Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    26/05: Dzień Matki 2017  -  Kosze kwiatów  -  Z motywem serca  -  Luksusowe
Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Dziękuję i pozdrawiam  -  Przepraszam
Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia  -  Kondolencje, pogrzeb
Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje  -  Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

Nadal przyjmujemy zamówienia z gwarantowanym doręczeniem 26 maja (Dzień Matki)!
Ponieważ jednak w niektórych kwiaciarniach niektóre kwiaty mogą być wyprzedane, w przypadku zamówień składanych
25 maja po 20:00 lub 26 maja w przypadku niedostępności kwiatów zastrzegamy sobie prawo do zamiany kwiatów aby dotrzymać terminu doręczenia.

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy losowych 50 opinii klientów Linkflora.pl i Flowers2Poland.com z ostatniego okresu (domyślnie są to ostatnie dwa lata). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych. Aby wyświetlić więcej opinii wystarczy przeładować (odświeżyć) stronę.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję raz jeszcze i życzę wszystkiego dobrego. Zatrzymuję państwa adres na przyszłość.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-07:
Dziekuję, bukiet się bardzo podobał. Usługa zrealizowana sprawnie. Dziękuję.

Daniel
Opinia z dnia 2016-12-03:
Jest ok! Jestem zadowolona. Wygląda na to, że będę korzystać z usług państwa firmy. Dziękuję, róże były ładne i świeże. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia i dołączam do listy państwa klientów, życząc udanych i bogatych Świąt Bożego Narodzenia. Państwa usługi w skali 1 do 10 oceniam na strzał w dziesiątkę.

Barbara
Opinia z dnia 2016-11-17:
Dziekuję bardzo :) wiązanka wyszła ładna .

Patrycja
Opinia z dnia 2016-10-18:
Za usługę dziękuję, jestem zadowolony.

Bogdan
Opinia z dnia 2016-10-16:
Dziękuję za super niespodziankę , jaką mogłem dzieki państwu sprawić mojej mamie.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-09-23:
Witam serdecznie i równie serdecznie dziękuje za wiadomość. Kwiaciarnia doręczyła cudowny bukiet kwiatów - życzenia były czytelne, bo nie słyszałam, że są problemy z ich odczytaniem. Raz jeszcze dziękuję WSZYSTKIM za wszelkie starania. W szczególności tym, którzy mieli bezpośredni wkład w uruchomienie i realizację mojego zlecenia. Wszyscy zrobili swoje, co w ich kompetencjach. Kwiaciarnia sprawdziła się, co cieszy, doręczono starannie przygotowany bukiet kwiatów - będą przywoływały miłe wspomnienia. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-09-19:
Dziękuję bardzo za realizację zamówienia, pomimo że zostało złożone w ostatniej chwili. Zawsze mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ze słonecznej Florydy.

Paweł
Opinia z dnia 2016-07-13:
Bardzo dziękuję za ekspresowe działanie :)

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-06-10:
Dziękuję, wszystko jest dobrze

Danuta
Opinia z dnia 2016-06-08:
Na pewno będę z Państwa usług jeszcze korzystać nie raz. Bardzo sprawna i miła obsługa. Dziękuję pięknie.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-05-31:
Spieszę pogratulować i podziękować Państwu za tak eleganckie rozwiązanie mojego dylematu związanego z przeszłym Świętem Matki w Polsce. Dzisiaj mama świętuje podwójnie, ponieważ otrzymała od Was świeży bukiet -niespodziankę oraz życzenia ode mnie po dwutygodniowej ich wędrówce. Gratuluję wysokiej jakości obsługi klienta! I dziękuję!!

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-29:
Dziękuję! Mama była zachwycona.

Joanna
Opinia z dnia 2016-05-26:
DZIĘKUJĘ BARDZO. Bukiet BARDZO ładny, Mama szczęśliwa.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-14:
Bardzo dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy. Chciałabym dodać, że odbiorca jest bardzo zadowolony i kosz jest super. Z wyrazami szacunku - stała kilentka.

Eliza
Opinia z dnia 2016-05-14:
To było moje pierwsze zamówienie u Państwa. Jestem mile zaskoczona. Dziękuje za szybką i profesjonalną obsługę. Na pewno będę czesciej korzystała z Państwa usług.

Ewa
Opinia z dnia 2016-05-12:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów. Wszyscy są zadowoleni. Bardzo doceniam Wasze zaangażowanie, outstanding customer service. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam z daleka...

Edyta
Opinia z dnia 2016-05-09:
Serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę. Otrzymałam video z uroczystości pochówku, gdzie miałam okazję zobaczyć wieniec zamówiony u państwa. Jestescie solidną, fachową i dyskretnie obsługującą klientów firmą. Mozna na Was polegać. Jeszcze raz dziekuję za wspaniałą obsługę.

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-04-30:
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę zamówienia. Dotarło na czas, godne polecenia działanie firmy.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-04-25:
Panie Aleksandrze, dziękuję bardzo za pomoc!!!!!

Jolanta
Opinia z dnia 2016-03-18:
Dziękuję za sprawną i szybką obsługę. Solenizantka była bardzo zadowolona.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-03-07:
Dziękuję bardzo, babcia była bardzo zadowolona, myślę że w przyszłości z przyjemnością skorzystam z Państwa usług ponownie, jeszcze raz dziękuję, pozdrowienia.

Alina
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-29:
Dziękuję bardzo. Mam potwierdzenie, że wiazanka była ładna i dostarczona dokładnie na czas.

Janina
Opinia z dnia 2016-02-14:
Pragnę podziękować firmie, a zwłaszcza operatorowi Pawłowi za kulturę i wielki profesjonalizm przy obsłudze mojego zlecenia. Zamówienie zrealizowane zostało w czasie 2h 50min. Dla mnie rewelacja. Polecam!

Zbigniew
Opinia z dnia 2016-02-14:
Bardzo Państwu dziękuję za perfekcyjną obsługę zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-09:
Dziękuję bardzo! Jak zwykle super jakość obsługi!!!

Monika
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję. W przyszłości z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z Waszych usług. Jestem bardzo zadowolona.

Aneta
Opinia z dnia 2016-01-21:
Chcę bardzo podziękować za szybkie dostarczenie bukietu świeżych i pięknych kwiatów. Pozdrawiam serdecznie i polecam gorąco .

Tamar
Opinia z dnia 2016-01-17:
Dziękujemy bardzo za piękną wiązankę.

Ela i Mirek
Opinia z dnia 2015-12-22:
Jestem zadowolona z jakości usługi oraz przesłanych kwiatów, dlatego korzystam z usług Państwa Firmy i nie szukam innych. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz dalszych sukcesów w Nowym Roku.

Bożena
Opinia z dnia 2015-12-09:
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolony z Waszych usług. Oby tak dalej. Dziękuję bardzo.

Daniel
Opinia z dnia 2015-11-26:
Szczesliwa Jubilatka byla zachwycona pieknym koszyczkiem kolorowych kwiatow, ktore w szary jesienny dzien rozswietlily jej mieszkanko, a zalaczone do tego czekoladki okazaly sie wspanialym niespodziewanym urodzinowym dodatkiem. Serdecznie dziekuje za tak sympatyczna usluge!"

Aleksandra
Opinia z dnia 2015-11-21:
Chcialam goraco podziekowac za bardzo punktualne dostarczenie zamowionej wiazanki pogrzebowej, jednoczesnie zapewniam ze bede korzystala z Waszych uslug poniewaz jestem bardzo zadowolona z waszego serwisu i rowniez polece wasze uslugi swoim znajomym.

Jadwiga
Opinia z dnia 2015-11-19:
Chcialam serdecznie podziekowac za piekne roze dla Pani Elzbiety. Obdarowana byla zachwycona kwiatami. Do uslyszenia nastepnym razem! Z przyjemnoscia polece Panstwa servis moim przyjaciołom.

Eva
Opinia z dnia 2015-11-15:
Jestem bardzo zadowolony, dziękuję.

Jerzy
Opinia z dnia 2015-09-14:
Pragnę podziękować za profesjonalną obsługę oraz realizację mojego zamówienia, przekazane informacje były rzetelne, zamówienie zrealizowano zgodnie z moimi oczekiwaniami zarówno pod kątem terminu jak i wyglądu, z przyjemnością będę polecał Państwa usługi. Personalnie podziękowanie kieruję do osoby z działu Obsługi Klienta, która koordynowała realizację zamówienia a jest nią Pan Paweł Wygoda, serdecznie dziękuję Panie Pawle.

Dariusz
Opinia z dnia 2015-08-28:
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług i chciałbym serdecznie podziękować za spełnienie mojej nieobjętej standardową ofertą prośby.

Marek
Opinia z dnia 2015-08-27:
Dziękuję bardzo za miła i profesjonalną obsługę . W przyszłości będę korzystał tylko i wyłącznie z Waszej firmy. A także będę polecał Waszą firme wśród Polonii w moim rejonie w stanach.

Waldemar
Opinia z dnia 2015-08-10:
Kwiaty zostały doręczone nawet przed 7 rano. Bardzo dziękuję za wszystkie informacje i pomoc! Kwiaty się mamie bardzo podobały, wszystko wyszło super, jeszcze raz dziękuję!

Izabella
Opinia z dnia 2015-08-03:
Dziękuję bardzo! Jestem zaskoczony tak wspaniałą obsługą!

Marcin
Opinia z dnia 2015-07-20:
Kwiaty piękne i dostarczone w terminie.

Halina
Opinia z dnia 2015-06-02:
Otrzymałam podziękowania od Pary Młodej - podziękowania za piękny bukiet i to Wam przekazuję.

Anna
Opinia z dnia 2015-05-29:
Bardzo dziękuję za dostarczenie pięknych kwiatów. Korzystam kolejny raz! Super serwis!

Wanda
Opinia z dnia 2015-05-27:
Dziękuję za dostawę , mama była zachwycona. Jeszcze raz dziękuję.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-17:
Dziękuję serdecznie za dostarczenie wiązanki i za piękną wiązankę pożegnalną. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Państwa firma jest naprawdę solidną firmą.

Iwona
Opinia z dnia 2015-04-24:
Bardzo dziękuję - niespodzianka na 60-tą rocznicę ślubu Rodziców się udała – bukiet śliczny i świeży, a dostawa błyskawiczna. No i czułam się zaopiekowana w trakcie zamawiania – jak tylko nie udało mi się zapłacić kartą zadzwonił do mnie Pan Witold i zaoferował pomoc. Emaile potwierdzające każdy krok i na czacie odpowiedzi na każde pytanie. Nic tylko polecać: internetowe zamawianie, a jednak z dyskretnym wsparciem ludzkim. Super! Gratuluję serwisu!

Jola
Opinia z dnia 2015-03-14:
Dziękuję ślicznie! Jesteście niesamowici i zawsze mozna na Was liczyć.

Izabela
Opinia z dnia 2015-01-20:
Dziękuję za piękne kwiatki i sprawne ich dostarczenie.

Tomasz
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.