybką i miłą obsługę.

Jola
Opinia z dnia 2016-10-01:
Serdeczne dzięki. Wiązanka była piękna i doręczona na czas. Będę korzystać z usług i polecać znajomym.

Małgosia
Opinia z dnia 2016-09-27:
Kwiaty w idealnym stanie trafiły do adresatki. Dziękuję bardzo i z pewnością niejednokrotnie skorzystam z Państwa usług.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-09-23:
Znajoma wysłała zdjęcie pięknego bukietu kwiatów na jaki liczyłam i jest bardzo zadowolona. Jeszcze raz dziękuję. Oficialnie zadowolony klient i jeśli obiecują Państwo, że tak będzie dalej, będę korzystała wyłącznie z Państwa usług, a kwiaty do Polski zamawiam często.

Paulina
Opinia z dnia 2016-09-23:
Witam serdecznie i równie serdecznie dziękuje za wiadomość. Kwiaciarnia doręczyła cudowny bukiet kwiatów - życzenia były czytelne, bo nie słyszałam, że są problemy z ich odczytaniem. Raz jeszcze dziękuję WSZYSTKIM za wszelkie starania. W szczególności tym, którzy mieli bezpośredni wkład w uruchomienie i realizację mojego zlecenia. Wszyscy zrobili swoje, co w ich kompetencjach. Kwiaciarnia sprawdziła się, co cieszy, doręczono starannie przygotowany bukiet kwiatów - będą przywoływały miłe wspomnienia. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-09-22:
Dziękuję bardzo, będę korzystał i polecał w przyszłości.

Patryk
Opinia z dnia 2016-09-20:
Zamówienie zrealizowane znakomicie.

Elżbieta
Opinia z dnia 2016-09-19:
Dziękuję bardzo za realizację zamówienia, pomimo że zostało złożone w ostatniej chwili. Zawsze mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ze słonecznej Florydy.

Paweł
Opinia z dnia 2016-09-17:
SUPER. Ogromna zasługa wielu osób, jestem tego świadoma. Raz jeszcze dziękuję całemu Zespołowi Linkflora.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-09-10:
Dziękuję za doręczenie wiązanki. Mamusi się podobała. Chętnie skorzystam z Waszych usług ponownie.

Witold
Opinia z dnia 2016-08-27:
Podziękowania dla konsultanta, który zajmował się moim zamówieniem. Panie Pawle, Pan tyle mi pomógł, iż mam dosłownie dług wdzięczności wobec Pana, nie wiem wręcz jak mam dziękować. Jeśli ja będę mogła Panu w czymś pomóc, proszę się nie wahać zapytać. Jeszcze raz gorąco dziękuję!!! Proszę bardzo również podziękowacć panu kurierowi; to tez niesamowicie miło z jego strony, ze zgodził się to wszystko uczynić. Jedno jest pewne, Panie Pawle, nigdy tego dobrego uczynku nie zapomnę. Jest Pan naprawdę wspaniałym człowiekiem. Pan, Pawle, jest osobą bardzo godną zaufania - nie każda osoba jest - ale to tylko Pana własna zasługa. Cieszę się, że miałam tę przyjemność.

Iwona
Opinia z dnia 2016-08-27:
Dzięki serdeczne... Gwiazda szczęśliwa...:) Wierzę jej na słowo... kwiaty podobno Cudo...:)

Adam
Opinia z dnia 2016-08-26:
Bardzo miły konsultant Aleksander!

Aleksander
Opinia z dnia 2016-08-04:
Dzien dobry, uprzejmie dziękuję i życzę powodzenia w Państwa dalszej, wspaniałej pracy.

Alicja
Opinia z dnia 2016-07-25:
Chciałam bardzo serdecznie podziekować za dostarczenie zamówionego bukietu kwiatow dla Pani Karoliny. Dzięki wam moja siostra miała cudownie rozpoczęty ten szczególny dla niej dzień.

Michalina
Opinia z dnia 2016-07-21:
Ekspresowy, sympatyczny kontakt - jak miło! :)

Anna
Opinia z dnia 2016-07-20:
Bardzo dziękuję za tak miłą i profesjonalna obsługę.

Danuta
Opinia z dnia 2016-07-15:
Dziękuję bardzo za dostarczenie kwiatów. Jesteście solidną Firmą, dziekuję

Katarzyna
Opinia z dnia 2016-07-13:
Dziękuję za wiadomość i za dobrą obsługę. 5 stars!

Anna
Opinia z dnia 2016-07-13:
Dziekuje bardzo jesteście Państwo niezaowdni i znajdziecie zawsze dobre rozwiązanie.

Andrzej
Opinia z dnia 2016-07-13:
Bardzo dziękuję za ekspresowe działanie :)

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-07-11:
Dziękuję, wszystko przebiegło profesjonalnie pozdrawiam

Mariusz
Opinia z dnia 2016-07-10:
Z całego serca bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-07-10:
Ogólnie jesteście na 6, szybko, solidnie, z pełnym profesjonalizmem. Lepiej się nie da ;) W przyszłości również skorzystam z Państwa usługi.

Alan
Opinia z dnia 2016-07-03:
Dziękuję. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług.

Grażyna
Opinia z dnia 2016-06-21:
Pierwszy raz skorzystałam z takiej usługi, ale jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę Państwa polecać.

Beata
Opinia z dnia 2016-06-21:
Bardzo dziękuję za jak zwykle profesjonalną realizację zamówienia. Bardzo chętnie skorzystam z Państwa usług w przyszłości!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-06-17:
Jestem pod ogromnym wrazeniem poziomu obsługi klienta ktory otrzymałam. Na pewno skorzystam z usług Linkflory w przyszłości.

Ewa
Opinia z dnia 2016-06-15:
Dzięki :) Kwiaty bardzo spodobały się mojej kobiecie... Najpiękniejsze jakie kiedykolwiek dostała.

Michał
Opinia z dnia 2016-06-10:
Dziękuję, wszystko jest dobrze

Danuta
Opinia z dnia 2016-06-09:
Dziękuję serdecznie za wiadomość, jak zwykle jesteście najlepsi. Serdecznie pozdrawiam.

Maria
Opinia z dnia 2016-06-08:
Na pewno będę z Państwa usług jeszcze korzystać nie raz. Bardzo sprawna i miła obsługa. Dziękuję pięknie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-06-04:
Dziękuję za szybką i sprawną realizację zamówienia. :)

Anna
Opinia z dnia 2016-06-03:
Bardzo pięknie dziękuję, kwiaty dostarczone na czas.

Jan
Opinia z dnia 2016-05-31:
Spieszę pogratulować i podziękować Państwu za tak eleganckie rozwiązanie mojego dylematu związanego z przeszłym Świętem Matki w Polsce. Dzisiaj mama świętuje podwójnie, ponieważ otrzymała od Was świeży bukiet -niespodziankę oraz życzenia ode mnie po dwutygodniowej ich wędrówce. Gratuluję wysokiej jakości obsługi klienta! I dziękuję!!

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-30:
Kwiaty były piękne, dzięki.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-05-30:
Serdecznie dziękuję za to, że dzięki pięknemu bukietowi, który dostarczył miły kurier, moja mama miała niespodziankę na Dzień Matki. Na pewno gdy zajdzie potrzeba skorzystam z Państwa usług. Serdecznie pozdrawiam

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-30:
Jak zwykle profesjonalny serwis. Kwiaty są piękne, i zdjęcia są fajne, serdeczne dzięki Panu, Panie Pawle, Kurierowi i Linkflorze jako całości. Powodzenia.

Karol
Opinia z dnia 2016-05-29:
Dziękuję! Mama była zachwycona.

Joanna
Opinia z dnia 2016-05-27:
Dziękuję, nie spodziewałam się, że zamówione w ostatniej chwili kwiaty będą dostarczone w ciągu 45 minut od zamówienia, szczególnie w tak bardzo gorący dzień jak Dzień Matki. Okazuje się, że nasza poczta bardzo szwankuje i moje życzenia nie dotarły więc uratowaliście honor rodziny.

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-26:
Bardzo dziękuję. Wiązanka jest prześliczna, a moja Mama szczęśliwa. Jesteście najlepszą firmą. Zawsze będę korzystała z Waszych usług.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-05-26:
DZIĘKUJĘ BARDZO. Bukiet BARDZO ładny, Mama szczęśliwa.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-26:
Radość i wzruszenie na mojej mamy twarzy bezcenne!!! Jestem zachwycona, bukiet przepiękny. Co tu dużo pisać, świetna robota! Skorzystam następnym razem na pewno. Mieszkam za granicą i nie mogłam osobiście zanieść jej kwiatów, ale dzięki Wam czuję się jakbym tam była!

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-26:
Witam i bardzo dziękuję za dostarczenie zamówienia na czas. W dzisiejszym świecie to na pewno nie było łatwe, solidna firma! Dzięki

Waldemar
Opinia z dnia 2016-05-26:
Bardzo ale to bardzo dziękuję za precyzję i punktualność !!! Firma warta polecenia!!! Radość mamy bezcenna!

Dorota
Opinia z dnia 2016-05-19:
Dziękuję za pomoc w złożeniu zamówienia, pozdrawiam serdecznie!

Irena
Opinia z dnia 2016-05-18:
Super!

Adrian
Opinia z dnia 2016-05-14:
To było moje pierwsze zamówienie u Państwa. Jestem mile zaskoczona. Dziękuje za szybką i profesjonalną obsługę. Na pewno będę czesciej korzystała z Państwa usług.

Ewa
Opinia z dnia 2016-05-14:
Bardzo dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy. Chciałabym dodać, że odbiorca jest bardzo zadowolony i kosz jest super. Z wyrazami szacunku - stała kilentka.

Eliza
Opinia z dnia 2016-05-12:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów. Wszyscy są zadowoleni. Bardzo doceniam Wasze zaangażowanie, outstanding customer service. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam z daleka...

Edyta
Opinia z dnia 2016-05-09:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę. Otrzymałam video z uroczystości pochówku, gdzie miałam okazję zobaczyć wieniec zamówiony u państwa. Jestescie solidną, fachową i dyskretnie obsługującą klientów firmą. Mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziekuję za wspaniałą obsługę.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-05-06:
Dziękuję bardzo! Mama super zadowolona, zdjecie bukietu już widziałam. Będę korzystać z Państwa usług ponownie na pewno!

Patrycja
Opinia z dnia 2016-05-05:
Jeszcze raz dziękuje za informacje i profesjonalną obsługę,

Nusia
Opinia z dnia 2016-04-30:
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę zamówienia. Dotarło na czas, godne polecenia działanie firmy.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-04-25:
BARDZO DZIEKUJĘ za pomoc nagłą i niedzielną!!!!! Super obsługa!

Jolanta
Opinia z dnia 2016-04-25:
Panie Aleksandrze, dziękuję bardzo za pomoc!!!!!

Jolanta
Opinia z dnia 2016-04-25:
Wszyscy zadowoleni, dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2016-04-22:
Dziękuje za wspaniałą usługę, w przyszłości będę dalej Waszym klientem.

Adam
Opinia z dnia 2016-04-15:
Przede wszystkim chcemy podziękować za wspaniały serwis jaki oferujecie. Czujemy się naprawdę dobrze, że powierzyliśmy Waszej firmie dostarczenie kwiatów, ponieważ widzimy, że bardzo dbacie o pełną satysfakcję klienta. Na pewno będziemy Wasze usługi polecać innym.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-04-13:
Bardzo dziękuję Państwu za sprawną przesyłkę na czas oraz za sympatycznego kuriera.

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-04-09:
Dziękuję bardzo! Super serwis!

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-04-08:
Dziękuję bardzo za odpowiedź tak szybko i jestem bardzo zadowolony z Waszego serwisu.

Rafael
Opinia z dnia 2016-04-08:
Slicznie dziękuję - kwiaty się podobały!

Halina
Opinia z dnia 2016-04-05:
Mojej Mamie i wszystkim kwiaty bardzo się podobały i sprawiły wiele radości. Dziękuję bardzo.

Marzena
Opinia z dnia 2016-04-04:
Dziękuję za szybką i profesjonalną realizację zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-03-29:
Kolejny raz spisaliście się wzorowo. Dziękuję.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-03-24:
Chciałam podziękować za pełen profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem doskonałego doboru kwiatów, zarówno ja, jak i osoba, do której je dostarczyliście. Będę polecać Państwa firmę wszystkim moim znajomym, a korzystając z okazji życzę Państwu Zdrowych, pogodnych, pełnych radości i miłości Świąt Wielkiej Nocy.

Barbara
Opinia z dnia 2016-03-18:
Dziękuję za sprawną i szybką obsługę. Solenizantka była bardzo zadowolona.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-03-14:
Dziękuję bardzo, kwiaty piękne.

Aneta
Opinia z dnia 2016-03-13:
Witam, dziękuję, bardzo ładny bukiet.

Natalia
Opinia z dnia 2016-03-11:
Mama pisała emaila, że bukiet doszedl i że jest bardzo ładny. Dziękuję i bede używać Waszej firmy.

Ilona
Opinia z dnia 2016-03-08:
Spoko, dziękuję, macie super serwis.

Przemek
Opinia z dnia 2016-03-07:
Dziękuję bardzo, babcia była bardzo zadowolona, myślę że w przyszłości z przyjemnością skorzystam z Państwa usług ponownie, jeszcze raz dziękuję, pozdrowienia.

Alina
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2016-03-06:
Dziękuję bardzo za piękny bukiet doręczony terminowo. Będę polecać Panstwa usługi.

Krystyna
Opinia z dnia 2016-03-05:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę, na pewno będę polecał i korzystał z Państwa firmy.

Dariusz
Opinia z dnia 2016-03-04:
Pięknie dziękuję za dostarczenie ślicznych tulipanów.

Jania
Opinia z dnia 2016-03-01:
Super!!! Bardzo dziękuję za szybką, miłą obsługę i pełen profesjonalizm!! Będę Was polecać wszystkim znajomym. Pozdrawiam serdecznie.

Monika
Opinia z dnia 2016-02-29:
Dziękuję bardzo. Mam potwierdzenie, że wiazanka była ładna i dostarczona dokładnie na czas.

Janina
Opinia z dnia 2016-02-25:
Mimo krótkiego terminu realizacji, kwiaty dotarły w terminie, swieże i to bardzo piękne. Polecam!

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-24:
Na 100 procent wrócę do Was!!!! Przesympatyczna Pani dostarczyła kwiaty... Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję jeszcze raz.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-24:
Bardzo dziękuję za terminowe doręczenie pięknego bukietu. Jestem pod wrażeniem, z jaką dbałością i zaangażowaniem traktujecie klienta. To, co dla konkurencyjnej firmy było niemożliwe, dla Państwa nie stanowiło problemu. Cieszy fakt, że niektóre polskie firmy potrafią działać według takich standardów. Życzę powodzenia na przyszłość, co przy takim podejściu do klienta nie będzie dla Was trudne. Szczególne podziękowanie składam na ręce Pana Jarka.

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-24:
Super, dzięki!!!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-20:
Dziękuję bardzo za Wasz serwis. Właśnie skończyłem rozmowę z moją mamą. Tulipany są świeże, pięknie udekorowane i mama dosłownie oszalała na ich widok. Jeszcze raz dziękuję.

Prez
Opinia z dnia 2016-02-19:
Odbiorczyni jest bardzo zadowolona więc zdobyliście klienta.

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-16:
Panie Pawle, serdecznie dziękuje za tę piękną przesyłkę kwiatową. Zrobił Pan wielką przyjemność moim rodzicom, tym bardziej, że dzisiaj wypada ich 59 rocznica ślubu. Jestem wzruszona Pańską postawą. Jeszcze raz dziękuje i chciałam zapewnić ze sposób jaki Pan reagował i walczył o klienta jest warty naśladowania przez innych ludzi businessu. Jeśli chodzi o mnie i moje przyszłościowe plany związane z kupnem i przesyłaniem kwiatów , to zdecydowanie będę korzystać z Państwa firmy. Pozdrawiam i życzę sukcesu.

Eva
Opinia z dnia 2016-02-14:
Pragnę podziękować firmie, a zwłaszcza operatorowi Pawłowi za kulturę i wielki profesjonalizm przy obsłudze mojego zlecenia. Zamówienie zrealizowane zostało w czasie 2h 50min. Dla mnie rewelacja. Polecam!

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-02-14:
Bardzo Państwu dziękuję za perfekcyjną obsługę zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-13:
Bardzo serdecznie dziękuję za zrealizowanie zamówienia. Wszystko odbyło sie bez zarzutu - solidnie i na czas, a odbiorcy są zachwyceni pięknym bukietem. Bardzo dziękuję i pozdrawiam, wdzieczna klientka.

Marta
Opinia z dnia 2016-02-12:
Dziękuję za sprawny przebieg zamówienia oraz dostarczenia. Odezwę się za jakiś czas ponownie.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-09:
Dziękuję bardzo! Jak zwykle super jakość obsługi!!!

Monika
Opinia z dnia 2016-02-05:
Bukiet jest nawet piękniejszy niż na zdjęciu na stronie Linkflora. :) Jestem bardzo zadowolona oraz mojej Mamie też się bardzo podobał. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Obsługa tradycyjnie na najwyższym poziomie. :)

Aleksandra
Opinia z dnia 2016-02-03:
Dzieki bardzo jak zawsze S U P E R!

Witold
Opinia z dnia 2016-01-25:
Pierwszy raz korzystałem z Waszych usług, pierwszy raz w ogóle słałem do kogoś kwiaty. Okazało się, że tak niewiele dla kogoś może znaczyć naprawdę dużo.Nie spodziewałem się, że całą tę operację można przeprowadzić tak sprawnie i bez zbędnych komplikacji. Bardzo dziękuję za Państwa usługę, obsługę i podejście do klienta. Byłem zachwycony tym jak szybko udało się wszystko załatwić. Jeszcze raz dziękuję. Na pewno przy najbliższej okazji skorzystam z Waszych usług oraz będę polecał znajomym i nie tylko.

Piotr
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję bardzo, jestem bardzo zadowolona!

Weronika
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję bardzo, moja mama jest przeszczęśliwa, pozdrawiam.

Violetta
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dzień dobry! Ja również dziękuję z całego serca za szybką realizację mojego zamówienia. Szczegolne podziękowania dla konsultanta, który realizował moje zamówienie. Jestem mile zaskoczona i zawsze będę polecać Wasze usługi. Jeszcze raz dziękuję i życzę dalszych sukcesów.

Barbara
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję. W przyszłości z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z Waszych usług. Jestem bardzo zadowolona.

Aneta
Opinia z dnia 2016-01-21:
Chcę bardzo podziękować za szybkie dostarczenie bukietu świeżych i pięknych kwiatów. Pozdrawiam serdecznie i polecam gorąco .

Tamar
Opinia z dnia 2016-01-17:
Szanowni Państwo, skorzystałem z usług Waszej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję!!! Do miłego... następnego razu. Z poważaniem i pozdrowieniami z Australii!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-01-17:
Dziękujemy bardzo za piękną wiązankę.

Ela i Mirek
Opinia z dnia 2016-01-14:
Bardzo dziękuję za dostarczenie kwiatów, będę Wasze usługi polecać, dziękuję bardzo.

Agata
Opinia z dnia 2016-01-12:
Serdecznie dziękuję za doręczenie zamówienia. Adresatka była zadowolona, bukiet jej się podobał. Firma godna polecenia.

Joachim
Opinia z dnia 2016-01-09:
Bardzo dziękuję. Kompozycja jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Dziękuję także za pomyślne dostarczenie kwiatów na czas.

Magdalena
Opinia z dnia 2016-01-07:
Dziękuję bardzo, solenizantka była zadowolona :)

Magda
Opinia z dnia 2016-01-05:
Panie Pawle, chciałabym serdecznie podziękować Waszej firmie za dostarczenie kwiatów dzisiaj rano na Cmentarz Osobowicki w związku z pogrzebem. Bukiet przepiękny. Bardzo dziękuję i na pewno będę korzystać z Waszych usług.

Kamila
 


Kwiaciarnia Internetowa * Kwiaciarnia Wysyłkowa * Wyślij kwiaty * Florystyczna poczta * Kwiatowa przesyłka * Zamów kwiaty * Kwiaciarnia online * Kwiaty przez internet Kwiaty przez telefon Bukietowa poczta * kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.

Kwiaciarnia Wysyłkowa Linkflora doręcza kwiaty na terenie całej Polski, w tym także do największych miast:

Bełchatów, Będzin, Biała Podlaska, Białystok, Bielsko Biała, Bydgoszcz, Bytom, Chełm, Chorzów, Ciechanów, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Dębica, Elbląg, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Gliwice, Głogów, Gniezno, Gorzów Wielkopolski, Grudziądz, Inowrocław, Jastrzębie Zdrój, Jaworzno, Jelenia Góra, Kalisz, Katowice, Kędzierzyn Koźle, Kielce, Kołobrzeg, Konin, Koszalin, Kraków, Krosno, Kutno, Legionowo, Legnica, Leszno, Lubin, Lublin, Łomża, Łódź, Mielec, Mysłowice, Nowy Sącz, Nysa, Olsztyn, Opole, Ostrołęka, Ostrowiec Świętokrzyski, Ostrów Wielkopolski, Otwock, Pabianice, Piaseczno, Piekary Śląskie, Piła, Piotrków Trybunalski, Płock, Poznań, Pruszków, Przemyśl, Puławy, Racibórz, Radom, Radomsko, Ruda Śląska, Rumia, Rybnik, Rzeszów, Siedlce, Siemianowice Ślaskie, Sieradz, Skarżysko Kamienna, Skierniewice, Słupsk, Sosnowiec, Stalowa Wola, Starachowice, Stargard Szczeciński, Starogard Gdański, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Świętochłowice, Świnoujście, Tarnobrzeg, Tarnowskie Góry, Tarnów, Tczew, Tomaszów Mazowiecki, Toruń, Tychy, Wałbrzych, Warszawa, Wejherowo, Włocławek, Wodzisław Ślaski, Wrocław, Zabrze, Zamość, Zawiercie, Zduńska Wola, Zgierz, Zielona Góra, Żory, Żyrardów.

©1998-2018 Linkflora. Wszelkie prawa zastrzeżone. Linkflora i Flowers2Poland są zastrzeżonymi znakami towarowymi.

Używamy cookies! Jeżeli korzystasz z serwisu i ich nie blokujesz, oznacza to zgodę na ich wykorzystanie. Więcej o plikach cookies.