Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    Słoneczniki  -  Kosze kwiatów  -  Doniczkowe  -  Róże  -  Z motywem serca  -  Luksusowe
Kondolencje, pogrzeb  -  Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Przepraszam
Dziękuję i pozdrawiam  -  Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia
Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł  -  Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy losowych 50 opinii klientów Linkflora.pl i Flowers2Poland.com z ostatniego okresu (domyślnie są to ostatnie dwa lata). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych. Aby wyświetlić więcej opinii wystarczy przeładować (odświeżyć) stronę.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2017-01-13:
Bardzo dziękuję za wspaniały serwis i doręczenie kwiatów na czas. Będę polecał Wasze usługi moim przyjaciołom i znajomym. Dziękuję i pozdrawiam

Andrzej
Opinia z dnia 2016-12-24:
Kolejny raz potwierdziliście swoją solidność. Wesołych Świąt!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-11-30:
Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Mam nadzieje, ze przy radośniejszej okazji. Z przyjemnością polecę Was innym. Jestem zadowolona z Waszego serwisu.

Halina
Opinia z dnia 2016-11-17:
Dziekuję bardzo :) wiązanka wyszła ładna .

Patrycja
Opinia z dnia 2016-11-10:
Dziękuję,... Kompozycja jak i serwis - OK...!!!

Andrzej
Opinia z dnia 2016-10-14:
Uprzejmie Państwu dziękuję. Jestem bardzo zadowolona.

Hanna
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-10-01:
Dziękuję za szybką i miłą obsługę.

Jola
Opinia z dnia 2016-09-17:
SUPER. Ogromna zasługa wielu osób, jestem tego świadoma. Raz jeszcze dziękuję całemu Zespołowi Linkflora.

Bogusia
Opinia z dnia 2016-08-27:
Dzięki serdeczne... Gwiazda szczęśliwa...:) Wierzę jej na słowo... kwiaty podobno Cudo...:)

Adam
Opinia z dnia 2016-07-10:
Ogólnie jesteście na 6, szybko, solidnie, z pełnym profesjonalizmem. Lepiej się nie da ;) W przyszłości również skorzystam z Państwa usługi.

Alan
Opinia z dnia 2016-06-21:
Bardzo dziękuję za jak zwykle profesjonalną realizację zamówienia. Bardzo chętnie skorzystam z Państwa usług w przyszłości!

Tomasz
Opinia z dnia 2016-05-31:
Spieszę pogratulować i podziękować Państwu za tak eleganckie rozwiązanie mojego dylematu związanego z przeszłym Świętem Matki w Polsce. Dzisiaj mama świętuje podwójnie, ponieważ otrzymała od Was świeży bukiet -niespodziankę oraz życzenia ode mnie po dwutygodniowej ich wędrówce. Gratuluję wysokiej jakości obsługi klienta! I dziękuję!!

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-26:
DZIĘKUJĘ BARDZO. Bukiet BARDZO ładny, Mama szczęśliwa.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-06:
Dziękuję bardzo! Mama super zadowolona, zdjecie bukietu już widziałam. Będę korzystać z Państwa usług ponownie na pewno!

Patrycja
Opinia z dnia 2016-04-15:
Przede wszystkim chcemy podziękować za wspaniały serwis jaki oferujecie. Czujemy się naprawdę dobrze, że powierzyliśmy Waszej firmie dostarczenie kwiatów, ponieważ widzimy, że bardzo dbacie o pełną satysfakcję klienta. Na pewno będziemy Wasze usługi polecać innym.

Grzegorz
Opinia z dnia 2016-03-13:
Witam, dziękuję, bardzo ładny bukiet.

Natalia
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2016-02-19:
Odbiorczyni jest bardzo zadowolona więc zdobyliście klienta.

Piotr
Opinia z dnia 2016-02-16:
Panie Pawle, serdecznie dziękuje za tę piękną przesyłkę kwiatową. Zrobił Pan wielką przyjemność moim rodzicom, tym bardziej, że dzisiaj wypada ich 59 rocznica ślubu. Jestem wzruszona Pańską postawą. Jeszcze raz dziękuje i chciałam zapewnić ze sposób jaki Pan reagował i walczył o klienta jest warty naśladowania przez innych ludzi businessu. Jeśli chodzi o mnie i moje przyszłościowe plany związane z kupnem i przesyłaniem kwiatów , to zdecydowanie będę korzystać z Państwa firmy. Pozdrawiam i życzę sukcesu.

Eva
Opinia z dnia 2016-02-12:
Dziękuję za sprawny przebieg zamówienia oraz dostarczenia. Odezwę się za jakiś czas ponownie.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-09:
Dziękuję bardzo! Jak zwykle super jakość obsługi!!!

Monika
Opinia z dnia 2016-01-21:
Dziękuję bardzo, jestem bardzo zadowolona!

Weronika
Opinia z dnia 2015-12-28:
Chciałabym Państwu podziękować za przepiękny bukiet! Bardzo się spodobał odbiorcy!

Eugenia
Opinia z dnia 2015-11-28:
Dziekuje za sprawne zrealizowanie mojego zamowienia. Jestescie firma godna polecenia.

Paweł
Opinia z dnia 2015-11-15:
Jestem bardzo zadowolony, dziękuję.

Jerzy
Opinia z dnia 2015-11-01:
Chciałabym bardzo podziękować, za piękny bukiet i szybką dostawę mimo dnia Wszystkich Świętych. Mama była zachwycona dziękuję!

Izabela
Opinia z dnia 2015-10-20:
Bardzo dziękuję za piękne i świeże kwiaty. Kwiaty są tak świeże, że cieszą widokiem wszystkich domowników nawet 2 tygodnie i więcej. Polecam, jestescie szybcy i wiarygodni.

Bogumiła
Opinia z dnia 2015-10-20:
Dziękuję bardzo Panie Pawle, za kwiaty i za telefon. Jak zazwyczaj, fantastyczna obsługa klienta.

Justyna
Opinia z dnia 2015-10-18:
Ocena pozytywna, jestem zadowolony z Waszej obsługi i polecam.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-10-15:
Dziękuję za doręczenie, jestem z Was zadowolony.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-10-06:
Dziękuję bardzo Panie Pawle, kwiaty są naprawdę bardzo ładne. Syn mi pokazywał na Skype zaraz po doręczeniu. Bardzo dziękuję za pomoc i na pewno skorzystam w przyszłości. Znajomym już poleciłam.

Edyta
Opinia z dnia 2015-10-04:
Bardzo dziekuję za dostarczenie ślicznego bukietu kwiatów i czekoladek. Z przyjemnością będę Was polecać :-)

Patrycja
Opinia z dnia 2015-09-09:
Witam Panie Pawle, Bardzo dziękuję za pomoc przy realizacji tego zamówienia. Osoba, która otrzymała kwiaty w Polsce, jak również moja Klientka były bardzo zadowolone.

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-08-27:
Dziękuję bardzo za miła i profesjonalną obsługę . W przyszłości będę korzystał tylko i wyłącznie z Waszej firmy. A także będę polecał Waszą firme wśród Polonii w moim rejonie w stanach.

Waldemar
Opinia z dnia 2015-08-23:
Miałem okazję skorzystać z usługi Waszej firmy. Nie rozwodząc się zbytecznie, jestem pod wrażeniem jakości, szybkości i profesjonalizmu pracowników Waszej firmy. Świeżość i konfiguracja kosza róż wywołała zachwyt obdarowanych Pań. Moje zdecydowne tak dla potencjalnych klientów.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-08-03:
Dziękuję bardzo! Jestem zaskoczony tak wspaniałą obsługą!

Marcin
Opinia z dnia 2015-07-15:
Bardzo dziękuję Panu i Firmie za realizację mojego zamówienia. Korzystałam z usług Linkflory już kilka razy i za każdym razem zamówienie zostało wykonane. Odbiorcy również byli zadowoleni z jakości kwiatów. Zamawiając kwiaty i tym razem wiedziałam, że nie będzie problemów. Nie pomyliłam się. Jeszcze raz dziękuję za serdeczność i pomoc.

Elżbieta
Opinia z dnia 2015-06-11:
Ocena POZYTYWNA NA 100%. Jestem bardzo zadowolona

Tatiana
Opinia z dnia 2015-05-27:
Witam , bardzo dziękuję za doreczenie zamówionej wiązanki. Mama była bardzo wzruszona.

Maria
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo za dostarczenie pięknych kwiatów.

Aleksandra
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty są wspaniałe! Zamówię wkròtce także na urodziny u Was!

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-05-26:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie slicznego bukietu z gerber i margaretek oraz czekoladek. Niespodzianka na Dzień Matki udana. Mama zaskoczona, aż łezkę uroniła, a ja bardzo jestem szczęśliwa, że mamie się kwiaty podobały i ze mieszkając w Irlandii udało mi się dzięki Wam sprawić jej przyjemność. Obsługa pomocna i bardzo miła :) Zyskaliście stałego klienta.. Polecam i dziękuję.

Ewelina
Opinia z dnia 2015-05-24:
Bardzo mi miło, że wasza kwiaciarnia się tak stara o klienta.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-17:
Dziękuję serdecznie za dostarczenie wiązanki i za piękną wiązankę pożegnalną. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Państwa firma jest naprawdę solidną firmą.

Iwona
Opinia z dnia 2015-05-15:
Kilka razy korzystałem, doskonała komunikacja, dostawa na czas, kwiaty zawsze swieże. Na pewno jeszcze skorzystam, highly recommended!!!

Paweł
Opinia z dnia 2015-04-28:
Dziękuję bardzo, obsługa miła i profesjonalna, kwiaty piękne. Dziewczyna bardzo zadowolona, ja też.

Daniel
Opinia z dnia 2015-03-11:
Jestem zadowolona z Państwa usługi. Dziękuję bardzo, jesteście wspaniali

??????
Opinia z dnia 2015-03-03:
Dziękuję za wzorowe i jakościowe wykonanie zlecenia

Wiesław
Opinia z dnia 2015-01-20:
Bukiet tulipanów piękny, przyniósł pożądany efekt.

Zbyszek
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.