Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    Słoneczniki  -  Kosze kwiatów  -  Doniczkowe  -  Róże  -  Z motywem serca  -  Luksusowe
Kondolencje, pogrzeb  -  Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Przepraszam
Dziękuję i pozdrawiam  -  Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia
Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł  -  Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy losowych 50 opinii klientów Linkflora.pl i Flowers2Poland.com z ostatniego okresu (domyślnie są to ostatnie dwa lata). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych. Aby wyświetlić więcej opinii wystarczy przeładować (odświeżyć) stronę.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2017-01-13:
Bardzo dziękuję za wspaniały serwis i doręczenie kwiatów na czas. Będę polecał Wasze usługi moim przyjaciołom i znajomym. Dziękuję i pozdrawiam

Andrzej
Opinia z dnia 2017-01-13:
Dziękuję. Mama jest bardzo zadowolona z kwiatów.

Iwona
Opinia z dnia 2016-12-25:
Dziękuję bardzo za doręczenie wiazanki na grób i również dziękuję za zdjęcie, wiązanka jest barzdo ładna. Życzę całemu zespołowi Linkflory Szczęśliwych i Radosnych Świąt Bożonarodzeniowych i Dosiego 2017 Roku, dziękuję jeszcze raz.

Karol
Opinia z dnia 2016-12-24:
Kolejny raz potwierdziliście swoją solidność. Wesołych Świąt!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję serdecznie. Stroik przepiękny :)

Dorota
Opinia z dnia 2016-12-07:
Świetny serwis!

Alex
Opinia z dnia 2016-11-30:
Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Mam nadzieje, ze przy radośniejszej okazji. Z przyjemnością polecę Was innym. Jestem zadowolona z Waszego serwisu.

Halina
Opinia z dnia 2016-11-19:
Dziękujemy bardzo za wszystkie informacje i za szybką obsługę. Jesteśmy wdzięczni, że mogliście dostarczyć kwiaty przed pogrzebem. Jeszcze raz dziękujemy :)

Kasia i Piotr
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-09-23:
Witam serdecznie i równie serdecznie dziękuje za wiadomość. Kwiaciarnia doręczyła cudowny bukiet kwiatów - życzenia były czytelne, bo nie słyszałam, że są problemy z ich odczytaniem. Raz jeszcze dziękuję WSZYSTKIM za wszelkie starania. W szczególności tym, którzy mieli bezpośredni wkład w uruchomienie i realizację mojego zlecenia. Wszyscy zrobili swoje, co w ich kompetencjach. Kwiaciarnia sprawdziła się, co cieszy, doręczono starannie przygotowany bukiet kwiatów - będą przywoływały miłe wspomnienia. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-07-10:
Z całego serca bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-06-15:
Dzięki :) Kwiaty bardzo spodobały się mojej kobiecie... Najpiękniejsze jakie kiedykolwiek dostała.

Michał
Opinia z dnia 2016-06-03:
Bardzo pięknie dziękuję, kwiaty dostarczone na czas.

Jan
Opinia z dnia 2016-05-29:
Dziękuję! Mama była zachwycona.

Joanna
Opinia z dnia 2016-05-26:
Witam i bardzo dziękuję za dostarczenie zamówienia na czas. W dzisiejszym świecie to na pewno nie było łatwe, solidna firma! Dzięki

Waldemar
Opinia z dnia 2016-05-19:
Dziękuję za pomoc w złożeniu zamówienia, pozdrawiam serdecznie!

Irena
Opinia z dnia 2016-05-09:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę. Otrzymałam video z uroczystości pochówku, gdzie miałam okazję zobaczyć wieniec zamówiony u państwa. Jestescie solidną, fachową i dyskretnie obsługującą klientów firmą. Mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziekuję za wspaniałą obsługę.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-04-25:
Wszyscy zadowoleni, dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2016-04-13:
Bardzo dziękuję Państwu za sprawną przesyłkę na czas oraz za sympatycznego kuriera.

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-04-05:
Mojej Mamie i wszystkim kwiaty bardzo się podobały i sprawiły wiele radości. Dziękuję bardzo.

Marzena
Opinia z dnia 2016-03-13:
Witam, dziękuję, bardzo ładny bukiet.

Natalia
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-24:
Super, dzięki!!!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-12:
Dziękuję za sprawny przebieg zamówienia oraz dostarczenia. Odezwę się za jakiś czas ponownie.

Paweł
Opinia z dnia 2016-01-14:
Bardzo dziękuję za dostarczenie kwiatów, będę Wasze usługi polecać, dziękuję bardzo.

Agata
Opinia z dnia 2016-01-07:
Dziękuję bardzo, solenizantka była zadowolona :)

Magda
Opinia z dnia 2015-11-24:
Dziekuje pieknie, 100% zadowolenia!

Darek
Opinia z dnia 2015-11-07:
Jestem bardzo zadowolona z kontaktów z konsultantem Panem Aleksandrem Wolskim.

Elżbieta
Opinia z dnia 2015-11-02:
Bardzo dziękuję za piękny bukiet i za sprawne dostarczenie :) Jak zwykle można polegać na Państwa firmie.

Tomasz
Opinia z dnia 2015-09-28:
Możemy tylko pogratulować terminowości i jakości Waszej pracy. Solenizantka była bardziej niż zadowolona z wyglądu bukietu. Serdecznie dziękujemy i życzymy wielu sukcesów.

Teresa i Krzysztof
Opinia z dnia 2015-09-14:
Pragnę podziękować za profesjonalną obsługę oraz realizację mojego zamówienia, przekazane informacje były rzetelne, zamówienie zrealizowano zgodnie z moimi oczekiwaniami zarówno pod kątem terminu jak i wyglądu, z przyjemnością będę polecał Państwa usługi. Personalnie podziękowanie kieruję do osoby z działu Obsługi Klienta, która koordynowała realizację zamówienia a jest nią Pan Paweł Wygoda, serdecznie dziękuję Panie Pawle.

Dariusz
Opinia z dnia 2015-08-28:
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług i chciałbym serdecznie podziękować za spełnienie mojej nieobjętej standardową ofertą prośby.

Marek
Opinia z dnia 2015-08-10:
Kwiaty zostały doręczone nawet przed 7 rano. Bardzo dziękuję za wszystkie informacje i pomoc! Kwiaty się mamie bardzo podobały, wszystko wyszło super, jeszcze raz dziękuję!

Izabella
Opinia z dnia 2015-07-20:
Kwiaty piękne i dostarczone w terminie.

Halina
Opinia z dnia 2015-06-11:
Wykonanie usługi było na bardzo wysokim poziomie. Terminowe. Bukiet piękny i świeży. Obsługa dostawcy bez zastrzeżeń. Kwiaciarnia współpracująca jak najbardziej sumienna i godna tej współpracy.

Leszek
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty są wspaniałe! Zamówię wkròtce także na urodziny u Was!

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-05-26:
Jak zawsze super obsługa!

Ania
Opinia z dnia 2015-05-15:
Kilka razy korzystałem, doskonała komunikacja, dostawa na czas, kwiaty zawsze swieże. Na pewno jeszcze skorzystam, highly recommended!!!

Paweł
Opinia z dnia 2015-05-04:
Dziękuję ślicznie, jestem zadowolony z waszych usług.

Dawid
Opinia z dnia 2015-04-28:
Dziękuję bardzo, obsługa miła i profesjonalna, kwiaty piękne. Dziewczyna bardzo zadowolona, ja też.

Daniel
Opinia z dnia 2015-04-26:
Dziś moja Mama obchodziła swoje imieniny. W związku z tym, że nie mieszkam w Polsce postanowiłam przesłać jej kwiaty za Waszym pośrednictwem. Do kwiatów załączona została karteczka z życzeniami, które płynęły prosto z mojego serca. Sprawiliście, że moja Mama otrzymała najlepszy prezent w jej życiu, za co serdecznie Wam dziękuję. Niespodzianka udana, a Wasze usługi prowadzone są na profesjonalnym poziomie. Kwiaty piękne, nawet lepsze niż na zdjęciu.

Agata
Opinia z dnia 2015-04-24:
Bardzo dziękuję - niespodzianka na 60-tą rocznicę ślubu Rodziców się udała – bukiet śliczny i świeży, a dostawa błyskawiczna. No i czułam się zaopiekowana w trakcie zamawiania – jak tylko nie udało mi się zapłacić kartą zadzwonił do mnie Pan Witold i zaoferował pomoc. Emaile potwierdzające każdy krok i na czacie odpowiedzi na każde pytanie. Nic tylko polecać: internetowe zamawianie, a jednak z dyskretnym wsparciem ludzkim. Super! Gratuluję serwisu!

Jola
Opinia z dnia 2015-04-13:
Klientka moja była bardzo zadowolona i bardzo dziękuje jak zwykle za miłą obsługę.

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-04-09:
Panie Pawle, jeszcze raz ogromne dzięki za tak wspaniała obsługę klienta. Jest Pan cudowny!

N.
Opinia z dnia 2015-03-23:
Dostałam już zdjęcie bukietu i jest śliczny. Dla mnie najważniejsze było to, że kwiaty doszły na czas! Jeszcze raz dziękuję!

Agata
Opinia z dnia 2015-03-11:
Jestem zadowolona z Państwa usługi. Dziękuję bardzo, jesteście wspaniali

??????
Opinia z dnia 2015-03-09:
Super wszystko zostało załatwione. Dziękuję, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług

Dawid
Opinia z dnia 2015-03-02:
Jak zwykle jestem zadowolona:)))) polecam wszystkim :))))

Karolina
Opinia z dnia 2015-02-13:
Dziękuję bardzo, rodzina była bardzo zadowolona.

Henryka
Opinia z dnia 2015-01-27:
Dziękuję za dostarczenie bukietu. Jestem zadowolony.

Mariusz
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.