Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    Boże Narodzenie 2017  -  Doniczkowe  -  Kosze kwiatów  -  Z motywem serca  -  Luksusowe
Kondolencje, pogrzeb  -  Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Przepraszam
Dziękuję i pozdrawiam  -  Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia
Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł  -  Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy kilkaset opinii naszych klientów (zamówienia złożone na Linkflora.pl i Flowers2Poland.com) z ostatnich 3 lat (od stycznia 2015). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2017-11-27:
Dziękuję bardzo. Nie wiedziałam dokładnie, o której godzinie jest pogrzeb, więc dziękuję za kontakt z rodziną i załatwienie tego. To bardzo ładnie i profesjonalnie z Państwa strony.

Kasia
Opinia z dnia 2017-11-26:
Super bukiet + profesjonalna obsługa konsultanta. Bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2017-11-22:
Bardzo dobra firma z której już korzystałam w przeszłości. Wszystkim ją polecam. Do miłego usłyszenia.

Ania
Opinia z dnia 2017-11-21:
Dziękuję bardzo, będę korzystać z waszej obsługi w przyszłości.

Eva
Opinia z dnia 2017-11-19:
Uprzejmie dziękuję, jestem zadowolona. Wysoko oceniam Państwa profesjonalizm i każdorazową niezawodność.

Bogumiła
Opinia z dnia 2017-11-16:
Witam serdecznie. Poniżej umieszczam opinię na temat bukietu, który zamawiałam dla mojej przyjaciółki. Słowa w 100% pochodzą od Odbiorcy, a ja moge tylko dodać - dziękuję bardzo za wspaniałą realizację: "Przepiękny, bardzo gustownie, ze smakiem połączone kolory. Kwiaty idealnie do siebie pasują. Polecam". Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Anna
Opinia z dnia 2017-11-14:
Dziękuję za telefon i email. Bardzo dziękuję za pomoc i troskę w wykonaniu mojego zamówienia. Jestem mile zaskoczona profesjonalną i miła obsługą

Bogusława
Opinia z dnia 2017-11-11:
Właśnie wróciłam z moich wakacji z Polski. Bardzo dziękuję za wybór świetnej kwiaciarki. Moja mama osobiście podziękowała mi za kwiaty. Były przepiękne.

Agnieszka
Opinia z dnia 2017-11-03:
Bardzo dziękuję za profesjonalną realizację zamówienia! Jak zwykle można polegać na Linkflorze!

Tomasz
Opinia z dnia 2017-11-03:
Kwiaty przepiękne i ładnie ustawione ze zniczami na grobie, bardzo dziękuję.

Wioletta
Opinia z dnia 2017-10-31:
Kwiaty bardzo mi się podobają, cieszę się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Dzięki!

Julita
Opinia z dnia 2017-10-31:
Dziękuję bardzo za informację, jak również za fachową i solidną obsługę. Z pewnością i z wielka chęcią będę korzystała z Państwa usług. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Mariola
Opinia z dnia 2017-10-22:
Kwiaty piękne, Żona zachwycona.

Rafał
Opinia z dnia 2017-10-21:
Bardzo dziękuję. Wszystko się super udało. Będę Państwa polecać.

Anna
Opinia z dnia 2017-10-20:
Bardzo dziękuję za informację. Niezmiennie jestem pod wrażeniem Waszej solidności. Chylę czoła z szacunkiem. A propos dostawy, przed chwilą otrzymałem telefon, że piękna wiązanka dotarła właśnie do solenizantki, dziękuję bardzo. Łączę serdeczne pozdrowienia z pola naftowego na Morzu Północnym dla całego personelu Linkflory. Możecie być Państwo absolutnie pewni, że pozostanę Waszym stałym klientem.

Zbigniew
Opinia z dnia 2017-10-20:
Witam, chciałam tylko bardzo podziękować za dostarczone kwiaty i owoce. Kwiaty były ładniejsze niż na zdjęciu, a owoców bardzo dużo i bardzo różnych. Moja mama była zachwycona. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Ewa
Opinia z dnia 2017-10-17:
Dzień dobry, pragnę bardzo podziękować za wspaniałą obsługę. Piszę do Państwa, bo jestem wręcz zachwycona waszą usługą. Zależało mi bardzo żeby mój bukiet był dostarczony do młodych w dniu ślubu przed 9 rano i dokładnie o tej porze dostałam sms z potwierdzeniem odbioru. Jesteście wspaniali! Będę polecać wszystkim Wasze usługi.

Beata
Opinia z dnia 2017-10-16:
Dziekuję bardzo,że robicie przyjemnośc mi i moim bliskim. Życzę samych sukcesów.

Waldemar
Opinia z dnia 2017-10-15:
Dziękuję za usługę i daję najwyższe punkty za jakość. Polecę Was znajomym.

Helena
Opinia z dnia 2017-10-14:
Wszystko na 5, dziękuję bardzo.

Christoffer
Opinia z dnia 2017-10-09:
Dziękujemy za dobrze wykonana usługę i profesjonalną pomoc w kontynuowaniu wykonania zlecenia. Konsultant Pan Paweł doskonale wypełnił zadanie.

Ewa
Opinia z dnia 2017-10-08:
Dziękuję bardzo za wyjątkowo sprawą obsługę.

Antoni
Opinia z dnia 2017-10-04:
Dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia. Już nie pierwszy raz korzystam z Waszej usługi. Jestem bardzo zadowolona między innymi z powiadomienia mnie o doręczeniu bukietu oraz pięknych, świeżych kwiatów. Odbiorca również wyraził zadowolenie. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w pracy.

Alicja
Opinia z dnia 2017-10-03:
Bardzo ładne kwiaty, takie jak na zdjęciu z zamówienia. Dziękuję i jestem pod wrażeniem obsługi klienta jaką Państwo świadczycie!

Anna
Opinia z dnia 2017-10-01:
Kwiaty zamówione z okazji urodzin mamy. Bukiet piękny, kwiaty świeże. Dostawa w wybranych przeze mnie godzinach. Cena przystępna. Jestem bardzo zadowolona i napewno skorzystam ponownie. Dziękuję!

Joanna
Opinia z dnia 2017-09-21:
Dziękuję ślicznie! Na pewno będę w przyszłości korzystała i polecała Państwa usługi. Pozdrawiam ciepło z upalnego Chicago.

Magda
Opinia z dnia 2017-09-20:
Witam, dzisiaj "sprawdzałam" u Odbiorcy stan i jakość dostarczonego bukietu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Bukiet jest nadal świeży i piękny. Dziękuję bardzo za współpracę.

Bogusia
Opinia z dnia 2017-09-18:
Dziękuję serdecznie za wszystkie starania i za życzliwe podejście w każdym calu przy ważnym dla mnie temacie. Raz jeszcze dziękuję Panu i całemu Zespołowi - w szczególności tym, którzy bezpośrednio uczestniczą przy tym zleceniu - całym sercem dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

Bogusia
Opinia z dnia 2017-09-17:
Jak zawsze super - dzięki!

Jan
Opinia z dnia 2017-09-14:
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia i bardzo dziękuję!

Jan
Opinia z dnia 2017-09-12:
Bukiet jest naprawdę piękny, a obdarowana i koleżanki w pracy były zachwycone. Kwiaty stoją do dziś w mieszkaniu i pięknie pachną. Dziękuję serdecznie za bardzo ładnie wykonany bukiet. Do usłyszenia i do następnego zamówienia.

Maciej
Opinia z dnia 2017-09-04:
My parents were ecstatic with the bouquet! Thank you for your exceptional service. Definitely be ordering from your company again!

Anna
Opinia z dnia 2017-08-29:
Szanowni Państwo, uprzejmie dziękujemy za profesjnalną i szybką usługę. W piątek zamówiliśmy u Państwa wieniec na pogrzeb w sobotę i tylko dzięki błyskawicznej reakcji telefonicznej Państwa pracownika udało się zrealizować płatność w trybie ekspresowym i piękny wieniec doszedł na czas.

Beata i Renata
Opinia z dnia 2017-08-25:
Dzień dobry. Dziękuję bardzo, bukiet przepiękny, jubilatka szczęśliwa. Pozdrawiam serdecznie.

Barbara
Opinia z dnia 2017-08-19:
Dziękuje serdecznie za dostarczenie kwiatów. Wiem, że zawsze mogę na Państwa liczyć. Życzę wszystkiego najlepszego.

Teresa
Opinia z dnia 2017-08-18:
Wiązanka jest taka, o jakiej myślałam - promienna i radosna. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-08-17:
Bardzo dziękuję za zdjęcie. Generalnie bardzo pozytywnie oceniam zarówno bukiet, jak i całą usługę. Bardzo dziekuję za pomoc zarówno podczas składania zamówienia, jak i w trakcie i po jego realizacji. Zdjęcie uwiarygodnia wysoką jakość obsługi klienta. Dziękuję i pozdrawiam!

Marta
Opinia z dnia 2017-08-07:
Szanowni Państwo, bardzo dziękuję za realizację mojego zamówienia i dostarczenie wiązanki pod wskazany przeze mnie adres. Bardzo dziękuję za punktualność. Serdecznie pozdrawiam.

Stanisława
Opinia z dnia 2017-08-04:
Serdeczne dzięki za wasz serwis. Pozdrawiam z zimnych Antypodów.

Edward
Opinia z dnia 2017-07-28:
Bardzo piękne. Pani Monika bardzo zaskoczona i zadowolona. Dziękuję bardzo za bardzo dobrą, szybką i profesjonalną obsługę!!!

Krzysztof
Opinia z dnia 2017-07-28:
Dziękuję bardzo. Jestem mile zaskoczona. Pozdrawiam serdecznie :)

Bogusława
Opinia z dnia 2017-07-26:
Serdecznie dziękuję za wspaniale wykonane zamówienie - moja siostra w Warszawie jest bardzo szczęśliwa! Pozdrawiam serdecznie.

Helena
Opinia z dnia 2017-07-26:
Dziękuję bardzo. Odbiorcy bardzo się cieszą.

Renata
Opinia z dnia 2017-07-26:
Jestem bardzo zadowolona z usługi i kontaktu, jaki Państwo zapewniają. Jeśli w przyszłości będę potrzebować podobnych usług, to z pewnością zgloszę się do właśnie do Państwa.

Aleksandra
Opinia z dnia 2017-07-22:
Aleksander I appreciate your discretion. She was ecstatic recieving them! Thank you very much and I will ensure to order again from you in the future.

Rolando
Opinia z dnia 2017-07-21:
BARDZO dziękujemy za wspanialą wiązankę. Z całego serca gratulujemy profesjonalizmu i życzymy wszystkiego co najlepsze.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-07-12:
Dziękuję. Wszystko super.

Renata
Opinia z dnia 2017-07-10:
Thank you! It is a pleasure to cooperate with you.

Oxana
Opinia z dnia 2017-07-08:
Roztomili, jestem usatysfakcjonowany i mom zoca winszować za richtig fajne blumy, na gyburstag dlo moji cery.

Marian
Opinia z dnia 2017-07-05:
Dziękuję! Dziewczynie kwiaty się bardzo podobały i poprawiły jej humor na cały dzień, a nawet i dłużej. Dostawca też był miły. Dziękuję za szybką obsługę.

Dawid
Opinia z dnia 2017-07-03:
Perfekt. Dzięki za serwis. Pozdrawiam z końca świata.

Edward
Opinia z dnia 2017-07-02:
Polecam.

Mariola
Opinia z dnia 2017-07-01:
Dziekuję za pomoc w dostarczeniu kwiatów! Szybka i konkretna realizacja! Będę Was polecał wszystkim, a sam na pewno nie raz jeszcze skorzystam!

Paweł
Opinia z dnia 2017-06-30:
Serdecznie dziękuję za tak sprawną i bardzo dobrą organizację. Tak błyskawicznej reakcji nie spodziewałam się. Z pewnością będę teraz często korzystać z państwa usług i obdarowywać kwiatami moich znajomych w kraju.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-06-26:
SUPER, bardzo dziękuję.

Jan
Opinia z dnia 2017-06-21:
Bardzo dziękuję za sprawną realizację zamówienia i piękne kwiaty! Jak zwykle można polegać na Państwa firmie!

Tomasz
Opinia z dnia 2017-06-21:
Dziękuję za informację, kwiaty są bardzo ładne, bardzo dziękuję za zrealizowane zamówienie.

Dorota
Opinia z dnia 2017-06-17:
Szanowni Państwo, już 2 razy korzystałam z waszych usług. W obu przypadkach kwiaty były bardzo świeże, dotarły na czas i kurierzy profesjonalni. Polecę wasza firme każdemu w Chicago. Serdecznie dziękuję.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-06-13:
Bardzo szybka i miła obsługa.

Waldemar
Opinia z dnia 2017-06-10:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia, pozdrawiam serdecznie :-)

Dorota
Opinia z dnia 2017-06-07:
Dziękuję serdecznie, że mogę na Państwa zawsze liczyć . Kwiaty są śliczne. Córka zachwycona. Dziękuję bardzo.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-06-06:
Adresat był zachwycony i niech to będzie najlepsza pochwała. Ogromne dzięki za profesjonalizm i poświęcenie pana Pawła, który perfekcyjnie zalatwił sprawę.

Elżbieta
Opinia z dnia 2017-06-03:
Bardzo dziękuję. Jesteście świetni, w 100% profesjonalni i zawsze niezawodni:) Niespodzianka się udała, solenizantka zachwycona, a kwiaty piękne:):):) Pozdrawiam.

Anita
Opinia z dnia 2017-05-28:
Wiązanka jest większa i jest bardzo ładna, bardzo dziękuję Pani i całemu zespołowi Linkflora za pofesjonalizm i dodatkową usługę, oczywiście informuję moich przyjaciół o waszych doskonałych usługach, po to żeby takie biznesy jak wasz rosły w górę i się dobrze rozwijały, bo sami bardzo nad tym pracujecie i dbacie o klienta. Jeszcze raz dziękuję.

Karol
Opinia z dnia 2017-05-27:
Jestem bardzo, bardzo wdzięczna za takie piękne załatwienie sprawy. To co państwo zrobili świadczy o waszym światowym poziomie, na jakim świadczycie usługi. Jeszcze raz bardzo dziękuję i na pewno skorzystam z Państwa usług już wkrótce, bo zbliża sie Dzień Ojca a potem urodziny rodzicow.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-27:
Mama otrzymała piękne, świeże kwiaty. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję pięknie za dostarczenie kwiatów dla mojej świętej pamięci Mamy.

Dorota
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję serdecznie za spełnienie życzenia Mamy! Storczyki i kompozycja w koszu jest przepiękna :) Gorąco pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą obsługę!

Ewa
Opinia z dnia 2017-05-26:
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę.

Anna
Opinia z dnia 2017-05-26:
Super, bardzo dziękuję, Mama juz dzwoniła z podziękowaniami. Pozdrawiam serdecznie :)

Marlena
Opinia z dnia 2017-05-26:
Bardzo dziękuję za wiadomość o doręczeniu pięknego bukietu i pysznych czekoladek dla mojej Mamy. Jestem bardzo zobowiązany i szczęśliwy, że pomogliscie mi przynieść odrobinę usmiechu dla Kobiety mojego życia. Najlepszego dla całej załogi!!

Andrzej
Opinia z dnia 2017-05-26:
Przepiękne storczyki w wazie dotarły. Proszę przekazać podziękowania dla kwiaciarni. Mama jest bardzo zadowolona.

Agnieszka
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty były piękne.

Maria
Opinia z dnia 2017-05-26:
Dziękuję, kwiaty prześliczne. Będę Was wszystkim tutaj polecać. Pozdrawiam.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-21:
Bardzo wysoko oceniam Państwa serwis, jakość kwiatów, jak również kontakt z klientem.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-21:
Witam Panie Pawle, bardzo Panu dziękuję za wspaniałą wiadomość. Proszę w moim imieniu podziękować Pani Florystyce z Ełku. Jest to bardzo profesjonalne podejście z Państwa strony. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Dorota
Opinia z dnia 2017-05-19:
Dziękuję bardzo Panu Pawłowi i Aleksandrowi za bardzo miła obsługę i cierpliwość.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-05-18:
Dziękuję za Państwa profesjonalny service, tutaj w Australii czegoś takiego nie ma, a szkoda.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-17:
Bardzo bym chciała podziękować za piękny bukiet, pomimo małych trudności kwiaty zostały dostarczone wprost do adresata, świeże i piękne, miła fachowa obsługa, szczególne podziękowania dla kierownika działu który dba by każdy klient był zadowolony, zaangażowanie zespołu w 100%, polecam :)

Magdalena
Opinia z dnia 2017-05-14:
Dziękuję za perfect service.

Wojciech
Opinia z dnia 2017-05-06:
Bukiet jak zawsze u Państwa pierwsza klasa!! Polecam Państwa usługi zawsze gdy tylko mam okazję:)

Jakub
Opinia z dnia 2017-04-26:
Dzień dobry, dziękuję, kwiaty bardzo się podobały :)

Edyta
Opinia z dnia 2017-04-26:
Szanowni Państwo, usługa zrealizowana bez zarzutów. Polecam.

Stefan
Opinia z dnia 2017-04-20:
Chciałam podziękować za dzisiejszy serwis. Zamówienie zlożyłam telefonicznie, dzwoniąc na główny numer. Pan, z którym rozmawiałam byl uprzejmy i cierpliwie wytłumaczył warunki mojego zamówienia last minute. Kwiaty dotarły do mojej siostry w niecałe 2 godziny od mojego telefonu. Piękny, świeży bukiet. Siostra była przeszczęśliwa i mówiła, że całe mieszkanie wypełniło się zapachem kwiatów. Dziękuję ślicznie wszystkim, którzy wzięli udział w realizacji mojego zamówienia :)

Joanna
Opinia z dnia 2017-04-20:
Właśnie odczytałam Państwa maile. Przede wszystkim serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów zgodnie z moją prośbą przed godziną 11.00! Wszystko jest w najlepszym porządku. Serdecznie dziękuję za zaangażowanie i współpracę.

Magda
Opinia z dnia 2017-04-12:
Bardzo miła i rzeczowa obsługa przez Panią Konsultant. Było mi bardzo miło. Pozdrawiam!

Andrzej
Opinia z dnia 2017-04-09:
Dziękuję serdecznie za pomoc oraz proszę przekazać podziękowania dla fantastycznej florystki. Bukiet bardzo się podobał.

Alicja
Opinia z dnia 2017-04-08:
Dziękuje serdecznie, słyszałam że wieniec wyglądał bardzo ładnie!

Joanna
Opinia z dnia 2017-04-05:
Serdecznie dziękuję za doręczenie wiązanki na pogrzeb naszego krewnego. Jestem pełna podziwu za sprawne i szybkie załatwienie mojego zamówienia. Będę polecać Państwa usługi i myślę, że jeszcze sama z nich skorzystam przy weselszej okazji. Pozdrawiam i życzę dobrych interesów .

Teresa
Opinia z dnia 2017-03-29:
Serdecznie dziękuję za wiadomość. Chciałabym bardzo podziękować - wybór kwiatów wspaniały. Odbiorczyni była bardzo zadowolona i kwiaty bardzo jej się podobały. Jeszcze raz dziękuję i za szybkie dostarczenie bukietu - na czas. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję. Życzę miłego dnia ;)

Maria
Opinia z dnia 2017-03-10:
Dziekuje Państwu... Wszystko wyszło bardzo profesjonalnie, odbiorca zachwycona... Zostaję waszym klientem.

Leszek
Opinia z dnia 2017-03-04:
Dziękuję za waszą wspaniałą współpracę, będę was polecala innym ludziom, a także będę korzystać z Waszej firmy.

Beata
Opinia z dnia 2017-03-02:
Bardzo dziękuję za doręczenie i zrealizowanie mojego zamówienia. Przepiękne róże, śliczne. Jeszcze raz dziękuję.

Danuta
Opinia z dnia 2017-03-01:
Świetnie.

Artem
Opinia z dnia 2017-02-25:
Witam serdecznie, miałem okazję skorzystać z usług Waszej Firmy i przyznaję, jestem bardzo miło zaskoczony skutecznością działania tej Instytucji. Bardzo pomogli, a w szczególności p. Paweł, który dwoił się i troił, by kwiaty dostarczyć na pogrzeb, na czas. Oceniam Firmę na ocenę 5 (to jeszcze wg starej nomenklatury). Jeszcze raz bardzo dziękuję, życzę dalszego rozkwitu super Firmy, jaką jest LINKFLORA.

Maciej
Opinia z dnia 2017-02-20:
BARDZO gorąco dziękuję za dostarczenie wspaniałej wiązanki dla naszej Świętej Pamięci Cioci. Jak zawsze kwiaty były idealnie dobrane i świeże. Dziękuję z całego serca i życzę całemu zespołowi Super Poniedzialku.

Krystyna
Opinia z dnia 2017-02-19:
Dziękuję ślicznie za miłą obsługę. Dziękuję i pozdrawiam.

Katarzyna
Opinia z dnia 2017-02-18:
Dziękuję bardzo za dobrą obsługę.

Liliana
Opinia z dnia 2017-02-16:
Bardzo serdecznie dziękuję za profesjonalną realizację wszystkich zamówień. Jak zwykle mogę liczyć na najwyższą jakość oferowanych usług.

Tomasz
Opinia z dnia 2017-02-14:
Bardzo dziękuję za piękne kwiaty dostarczone w terminie. Chciałabym dodać , że dzięki rozmowie z Państwa konsultantem, który zaproponował mi zmianę bukietu na większy i w tej samej cenie - bukiet jest ładniejszy niż ten, który sama na początku wybrałam i bardzo się podobał solenizantce. Dziękuję i pozdrawiam.

Barbara
Opinia z dnia 2017-02-14:
Bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm. Będę polecał Was z wielką przyjemnością.

Paweł
Opinia z dnia 2017-02-13:
Dziękuję bardzo za zrealizowane zamówienie.

Robert
Opinia z dnia 2017-02-13:
Dziękuję za profesjonalny serwis i dostawę w wybranym dniu. Oboje, odbiorca i ja jesteśmy bardzo zadowoleni.

Larry
Opinia z dnia 2017-02-10:
Panie Aleksandrze, serdecznie dziękuję i jeszcze raz wyrażam uznanie i podziękowanie za wspaniały serwis, jaki państwo prezentujecie swoim klientom. Tak jak już wcześniej powiedziałam, jestem pod dużym wrażeniem, będę państwa reklamowac w San Diego i okolicach :) Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, zwłaszcza w tak trudnym dla mnie i mojej rodziny czasie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-02-08:
Wspaniała obsługa i oferta, ślicznie dziękuję.

Jadwiga
Opinia z dnia 2017-02-07:
Widziałam właśnie zdjęcie kwiatów doręczonych do Pani Haliny. Bukiet jest piękny. Dziękuję.

Halina
Opinia z dnia 2017-02-07:
Usługę oceniam jako bardzo dobrą.

Roman
Opinia z dnia 2017-02-07:
Bardzo dziękuję za profesjonalną i bardzo miłą obsługę oraz za pomoc w zamówieniu. Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim Waszą firmę.

Monika
Opinia z dnia 2017-02-06:
Dziękuję. Obsługa na największym poziomie.

Alicja
Opinia z dnia 2017-02-04:
Dziękuję bardzo za super profesjonalną obsługę. Pozdrawiam.

Marlena
Opinia z dnia 2017-02-02:
Dzień dobry Panie Aleksandrze. Chciałabym jeszcze raz bardzo podziękować za wszystkie rady które otrzymałam od Pana odnośnie mojego zamówienia. Kompozycja kwiatowa jest śliczna i co tu dużo mówić, wieniec jest przepiękny.

Beata
Opinia z dnia 2017-02-02:
Bardzo dziękujemy, kwiaty piękne. Pozostawiamy Państwa adres w naszych zasobach, na pewno skorzystamy.

Małgorzata
Opinia z dnia 2017-01-31:
Bardzo miła i fachowa pomoc.

Marcin
Opinia z dnia 2017-01-31:
Jak zwykle jesteście Państwo niezawodni.

Krzysztof
Opinia z dnia 2017-01-30:
Obsługa jak zwykle profesjonalna. Dziękuję, pozdrawiam.

Krystian
Opinia z dnia 2017-01-29:
Pełny profesjonalizm! Dziękuję i pozdrawiam.

Grzegorz
Opinia z dnia 2017-01-23:
Dziękuję za profesjonalne podejście i doręczenie zamówienia.

Marek
Opinia z dnia 2017-01-21:
Dziękuję uprzejmie za wiadomość i wspaniałą obsługę klienta. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam uprzejmie.

Patrycja
Opinia z dnia 2017-01-18:
Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękować całej firmie i wszystkim, którzy kontaktowali się ze mną aby zapewnić satysfakcję klienta. Rozmawiałam z rodziną, która przekazała mi, że wieniec był przepiękny i dostarczony bardzo profesjonalnie i w prawidłowym czasie. Serdeczne wyrazy wdzięczności.

Monika
Opinia z dnia 2017-01-16:
Bardzo szybka reakcja i rzetelna pomoc.

Damian
Opinia z dnia 2017-01-15:
Dziękuję Państwu za dostarczenie przesyłki tak szybko od zamówienia. Bukiet jest piękny i sprawił niesamowitą niespodziankę mojej mamie. Jeszcze raz dziękuję.

Wiesia
Opinia z dnia 2017-01-13:
Dziękuję. Mama jest bardzo zadowolona z kwiatów.

Iwona
Opinia z dnia 2017-01-13:
Bardzo dziękuję za wspaniały serwis i doręczenie kwiatów na czas. Będę polecał Wasze usługi moim przyjaciołom i znajomym. Dziękuję i pozdrawiam

Andrzej
Opinia z dnia 2017-01-10:
Panie Marcinie, na Pana ręce chciałam podziękować za doskonałą obsługę service i za doniczkową azalię doreczoną mojej mamie. Bardzo doceniam i jeszcze raz dziękuję.

Celia
Opinia z dnia 2017-01-08:
Dziękuję za terminowe dostarczenie zamówionych kwiatów.

Dorota
Opinia z dnia 2017-01-05:
Raz jeszcze Bardzo dziękuję za wspaniały serwis!!

Ewa
Opinia z dnia 2017-01-05:
Serdecznie dziękuję i podziwiam za szybką i sprawną pomoc okazaną mi w ostatniej chwili.

Elisabeth
Opinia z dnia 2017-01-02:
Dziękuję jestem bardzo usatysfakcjonowany z Państwa serwisu, chyba juz po raz szósty.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-12-25:
Dziękuję bardzo za doręczenie wiazanki na grób i również dziękuję za zdjęcie, wiązanka jest barzdo ładna. Życzę całemu zespołowi Linkflory Szczęśliwych i Radosnych Świąt Bożonarodzeniowych i Dosiego 2017 Roku, dziękuję jeszcze raz.

Karol
Opinia z dnia 2016-12-24:
Kolejny raz potwierdziliście swoją solidność. Wesołych Świąt!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-12-24:
Dziękuję, wszystko się zgadza :) Pozdrawiam i wesołych świąt :)

Konrad
Opinia z dnia 2016-12-23:
Przyjaciele zachwyceni kwiatami. Dziękuję.

Jola
Opinia z dnia 2016-12-23:
Dziękuję bardzo za przepiękny kosz. Dziękuję również za niezawodność! Za waszym pośrednictwem można kogoś tak uszczęśliwić i to nie tylko w Polsce. Życzę ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT!

Gosia
Opinia z dnia 2016-12-23:
You always take care of things with issues so well, which I appreciate. Good to hear from you and Happy Holidays!!!

Bożena
Opinia z dnia 2016-12-22:
Dziękuję Kwiaty piękne, owoce świeże. Mama jest zachwycona. Wesołych Świąt !

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-12-20:
Szybka pomoc.

Marta
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję serdecznie. Stroik przepiękny :)

Dorota
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję raz jeszcze i życzę wszystkiego dobrego. Zatrzymuję państwa adres na przyszłość.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-19:
Dziękuję bardzo za świetny serwis.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-07:
Świetny serwis!

Alex
Opinia z dnia 2016-12-07:
Dziekuję, bukiet się bardzo podobał. Usługa zrealizowana sprawnie. Dziękuję.

Daniel
Opinia z dnia 2016-12-03:
Jest ok! Jestem zadowolona. Wygląda na to, że będę korzystać z usług państwa firmy. Dziękuję, róże były ładne i świeże. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia i dołączam do listy państwa klientów, życząc udanych i bogatych Świąt Bożego Narodzenia. Państwa usługi w skali 1 do 10 oceniam na strzał w dziesiątkę.

Barbara
Opinia z dnia 2016-12-02:
Jeszcze raz dziękuję - dostałam od Zdzisławy podziękowania za piękne róże.

Bożena
Opinia z dnia 2016-11-30:
Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Mam nadzieje, ze przy radośniejszej okazji. Z przyjemnością polecę Was innym. Jestem zadowolona z Waszego serwisu.

Halina
Opinia z dnia 2016-11-29:
Bardzo kompetetny konsultant Aleksander.

Nurek
Opinia z dnia 2016-11-25:
Miałem okazję zamawiać kwiaty u Was może dwa lub trzy razy. Byłem zdumiony, niedowierzający za pierwszym razem, że to tak łatwo się da... Dziś, bez zastanowienia i szukania wróciłem do LINKFLORY i zamowiłem u Was kwiaty na 12 grudnia, otrzymałem potwierdzenie mailem a na dodatek potwierdził to telefonicznie wasz przedstawiciel Pan Paweł, notabene kompetentny człowiek. Polecam Waszą firmę moim znajomym w Ameryce i Europie.

Mirosław
Opinia z dnia 2016-11-21:
Dziękuję za dostarczenie pięknych kwiatów. Jesteście super, pełny profesjonalizm.

Patryk
Opinia z dnia 2016-11-19:
Dziękujemy bardzo za wszystkie informacje i za szybką obsługę. Jesteśmy wdzięczni, że mogliście dostarczyć kwiaty przed pogrzebem. Jeszcze raz dziękujemy :)

Kasia i Piotr
Opinia z dnia 2016-11-17:
Dziekuję bardzo :) wiązanka wyszła ładna .

Patrycja
Opinia z dnia 2016-11-11:
Dziękuję, kwiaty były bardzo piękne.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-11-10:
Dziękuję,... Kompozycja jak i serwis - OK...!!!

Andrzej
Opinia z dnia 2016-11-02:
Wszystko dobrze.

Ela
Opinia z dnia 2016-11-02:
Bardzo serdecznie dziękuję za bardzo profesjonalną realizację zamówienia, piękne kwiaty i powiększenie bukietu. Jak zwykle Linkfkora nie zawiodła! Chętnie skorzystam z Państwa usług w przyszłości.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-10-28:
Dziękuję i pozdrawiam. Fajnie jest z Państwem współpracować.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-10-22:
Na pewno będę korzystać z usług Waszej Firmy w przyszłości i definitywnie polecę ją naszym znajomym. Dziękuję za profesjonalizm.

Agata
Opinia z dnia 2016-10-22:
Dziękuję za bardzo uprzejmy serwis, bukiet jaki doręczyliście był taki jak na zdjęciu.

Monika
Opinia z dnia 2016-10-20:
Na pewno będe polecał znajomym. Pozdrawiam i życzę Dużych Sukcesów.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-19:
Dziękuje za dostarczenie kwiatów, na pewno w przyszłości jeszcze skorzystam.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-10-18:
Za usługę dziękuję, jestem zadowolony.

Bogdan
Opinia z dnia 2016-10-16:
Dziękuję za super niespodziankę , jaką mogłem dzieki państwu sprawić mojej mamie.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-14:
Uprzejmie Państwu dziękuję. Jestem bardzo zadowolona.

Hanna
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-10-06:
Baaardzo dziękuję, jestem bardzo zadowolona. Polecę Was wszystkim!!!! Na pewno w razie konieczności wybiorę Państwa firmę.

Monika
Opinia z dnia 2016-10-01:
Dziękuję za szybką i miłą obsługę.

Jola
Opinia z dnia 2016-10-01:
Serdeczne dzięki. Wiązanka była piękna i doręczona na czas. Będę korzystać z usług i polecać znajomym.

Małgosia
Opinia z dnia 2016-09-27:
Kwiaty w idealnym stanie trafiły do adresatki. Dziękuję bardzo i z pewnością niejednokrotnie skorzystam z Państwa usług.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-09-23:
Znajoma wysłała zdjęcie pięknego bukietu kwiatów na jaki liczyłam i jest bardzo zadowolona. Jeszcze raz dziękuję. Oficialnie zadowolony klient i jeśli obiecują Państwo, że tak będzie dalej, będę korzystała wyłącznie z Państwa usług, a kwiaty do Polski zamawiam często.

Paulina
Opinia z dnia 2016-09-23:
Witam serdecznie i równie serdecznie dziękuje za wiadomość. Kwiaciarnia doręczyła cudowny bukiet kwiatów - życzenia były czytelne, bo nie słyszałam, że są problemy z ich odczytaniem. Raz jeszcze dziękuję WSZYSTKIM za wszelkie starania. W szczególności tym, którzy mieli bezpośredni wkład w uruchomienie i realizację mojego zlecenia. Wszyscy zrobili swoje, co w ich kompetencjach. Kwiaciarnia sprawdziła się, co cieszy, doręczono starannie przygotowany bukiet kwiatów - będą przywoływały miłe wspomnienia. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-09-22:
Dziękuję bardzo, będę korzystał i polecał w przyszłości.

Patryk
Opinia z dnia 2016-09-20:
Zamówienie zrealizowane znakomicie.

Elżbieta
Opinia z dnia 2016-09-19:
Dziękuję bardzo za realizację zamówienia, pomimo że zostało złożone w ostatniej chwili. Zawsze mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ze słonecznej Florydy.

Paweł
Opinia z dnia 2016-09-17:
SUPER. Ogromna zasługa wielu osób, jestem tego świadoma. Raz jeszcze dziękuję całemu Zespołowi Linkflora.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-09-10:
Dziękuję za doręczenie wiązanki. Mamusi się podobała. Chętnie skorzystam z Waszych usług ponownie.

Witold
Opinia z dnia 2016-08-27:
Podziękowania dla konsultanta, który zajmował się moim zamówieniem. Panie Pawle, Pan tyle mi pomógł, iż mam dosłownie dług wdzięczności wobec Pana, nie wiem wręcz jak mam dziękować. Jeśli ja będę mogła Panu w czymś pomóc, proszę się nie wahać zapytać. Jeszcze raz gorąco dziękuję!!! Proszę bardzo również podziękowacć panu kurierowi; to tez niesamowicie miło z jego strony, ze zgodził się to wszystko uczynić. Jedno jest pewne, Panie Pawle, nigdy tego dobrego uczynku nie zapomnę. Jest Pan naprawdę wspaniałym człowiekiem. Pan, Pawle, jest osobą bardzo godną zaufania - nie każda osoba jest - ale to tylko Pana własna zasługa. Cieszę się, że miałam tę przyjemność.

Iwona
Opinia z dnia 2016-08-27:
Dzięki serdeczne... Gwiazda szczęśliwa...:) Wierzę jej na słowo... kwiaty podobno Cudo...:)

Adam
Opinia z dnia 2016-08-26:
Bardzo miły konsultant Aleksander!

Aleksander
Opinia z dnia 2016-08-04:
Dzien dobry, uprzejmie dziękuję i życzę powodzenia w Państwa dalszej, wspaniałej pracy.

Alicja
Opinia z dnia 2016-07-25:
Chciałam bardzo serdecznie podziekować za dostarczenie zamówionego bukietu kwiatow dla Pani Karoliny. Dzięki wam moja siostra miała cudownie rozpoczęty ten szczególny dla niej dzień.

Michalina
Opinia z dnia 2016-07-21:
Ekspresowy, sympatyczny kontakt - jak miło! :)

Anna
Opinia z dnia 2016-07-20:
Bardzo dziękuję za tak miłą i profesjonalna obsługę.

Danuta
Opinia z dnia 2016-07-15:
Dziękuję bardzo za dostarczenie kwiatów. Jesteście solidną Firmą, dziekuję

Katarzyna
Opinia z dnia 2016-07-13:
Dziękuję za wiadomość i za dobrą obsługę. 5 stars!

Anna
Opinia z dnia 2016-07-13:
Dziekuje bardzo jesteście Państwo niezaowdni i znajdziecie zawsze dobre rozwiązanie.

Andrzej
Opinia z dnia 2016-07-13:
Bardzo dziękuję za ekspresowe działanie :)

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-07-11:
Dziękuję, wszystko przebiegło profesjonalnie pozdrawiam

Mariusz
Opinia z dnia 2016-07-10:
Z całego serca bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-07-10:
Ogólnie jesteście na 6, szybko, solidnie, z pełnym profesjonalizmem. Lepiej się nie da ;) W przyszłości również skorzystam z Państwa usługi.

Alan
Opinia z dnia 2016-07-03:
Dziękuję. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług.

Grażyna
Opinia z dnia 2016-06-21:
Pierwszy raz skorzystałam z takiej usługi, ale jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę Państwa polecać.

Beata
Opinia z dnia 2016-06-21:
Bardzo dziękuję za jak zwykle profesjonalną realizację zamówienia. Bardzo chętnie skorzystam z Państwa usług w przyszłości!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-06-17:
Jestem pod ogromnym wrazeniem poziomu obsługi klienta ktory otrzymałam. Na pewno skorzystam z usług Linkflory w przyszłości.

Ewa
Opinia z dnia 2016-06-15:
Dzięki :) Kwiaty bardzo spodobały się mojej kobiecie... Najpiękniejsze jakie kiedykolwiek dostała.

Michał
Opinia z dnia 2016-06-10:
Dziękuję, wszystko jest dobrze

Danuta
Opinia z dnia 2016-06-09:
Dziękuję serdecznie za wiadomość, jak zwykle jesteście najlepsi. Serdecznie pozdrawiam.

Maria
Opinia z dnia 2016-06-08:
Na pewno będę z Państwa usług jeszcze korzystać nie raz. Bardzo sprawna i miła obsługa. Dziękuję pięknie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-06-04:
Dziękuję za szybką i sprawną realizację zamówienia. :)

Anna
Opinia z dnia 2016-06-03:
Bardzo pięknie dziękuję, kwiaty dostarczone na czas.

Jan
Opinia z dnia 2016-05-31:
Spieszę pogratulować i podziękować Państwu za tak eleganckie rozwiązanie mojego dylematu związanego z przeszłym Świętem Matki w Polsce. Dzisiaj mama świętuje podwójnie, ponieważ otrzymała od Was świeży bukiet -niespodziankę oraz życzenia ode mnie po dwutygodniowej ich wędrówce. Gratuluję wysokiej jakości obsługi klienta! I dziękuję!!

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-30:
Kwiaty były piękne, dzięki.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-05-30:
Serdecznie dziękuję za to, że dzięki pięknemu bukietowi, który dostarczył miły kurier, moja mama miała niespodziankę na Dzień Matki. Na pewno gdy zajdzie potrzeba skorzystam z Państwa usług. Serdecznie pozdrawiam

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-30:
Jak zwykle profesjonalny serwis. Kwiaty są piękne, i zdjęcia są fajne, serdeczne dzięki Panu, Panie Pawle, Kurierowi i Linkflorze jako całości. Powodzenia.

Karol
Opinia z dnia 2016-05-29:
Dziękuję! Mama była zachwycona.

Joanna
Opinia z dnia 2016-05-27:
Dziękuję, nie spodziewałam się, że zamówione w ostatniej chwili kwiaty będą dostarczone w ciągu 45 minut od zamówienia, szczególnie w tak bardzo gorący dzień jak Dzień Matki. Okazuje się, że nasza poczta bardzo szwankuje i moje życzenia nie dotarły więc uratowaliście honor rodziny.

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-26:
Bardzo dziękuję. Wiązanka jest prześliczna, a moja Mama szczęśliwa. Jesteście najlepszą firmą. Zawsze będę korzystała z Waszych usług.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-05-26:
DZIĘKUJĘ BARDZO. Bukiet BARDZO ładny, Mama szczęśliwa.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-26:
Radość i wzruszenie na mojej mamy twarzy bezcenne!!! Jestem zachwycona, bukiet przepiękny. Co tu dużo pisać, świetna robota! Skorzystam następnym razem na pewno. Mieszkam za granicą i nie mogłam osobiście zanieść jej kwiatów, ale dzięki Wam czuję się jakbym tam była!

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-26:
Witam i bardzo dziękuję za dostarczenie zamówienia na czas. W dzisiejszym świecie to na pewno nie było łatwe, solidna firma! Dzięki

Waldemar
Opinia z dnia 2016-05-26:
Bardzo ale to bardzo dziękuję za precyzję i punktualność !!! Firma warta polecenia!!! Radość mamy bezcenna!

Dorota
Opinia z dnia 2016-05-19:
Dziękuję za pomoc w złożeniu zamówienia, pozdrawiam serdecznie!

Irena
Opinia z dnia 2016-05-18:
Super!

Adrian
Opinia z dnia 2016-05-14:
To było moje pierwsze zamówienie u Państwa. Jestem mile zaskoczona. Dziękuje za szybką i profesjonalną obsługę. Na pewno będę czesciej korzystała z Państwa usług.

Ewa
Opinia z dnia 2016-05-14:
Bardzo dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy. Chciałabym dodać, że odbiorca jest bardzo zadowolony i kosz jest super. Z wyrazami szacunku - stała kilentka.

Eliza
Opinia z dnia 2016-05-12:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów. Wszyscy są zadowoleni. Bardzo doceniam Wasze zaangażowanie, outstanding customer service. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam z daleka...

Edyta
Opinia z dnia 2016-05-09:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę. Otrzymałam video z uroczystości pochówku, gdzie miałam okazję zobaczyć wieniec zamówiony u państwa. Jestescie solidną, fachową i dyskretnie obsługującą klientów firmą. Mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziekuję za wspaniałą obsługę.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-05-06:
Dziękuję bardzo! Mama super zadowolona, zdjecie bukietu już widziałam. Będę korzystać z Państwa usług ponownie na pewno!

Patrycja
Opinia z dnia 2016-05-05:
Jeszcze raz dziękuje za informacje i profesjonalną obsługę,

Nusia
Opinia z dnia 2016-04-30:
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę zamówienia. Dotarło na czas, godne polecenia działanie firmy.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-04-25:
BARDZO DZIEKUJĘ za pomoc nagłą i niedzielną!!!!! Super obsługa!

Jolanta
Opinia z dnia 2016-04-25:
Panie Aleksandrze, dziękuję bardzo za pomoc!!!!!

Jolanta
Opinia z dnia 2016-04-25:
Wszyscy zadowoleni, dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2016-04-22:
Dziękuje za wspaniałą usługę, w przyszłości będę dalej Waszym klientem.

Adam
Opinia z dnia 2016-04-15:
Przede wszystkim chcemy podziękować za wspaniały serwis jaki oferujecie. Czujemy się naprawdę dobrze, że powierzyliśmy Waszej firmie dostarczenie kwiatów, ponieważ widzimy, że bardzo dbacie o pełną satysfakcję klienta. Na pewno będziemy Wasze usługi polecać innym.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-04-13:
Bardzo dziękuję Państwu za sprawną przesyłkę na czas oraz za sympatycznego kuriera.

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-04-09:
Dziękuję bardzo! Super serwis!

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-04-08:
Dziękuję bardzo za odpowiedź tak szybko i jestem bardzo zadowolony z Waszego serwisu.

Rafael
Opinia z dnia 2016-04-08:
Slicznie dziękuję - kwiaty się podobały!

Halina
Opinia z dnia 2016-04-05:
Mojej Mamie i wszystkim kwiaty bardzo się podobały i sprawiły wiele radości. Dziękuję bardzo.

Marzena
Opinia z dnia 2016-04-04:
Dziękuję za szybką i profesjonalną realizację zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-03-29:
Kolejny raz spisaliście się wzorowo. Dziękuję.

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-03-24:
Chciałam podziękować za pełen profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem doskonałego doboru kwiatów, zarówno ja, jak i osoba, do której je dostarczyliście. Będę polecać Państwa firmę wszystkim moim znajomym, a korzystając z okazji życzę Państwu Zdrowych, pogodnych, pełnych radości i miłości Świąt Wielkiej Nocy.

Barbara
Opinia z dnia 2016-03-18:
Dziękuję za sprawną i szybką obsługę. Solenizantka była bardzo zadowolona.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-03-14:
Dziękuję bardzo, kwiaty piękne.

Aneta
Opinia z dnia 2016-03-13:
Witam, dziękuję, bardzo ładny bukiet.

Natalia
Opinia z dnia 2016-03-11:
Mama pisała emaila, że bukiet doszedl i że jest bardzo ładny. Dziękuję i bede używać Waszej firmy.

Ilona
Opinia z dnia 2016-03-08:
Spoko, dziękuję, macie super serwis.

Przemek
Opinia z dnia 2016-03-07:
Dziękuję bardzo, babcia była bardzo zadowolona, myślę że w przyszłości z przyjemnością skorzystam z Państwa usług ponownie, jeszcze raz dziękuję, pozdrowienia.

Alina
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2016-03-06:
Dziękuję bardzo za piękny bukiet doręczony terminowo. Będę polecać Panstwa usługi.

Krystyna
Opinia z dnia 2016-03-05:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę, na pewno będę polecał i korzystał z Państwa firmy.

Dariusz
Opinia z dnia 2016-03-04:
Pięknie dziękuję za dostarczenie ślicznych tulipanów.

Jania
Opinia z dnia 2016-03-01:
Super!!! Bardzo dziękuję za szybką, miłą obsługę i pełen profesjonalizm!! Będę Was polecać wszystkim znajomym. Pozdrawiam serdecznie.

Monika
Opinia z dnia 2016-02-29:
Dziękuję bardzo. Mam potwierdzenie, że wiazanka była ładna i dostarczona dokładnie na czas.

Janina
Opinia z dnia 2016-02-25:
Mimo krótkiego terminu realizacji, kwiaty dotarły w terminie, swieże i to bardzo piękne. Polecam!

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-24:
Na 100 procent wrócę do Was!!!! Przesympatyczna Pani dostarczyła kwiaty... Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję jeszcze raz.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-24:
Bardzo dziękuję za terminowe doręczenie pięknego bukietu. Jestem pod wrażeniem, z jaką dbałością i zaangażowaniem traktujecie klienta. To, co dla konkurencyjnej firmy było niemożliwe, dla Państwa nie stanowiło problemu. Cieszy fakt, że niektóre polskie firmy potrafią działać według takich standardów. Życzę powodzenia na przyszłość, co przy takim podejściu do klienta nie będzie dla Was trudne. Szczególne podziękowanie składam na ręce Pana Jarka.

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-24:
Super, dzięki!!!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-20:
Dziękuję bardzo za Wasz serwis. Właśnie skończyłem rozmowę z moją mamą. Tulipany są świeże, pięknie udekorowane i mama dosłownie oszalała na ich widok. Jeszcze raz dziękuję.

Prez
Opinia z dnia 2016-02-19:
Odbiorczyni jest bardzo zadowolona więc zdobyliście klienta.

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-16:
Panie Pawle, serdecznie dziękuje za tę piękną przesyłkę kwiatową. Zrobił Pan wielką przyjemność moim rodzicom, tym bardziej, że dzisiaj wypada ich 59 rocznica ślubu. Jestem wzruszona Pańską postawą. Jeszcze raz dziękuje i chciałam zapewnić ze sposób jaki Pan reagował i walczył o klienta jest warty naśladowania przez innych ludzi businessu. Jeśli chodzi o mnie i moje przyszłościowe plany związane z kupnem i przesyłaniem kwiatów , to zdecydowanie będę korzystać z Państwa firmy. Pozdrawiam i życzę sukcesu.

Eva
Opinia z dnia 2016-02-14:
Pragnę podziękować firmie, a zwłaszcza operatorowi Pawłowi za kulturę i wielki profesjonalizm przy obsłudze mojego zlecenia. Zamówienie zrealizowane zostało w czasie 2h 50min. Dla mnie rewelacja. Polecam!

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-02-14:
Bardzo Państwu dziękuję za perfekcyjną obsługę zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-13:
Bardzo serdecznie dziękuję za zrealizowanie zamówienia. Wszystko odbyło sie bez zarzutu - solidnie i na czas, a odbiorcy są zachwyceni pięknym bukietem. Bardzo dziękuję i pozdrawiam, wdzieczna klientka.

Marta
Opinia z dnia 2016-02-12:
Dziękuję za sprawny przebieg zamówienia oraz dostarczenia. Odezwę się za jakiś czas ponownie.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-09:
Dziękuję bardzo! Jak zwykle super jakość obsługi!!!

Monika
Opinia z dnia 2016-02-05:
Bukiet jest nawet piękniejszy niż na zdjęciu na stronie Linkflora. :) Jestem bardzo zadowolona oraz mojej Mamie też się bardzo podobał. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Obsługa tradycyjnie na najwyższym poziomie. :)

Aleksandra
Opinia z dnia 2016-02-03:
Dzieki bardzo jak zawsze S U P E R!

Witold
Opinia z dnia 2016-01-25:
Pierwszy raz korzystałem z Waszych usług, pierwszy raz w ogóle słałem do kogoś kwiaty. Okazało się, że tak niewiele dla kogoś może znaczyć naprawdę dużo.Nie spodziewałem się, że całą tę operację można przeprowadzić tak sprawnie i bez zbędnych komplikacji. Bardzo dziękuję za Państwa usługę, obsługę i podejście do klienta. Byłem zachwycony tym jak szybko udało się wszystko załatwić. Jeszcze raz dziękuję. Na pewno przy najbliższej okazji skorzystam z Waszych usług oraz będę polecał znajomym i nie tylko.

Piotr
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję bardzo, jestem bardzo zadowolona!

Weronika
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję bardzo, moja mama jest przeszczęśliwa, pozdrawiam.

Violetta
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dzień dobry! Ja również dziękuję z całego serca za szybką realizację mojego zamówienia. Szczegolne podziękowania dla konsultanta, który realizował moje zamówienie. Jestem mile zaskoczona i zawsze będę polecać Wasze usługi. Jeszcze raz dziękuję i życzę dalszych sukcesów.

Barbara
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję. W przyszłości z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z Waszych usług. Jestem bardzo zadowolona.

Aneta
Opinia z dnia 2016-01-21:
Chcę bardzo podziękować za szybkie dostarczenie bukietu świeżych i pięknych kwiatów. Pozdrawiam serdecznie i polecam gorąco .

Tamar
Opinia z dnia 2016-01-17:
Szanowni Państwo, skorzystałem z usług Waszej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję!!! Do miłego... następnego razu. Z poważaniem i pozdrowieniami z Australii!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-01-17:
Dziękujemy bardzo za piękną wiązankę.

Ela i Mirek
Opinia z dnia 2016-01-14:
Bardzo dziękuję za dostarczenie kwiatów, będę Wasze usługi polecać, dziękuję bardzo.

Agata
Opinia z dnia 2016-01-12:
Serdecznie dziękuję za doręczenie zamówienia. Adresatka była zadowolona, bukiet jej się podobał. Firma godna polecenia.

Joachim
Opinia z dnia 2016-01-09:
Bardzo dziękuję. Kompozycja jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Dziękuję także za pomyślne dostarczenie kwiatów na czas.

Magdalena
Opinia z dnia 2016-01-07:
Dziękuję bardzo, solenizantka była zadowolona :)

Magda
Opinia z dnia 2016-01-05:
Panie Pawle, chciałabym serdecznie podziękować Waszej firmie za dostarczenie kwiatów dzisiaj rano na Cmentarz Osobowicki w związku z pogrzebem. Bukiet przepiękny. Bardzo dziękuję i na pewno będę korzystać z Waszych usług.

Kamila
Opinia z dnia 2015-12-31:
Super!

Adam
Opinia z dnia 2015-12-30:
Dziekuję. Będę wychwalała Państwa usługi i zachęcała do korzystania.

Joanna
Opinia z dnia 2015-12-30:
Kwiaty są tak piękne i duże, że az trudno uwierzyć, jeszcze raz serdecznie dziękuję i odezwę się w przyszłości.

Karol
Opinia z dnia 2015-12-30:
Bardzo serdecznie dziękuję za profesjonalną usługę :) Jak zwykle zresztą. Życzę pomyślności w Nowym Roku!

Tomasz
Opinia z dnia 2015-12-29:
Dziękuję serdecznie za wspaniałą realizację mojego zamówienia. Serdecznie Pozdrawiam i życzę w Nowym Roku zdrowia!

Barbara
Opinia z dnia 2015-12-29:
Dziękuję ślicznie, adresatka przesyłki jest bardzo zadowolona ze ślicznego bukietu, więc i ja też.

Ela
Opinia z dnia 2015-12-28:
Chciałabym Państwu podziękować za przepiękny bukiet! Bardzo się spodobał odbiorcy!

Eugenia
Opinia z dnia 2015-12-27:
Dziekuję, Mama bardzo zadowolona! Pozdrawiam.

Gosia
Opinia z dnia 2015-12-23:
Jestem bardzo zadowolona, dziękuję.

Kornelia
Opinia z dnia 2015-12-22:
Jestem zadowolona z jakości usługi oraz przesłanych kwiatów, dlatego korzystam z usług Państwa Firmy i nie szukam innych. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz dalszych sukcesów w Nowym Roku.

Bożena
Opinia z dnia 2015-12-20:
Dziekuje serdecznie za wspaniałą obsługę i życzę radosnych Świąt. Gorąco pozdrawiam cały Wasz Zespół!

Barbara
Opinia z dnia 2015-12-15:
100% pomocy.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-12-09:
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolony z Waszych usług. Oby tak dalej. Dziękuję bardzo.

Daniel
Opinia z dnia 2015-12-03:
Bardzo dziekuje za wspaniale zrealizowanie zamowienia. Bukiet przesliczny, a osoba ktora doreczala szalenie mila i sprawila, ze osoba obdarowana bardzo sie wzruszyla. Jest to sczegolnie wazne dla zleceniodawcow z zagranicy, kiedy nie mozna ukochnej osobie samemu doreczyc kwiatow i zlozyc osobiscie zyczen. Szczegolne podziekowanie dla pana Pawla,ktory nie szczedzil staran, aby zamowienie zostalo jak najlepiej zrealizowane. Na pewno przy nastepnej okazji skorzystamy z panswa uslug i polecimy znajomym.

Krystyna
Opinia z dnia 2015-11-28:
Dziekuje za sprawne zrealizowanie mojego zamowienia. Jestescie firma godna polecenia.

Paweł
Opinia z dnia 2015-11-27:
Bardzo dziękuję za dostarczenie kwiatów na czas. Mama była bardzo zaskoczona i zadowolona więc ja również. Dziękuję i Pozdrawiam!

Marta
Opinia z dnia 2015-11-26:
Szczesliwa Jubilatka byla zachwycona pieknym koszyczkiem kolorowych kwiatow, ktore w szary jesienny dzien rozswietlily jej mieszkanko, a zalaczone do tego czekoladki okazaly sie wspanialym niespodziewanym urodzinowym dodatkiem. Serdecznie dziekuje za tak sympatyczna usluge!"

Aleksandra
Opinia z dnia 2015-11-24:
Dziekuje pieknie, 100% zadowolenia!

Darek
Opinia z dnia 2015-11-21:
Chcialam goraco podziekowac za bardzo punktualne dostarczenie zamowionej wiazanki pogrzebowej, jednoczesnie zapewniam ze bede korzystala z Waszych uslug poniewaz jestem bardzo zadowolona z waszego serwisu i rowniez polece wasze uslugi swoim znajomym.

Jadwiga
Opinia z dnia 2015-11-19:
Chcialam serdecznie podziekowac za piekne roze dla Pani Elzbiety. Obdarowana byla zachwycona kwiatami. Do uslyszenia nastepnym razem! Z przyjemnoscia polece Panstwa servis moim przyjaciołom.

Eva
Opinia z dnia 2015-11-17:
Super!! Dzieki wielkie!! Profesjonalnie i szybko!! Przesliczny bukiet i uwzglednienie mojej prosby wyszlo wam ponad oczekiwania. Takie uslugi i Kontakt z klientem godny polecenia! Napewno skorzystam czesciej z waszych uslug.. Pozdrowienia...

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-11-15:
Bardzo dziekuje za szybką odpowiedź. Świadczy to o wysokim poziomie państwa usług, o czym się już przekonałam skłaadając zamówienie i cały proces był bardzo miłym przeżyciem w tych trudnych dla nas chwilach. Na pewno będę korzystała z państwa usług w przyszłości, jak również polecała je znajomym.

Aleksandra
Opinia z dnia 2015-11-15:
Jestem bardzo zadowolony, dziękuję.

Jerzy
Opinia z dnia 2015-11-14:
Dziękuję za realizację zamówienia, wywiązaliście się Państwo na 5! Dziękuje i powodzenia:)

Julian
Opinia z dnia 2015-11-07:
Jestem bardzo zadowolona z kontaktów z konsultantem Panem Aleksandrem Wolskim.

Elżbieta
Opinia z dnia 2015-11-04:
Jesteście genialni - jak zawsze ;-)

Kamila
Opinia z dnia 2015-11-02:
Bardzo dziękuję za piękny bukiet i za sprawne dostarczenie :) Jak zwykle można polegać na Państwa firmie.

Tomasz
Opinia z dnia 2015-11-01:
Chciałabym bardzo podziękować, za piękny bukiet i szybką dostawę mimo dnia Wszystkich Świętych. Mama była zachwycona dziękuję!

Izabela
Opinia z dnia 2015-10-31:
Na pewno będę nadal korzystać z Państwa usług!!! Wielkie dzięki raz jeszcze!

Magdalena
Opinia z dnia 2015-10-31:
Panie Pawle, wiązanka jest przepiękna i zdjęcia bardzo ładne, chcę serdecznie podziekować Panu Pawłowi i Kurierowi za uwiecznienie pięknej wiązanki i grobu na zdjęciach, i jeszcze raz bardzo dziękuję za wspaniały serwis, życzę dużych sukcesów.

Karol
Opinia z dnia 2015-10-30:
Bardzo dziękuję za wspaniałą jakość Waszego serwisu.

Marcin
Opinia z dnia 2015-10-20:
Dziękuję bardzo Panie Pawle, za kwiaty i za telefon. Jak zazwyczaj, fantastyczna obsługa klienta.

Justyna
Opinia z dnia 2015-10-20:
Bardzo dziękuję za piękne i świeże kwiaty. Kwiaty są tak świeże, że cieszą widokiem wszystkich domowników nawet 2 tygodnie i więcej. Polecam, jestescie szybcy i wiarygodni.

Bogumiła
Opinia z dnia 2015-10-20:
Moja siostra Asia dostała przepiękny jesienny bukiet. Musze przyznać, iż nie spodziewałam się tak pozytywnej obsługi z Państwa strony i jestem mocno pod wrażeniem.

Ewelina
Opinia z dnia 2015-10-19:
Jesteście świetni! Dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2015-10-18:
Ocena pozytywna, jestem zadowolony z Waszej obsługi i polecam.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-10-15:
Dziękuję za doręczenie, jestem z Was zadowolony.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-10-06:
Dziękuję bardzo Panie Pawle, kwiaty są naprawdę bardzo ładne. Syn mi pokazywał na Skype zaraz po doręczeniu. Bardzo dziękuję za pomoc i na pewno skorzystam w przyszłości. Znajomym już poleciłam.

Edyta
Opinia z dnia 2015-10-04:
Bardzo dziekuję za dostarczenie ślicznego bukietu kwiatów i czekoladek. Z przyjemnością będę Was polecać :-)

Patrycja
Opinia z dnia 2015-09-28:
Możemy tylko pogratulować terminowości i jakości Waszej pracy. Solenizantka była bardziej niż zadowolona z wyglądu bukietu. Serdecznie dziękujemy i życzymy wielu sukcesów.

Teresa i Krzysztof
Opinia z dnia 2015-09-14:
Koleżanka dostała bukiet i była zaskoczona bardzo miło, bo kwiaty są z jej ulubionej kwiaciarni:) Bardzo dziękuję za pomoc.

Joanna
Opinia z dnia 2015-09-14:
Pragnę podziękować za profesjonalną obsługę oraz realizację mojego zamówienia, przekazane informacje były rzetelne, zamówienie zrealizowano zgodnie z moimi oczekiwaniami zarówno pod kątem terminu jak i wyglądu, z przyjemnością będę polecał Państwa usługi. Personalnie podziękowanie kieruję do osoby z działu Obsługi Klienta, która koordynowała realizację zamówienia a jest nią Pan Paweł Wygoda, serdecznie dziękuję Panie Pawle.

Dariusz
Opinia z dnia 2015-09-11:
Dziękuję serdecznie za zrealizowanie zamówienia i dostosowanie się do moich życzeń! Jestem bardzo zadowolony z kompozycji.

Andrzej
Opinia z dnia 2015-09-09:
Witam Panie Pawle, Bardzo dziękuję za pomoc przy realizacji tego zamówienia. Osoba, która otrzymała kwiaty w Polsce, jak również moja Klientka były bardzo zadowolone.

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-09-01:
Bardzo dziękuję! Bukiet piękny, miś odpowiedni dla dziewczynki... super! Będę Państwa polecać!

Renata
Opinia z dnia 2015-08-28:
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług i chciałbym serdecznie podziękować za spełnienie mojej nieobjętej standardową ofertą prośby.

Marek
Opinia z dnia 2015-08-27:
Dziękuję bardzo za miła i profesjonalną obsługę . W przyszłości będę korzystał tylko i wyłącznie z Waszej firmy. A także będę polecał Waszą firme wśród Polonii w moim rejonie w stanach.

Waldemar
Opinia z dnia 2015-08-23:
Miałem okazję skorzystać z usługi Waszej firmy. Nie rozwodząc się zbytecznie, jestem pod wrażeniem jakości, szybkości i profesjonalizmu pracowników Waszej firmy. Świeżość i konfiguracja kosza róż wywołała zachwyt obdarowanych Pań. Moje zdecydowne tak dla potencjalnych klientów.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-08-10:
Jestem bardzo zadowolona z dostarczenia przesyłki.

Stefania
Opinia z dnia 2015-08-10:
Kwiaty zostały doręczone nawet przed 7 rano. Bardzo dziękuję za wszystkie informacje i pomoc! Kwiaty się mamie bardzo podobały, wszystko wyszło super, jeszcze raz dziękuję!

Izabella
Opinia z dnia 2015-08-10:
DZIĘKUJĘ za realizację zamówienia oraz miłą i profesjonalną konsultację.

Elżbieta
Opinia z dnia 2015-08-03:
Dziękuję bardzo! Jestem zaskoczony tak wspaniałą obsługą!

Marcin
Opinia z dnia 2015-07-28:
Dziekuje Wam, jesteście wspaniali

Magda
Opinia z dnia 2015-07-23:
Dziękuję za profesjonalną obsługę. Bukiet bardzo ładny, a kurier na medal. Polecam

Damian
Opinia z dnia 2015-07-22:
Bardzo dziękuję. Było to przyjemne doświadczenie i na pewno nie ostatnie.

Czesław
Opinia z dnia 2015-07-20:
Kwiaty piękne i dostarczone w terminie.

Halina
Opinia z dnia 2015-07-20:
Przesyłka dostarczona. Dziękuję raz jeszcze. Usługi pierwsza klasa!

Mariusz
Opinia z dnia 2015-07-15:
Bardzo dziękuję Panu i Firmie za realizację mojego zamówienia. Korzystałam z usług Linkflory już kilka razy i za każdym razem zamówienie zostało wykonane. Odbiorcy również byli zadowoleni z jakości kwiatów. Zamawiając kwiaty i tym razem wiedziałam, że nie będzie problemów. Nie pomyliłam się. Jeszcze raz dziękuję za serdeczność i pomoc.

Elżbieta
Opinia z dnia 2015-07-14:
Dziękuję. Mogą Państwo być pewni, że będę polecał Państwa usługi wszystkim znajomym.

Jarosław
Opinia z dnia 2015-06-18:
Serdecznie dziękuję za pomoc w rejestracji i zamówieniu kwiatów. Jestem serdecznie zaskoczony podejściem do klienta jakie otrzymałem od Państwa. Mogę swobodnie stwierdzić, że wiele zachdnich firm mogło by się od Państwa nauczyć wspaniałej obsługi klienta.

Maciej
Opinia z dnia 2015-06-15:
Bardzo dziękuję za dostarczenie kwiatów. Chciałabym jeszcze raz podziękowac i podkreślić, że na pewno nie raz skorzystam z Państwa usług.

Lidia
Opinia z dnia 2015-06-12:
Dziękuję bardzo za profesjonalne przyjęcie i załatwienie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z Państwa Firmy. Na pewno polecę znajomym i skorzystam ponownie.

Anna Maria
Opinia z dnia 2015-06-11:
Ocena POZYTYWNA NA 100%. Jestem bardzo zadowolona

Tatiana
Opinia z dnia 2015-06-11:
Wykonanie usługi było na bardzo wysokim poziomie. Terminowe. Bukiet piękny i świeży. Obsługa dostawcy bez zastrzeżeń. Kwiaciarnia współpracująca jak najbardziej sumienna i godna tej współpracy.

Leszek
Opinia z dnia 2015-06-02:
Otrzymałam podziękowania od Pary Młodej - podziękowania za piękny bukiet i to Wam przekazuję.

Anna
Opinia z dnia 2015-05-31:
Po raz pierwszy korzystałem z Państwa usługi. Jestem pod wrażeniem. Dziękuję bardzo. Jesteście super. Polecam wszystkim.

Czesław
Opinia z dnia 2015-05-29:
Dziękuję serdecznie, Państwa serwis jest nie do pobicia! Jestem naprawdę pod wrażeniem jak uczciwie pracujecie i jakie piękne bukiety są dostarczane. I na czas. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Naprawdę świetna kwiaciarnia online!!!! Już nigdy nie zamówię kwiatów w żadnej innej kwiaciarni.

Iwona
Opinia z dnia 2015-05-29:
Serdecznie dziękuję za wspaniały serwis i piękne kwiaty. Napewno będę używała Państwa firmy do wysyłki kwiatów do Polski. Jeszcze raz dziękuję bardzo za wszystko.

Joanna
Opinia z dnia 2015-05-29:
Bardzo dziękuję za dostarczenie pięknych kwiatów. Korzystam kolejny raz! Super serwis!

Wanda
Opinia z dnia 2015-05-27:
Bardzo Państwu Dziękuję za piękne kwiaty i dostarczony List. Mama się bardzo wzruszyła i dziękuje razem ze mną. Tak szybka odpowiedź, uprzejmość i profesjonalizm jest bardzo rzadki i wyszło nawet lepiej niż bym sobie wyobrażała. Bardzo dziękujemy i będziemy korzystać z Państwa usług.

Marzena
Opinia z dnia 2015-05-27:
Witam , bardzo dziękuję za doreczenie zamówionej wiązanki. Mama była bardzo wzruszona.

Maria
Opinia z dnia 2015-05-27:
Dziękuję za dostawę , mama była zachwycona. Jeszcze raz dziękuję.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-26:
Jak zawsze super obsługa!

Ania
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo za dostarczenie pięknych kwiatów.

Aleksandra
Opinia z dnia 2015-05-26:
Bardzo dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia. Jestem bardzo wdzięczna za cudowne, świeże, piękne kwiaty i cudowne, świeże owoce w koszu. Niespodzianka dla mojej kochanej Mamy się udała, wzruszające chwile. Pierwszy raz korzystałam z waszej firmy, jestem bardzo zadowolona, będę was polecać znajomym. Dziękuje ślicznie.

Anna
Opinia z dnia 2015-05-26:
Drogi Jarku, Drogi Aleksandrze, dziękuję serdecznie za pomoc w realizacji zamówienia. Moja mama byla przeszczęśliwa!

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty są wspaniałe! Zamówię wkròtce także na urodziny u Was!

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-05-26:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie slicznego bukietu z gerber i margaretek oraz czekoladek. Niespodzianka na Dzień Matki udana. Mama zaskoczona, aż łezkę uroniła, a ja bardzo jestem szczęśliwa, że mamie się kwiaty podobały i ze mieszkając w Irlandii udało mi się dzięki Wam sprawić jej przyjemność. Obsługa pomocna i bardzo miła :) Zyskaliście stałego klienta.. Polecam i dziękuję.

Ewelina
Opinia z dnia 2015-05-24:
Bardzo mi miło, że wasza kwiaciarnia się tak stara o klienta.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-23:
Bardzo dziękuję za dostarczone kwiaty. Bukiet okazał się rzeczywiście śliczny, a moja sympatia była naprawdę szczęśliwa!

Oskar
Opinia z dnia 2015-05-23:
Jesteście w 100% profesjonalni w tym co robicie!

Andrzej
Opinia z dnia 2015-05-22:
Serdecznie dziękuję za piękną wiązankę. Jestem bardzo zadowolona z tak wspaniałej obsługi.

Maria
Opinia z dnia 2015-05-18:
Dziękuję bardzo za pomoc. Kwiaty piękne, podobały się rodzicom.

Justyna
Opinia z dnia 2015-05-17:
Dziękuję serdecznie za dostarczenie wiązanki i za piękną wiązankę pożegnalną. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Państwa firma jest naprawdę solidną firmą.

Iwona
Opinia z dnia 2015-05-16:
Mama była mile zaskoczona, a kwiaty były śliczne. Dziękuję.

Joanna
Opinia z dnia 2015-05-15:
Kilka razy korzystałem, doskonała komunikacja, dostawa na czas, kwiaty zawsze swieże. Na pewno jeszcze skorzystam, highly recommended!!!

Paweł
Opinia z dnia 2015-05-04:
Dziękuję ślicznie, jestem zadowolony z waszych usług.

Dawid
Opinia z dnia 2015-05-02:
Wspaniale! Dziękuję!

Zdenek
Opinia z dnia 2015-04-29:
Bardzo dziękuję za doręczenie pięknych kwiatów, tym razem do mojej Mamy. Świetny serwis, gratuluję.

Iwona
Opinia z dnia 2015-04-28:
Dziękuję bardzo, obsługa miła i profesjonalna, kwiaty piękne. Dziewczyna bardzo zadowolona, ja też.

Daniel
Opinia z dnia 2015-04-26:
Dziś moja Mama obchodziła swoje imieniny. W związku z tym, że nie mieszkam w Polsce postanowiłam przesłać jej kwiaty za Waszym pośrednictwem. Do kwiatów załączona została karteczka z życzeniami, które płynęły prosto z mojego serca. Sprawiliście, że moja Mama otrzymała najlepszy prezent w jej życiu, za co serdecznie Wam dziękuję. Niespodzianka udana, a Wasze usługi prowadzone są na profesjonalnym poziomie. Kwiaty piękne, nawet lepsze niż na zdjęciu.

Agata
Opinia z dnia 2015-04-24:
Bardzo dziękuję - niespodzianka na 60-tą rocznicę ślubu Rodziców się udała – bukiet śliczny i świeży, a dostawa błyskawiczna. No i czułam się zaopiekowana w trakcie zamawiania – jak tylko nie udało mi się zapłacić kartą zadzwonił do mnie Pan Witold i zaoferował pomoc. Emaile potwierdzające każdy krok i na czacie odpowiedzi na każde pytanie. Nic tylko polecać: internetowe zamawianie, a jednak z dyskretnym wsparciem ludzkim. Super! Gratuluję serwisu!

Jola
Opinia z dnia 2015-04-18:
Dziękuję za profsejonalną i perfekcyjną realizację mojego zamówienia. Na pewno w przyszłości będę korzystał z usług Państwa firmy.

Sławomir
Opinia z dnia 2015-04-15:
Chciałam serdecznie podziękować za bukiet, który dzisiaj dostarczyliście do Pani Anity. Jestem mile zaskoczona, bo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjeciu. Jestem bardzo zadowolona i na przyszłośc będę zamawiać już tylko u Państwa.

Monika
Opinia z dnia 2015-04-13:
Klientka moja była bardzo zadowolona i bardzo dziękuje jak zwykle za miłą obsługę.

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-04-13:
Bukiet jest taki jaki powinien być :) Cieszę się również, że został doręczony do rąk własnych. Bardzo dziękuję za profesjonalizm i elastyczne podejście.

Kamila
Opinia z dnia 2015-04-09:
Panie Pawle, jeszcze raz ogromne dzięki za tak wspaniała obsługę klienta. Jest Pan cudowny!

N.
Opinia z dnia 2015-03-23:
Dostałam już zdjęcie bukietu i jest śliczny. Dla mnie najważniejsze było to, że kwiaty doszły na czas! Jeszcze raz dziękuję!

Agata
Opinia z dnia 2015-03-21:
Bardzo dziękuje za miłą, profesjonalną obsługę. Napewno będę państwa polecała dalej :)

Justyna
Opinia z dnia 2015-03-14:
Dziękuję ślicznie! Jesteście niesamowici i zawsze mozna na Was liczyć.

Izabela
Opinia z dnia 2015-03-11:
Jestem zadowolona z Państwa usługi. Dziękuję bardzo, jesteście wspaniali

??????
Opinia z dnia 2015-03-09:
Super wszystko zostało załatwione. Dziękuję, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług

Dawid
Opinia z dnia 2015-03-03:
Dziękuję za wzorowe i jakościowe wykonanie zlecenia

Wiesław
Opinia z dnia 2015-02-28:
Dzięki za dostarczenie kwiatów. Działacie rewelacyjnie.

Wojtek
Opinia z dnia 2015-02-19:
Profesjonalizm pod każdym względem.

Daniel
Opinia z dnia 2015-02-16:
Bardzo dziękuję, wiązanka jest piękna. Na pewno jeszcze niejednokrotnie będę korzystać z Państwa usług. Polecam Państwa również moim znajomym w Szwecji.

Dominika
Opinia z dnia 2015-02-13:
Dziękuję bardzo, rodzina była bardzo zadowolona.

Henryka
Opinia z dnia 2015-02-13:
Serdecznie dziękuję za przepiękny bukiet, jesteśmy bardzo zadowoleni, a jubilatka szczęśliwa.

Jaromira
Opinia z dnia 2015-02-08:
Dziekuję, jestem zadowolona z Państwa usługi.

Ewelina
Opinia z dnia 2015-02-03:
Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję bardzo za miłą i sprawną obsługę.

Magdalena
Opinia z dnia 2015-02-01:
Dziękuję za wspaniałe załatwienie zamówienia. Kwiaty są śliczne i cieszę się. Na pewno skorzystam z Państwa usług.

Bożena
Opinia z dnia 2015-02-01:
Serdecznie dziękuję, wiem, że zawsze mogę na Was liczyć

Grażyna
Opinia z dnia 2015-01-28:
Jak zwykle jestem zadowolona:)))) polecam wszystkim :))))

Karolina
Opinia z dnia 2015-01-28:
Jak zwykle jestem zadowolona:)))) polecam wszystkim :))))

Karolina
Opinia z dnia 2015-01-27:
Dziękuję za dostarczenie bukietu. Jestem zadowolony.

Mariusz
Opinia z dnia 2015-01-27:
Dziękuję za dostarczenie bukietu. Jestem zadowolony.

Mariusz
Opinia z dnia 2015-01-20:
Bukiet tulipanów piękny, przyniósł pożądany efekt.

Zbyszek
Opinia z dnia 2015-01-20:
Dziękuję za piękne kwiatki i sprawne ich dostarczenie.

Tomasz
Opinia z dnia 2015-01-20:
Fajnie, ładnie i poświęciliście mi swój czas nadliczbowy bo zadzwoniłem po godzinach pracy. Mało to się zdarza ale tak było u Was!!! Dziękuję!!!!!

K.
Opinia z dnia 2015-01-20:
Wyrazy uznania za wysoką jakość obsług i otwartość na potrzeby klienta. Z całą pewnością mogę zadeklarować, że zamierzam korzystać z usług jedynie Państwa firmy.

Maciej
Opinia z dnia 2015-01-19:
Jestem usatysfakcjonowana jakością usługi, świetną obsługą i doskonałym kontaktem na każdym etapie realizacji zamówienia.

Grażyna
Opinia z dnia 2015-01-19:
Szczególnie serdecznie pragnę podziękować konsultantom Biura Obsługi Klienta za okazaną pomoc w załatwieniu sprawy.

Barbara
Opinia z dnia 2015-01-13:
Jestem pod wrażeniem działania Państwa Firmy.Kontakt ,zrozumienie i pomoc w dzisiejszych czasach ciężko o taką doskonałą dbałość o klienta.

Anna
Opinia z dnia 2015-01-09:
Dziękuję! Oceniam realizację usługi na 6+! Na pewno będę korzystał z państwa usług.

Bogdan
Opinia z dnia 2015-01-03:
Dziekuje serdecznie za mila i szybka obsluge. Adresatka bardzo zadowolona z bukietu.

T.
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.