Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    Tulipany  -  Róże  -  Doniczkowe  -  Kosze kwiatów  -  Z motywem serca  -  Luksusowe
Kondolencje, pogrzeb  -  Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Przepraszam
Dziękuję i pozdrawiam  -  Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia
Do 125 zł  -  125-200 zł  -  200-300 zł  -  300-500 zł  -  Luksusowe  -  Bestsellery  -  Promocje
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty?  -  Jak zapłacić?  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy losowych 50 opinii klientów Linkflora.pl i Flowers2Poland.com z ostatniego okresu (domyślnie są to ostatnie dwa lata). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych. Aby wyświetlić więcej opinii wystarczy przeładować (odświeżyć) stronę.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2016-12-24:
Kolejny raz potwierdziliście swoją solidność. Wesołych Świąt!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-12-24:
Dziękuję, wszystko się zgadza :) Pozdrawiam i wesołych świąt :)

Konrad
Opinia z dnia 2016-12-23:
Przyjaciele zachwyceni kwiatami. Dziękuję.

Jola
Opinia z dnia 2016-12-22:
Dziękuję Kwiaty piękne, owoce świeże. Mama jest zachwycona. Wesołych Świąt !

Małgorzata
Opinia z dnia 2016-12-20:
Dziękuję serdecznie. Stroik przepiękny :)

Dorota
Opinia z dnia 2016-12-19:
Dziękuję bardzo za świetny serwis.

Maria
Opinia z dnia 2016-12-07:
Dziekuję, bukiet się bardzo podobał. Usługa zrealizowana sprawnie. Dziękuję.

Daniel
Opinia z dnia 2016-11-21:
Dziękuję za dostarczenie pięknych kwiatów. Jesteście super, pełny profesjonalizm.

Patryk
Opinia z dnia 2016-11-19:
Dziękujemy bardzo za wszystkie informacje i za szybką obsługę. Jesteśmy wdzięczni, że mogliście dostarczyć kwiaty przed pogrzebem. Jeszcze raz dziękujemy :)

Kasia i Piotr
Opinia z dnia 2016-11-11:
Dziękuję, kwiaty były bardzo piękne.

Wojciech
Opinia z dnia 2016-10-22:
Na pewno będę korzystać z usług Waszej Firmy w przyszłości i definitywnie polecę ją naszym znajomym. Dziękuję za profesjonalizm.

Agata
Opinia z dnia 2016-10-20:
Na pewno będe polecał znajomym. Pozdrawiam i życzę Dużych Sukcesów.

Waldemar
Opinia z dnia 2016-10-14:
Bardzo dziękuje za informacje i terminową realizację zamówienia. Kwiaty już dotarły do właściwej osoby :) Raz jeszcze dziękuję za profesjonalną obsługę.

Maciej
Opinia z dnia 2016-08-27:
Dzięki serdeczne... Gwiazda szczęśliwa...:) Wierzę jej na słowo... kwiaty podobno Cudo...:)

Adam
Opinia z dnia 2016-07-25:
Chciałam bardzo serdecznie podziekować za dostarczenie zamówionego bukietu kwiatow dla Pani Karoliny. Dzięki wam moja siostra miała cudownie rozpoczęty ten szczególny dla niej dzień.

Michalina
Opinia z dnia 2016-07-13:
Dziękuję za wiadomość i za dobrą obsługę. 5 stars!

Anna
Opinia z dnia 2016-07-11:
Dziękuję, wszystko przebiegło profesjonalnie pozdrawiam

Mariusz
Opinia z dnia 2016-07-10:
Z całego serca bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-06-04:
Dziękuję za szybką i sprawną realizację zamówienia. :)

Anna
Opinia z dnia 2016-05-27:
Dziękuję, nie spodziewałam się, że zamówione w ostatniej chwili kwiaty będą dostarczone w ciągu 45 minut od zamówienia, szczególnie w tak bardzo gorący dzień jak Dzień Matki. Okazuje się, że nasza poczta bardzo szwankuje i moje życzenia nie dotarły więc uratowaliście honor rodziny.

Marzenna
Opinia z dnia 2016-05-26:
DZIĘKUJĘ BARDZO. Bukiet BARDZO ładny, Mama szczęśliwa.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-26:
Bardzo ale to bardzo dziękuję za precyzję i punktualność !!! Firma warta polecenia!!! Radość mamy bezcenna!

Dorota
Opinia z dnia 2016-05-14:
Bardzo dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy. Chciałabym dodać, że odbiorca jest bardzo zadowolony i kosz jest super. Z wyrazami szacunku - stała kilentka.

Eliza
Opinia z dnia 2016-04-25:
Wszyscy zadowoleni, dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2016-03-14:
Dziękuję bardzo, kwiaty piękne.

Aneta
Opinia z dnia 2016-03-08:
Spoko, dziękuję, macie super serwis.

Przemek
Opinia z dnia 2016-02-20:
Dziękuję bardzo za Wasz serwis. Właśnie skończyłem rozmowę z moją mamą. Tulipany są świeże, pięknie udekorowane i mama dosłownie oszalała na ich widok. Jeszcze raz dziękuję.

Prez
Opinia z dnia 2016-02-14:
Bardzo Państwu dziękuję za perfekcyjną obsługę zamówienia.

Paweł
Opinia z dnia 2016-02-09:
Dziękuję bardzo! Jak zwykle super jakość obsługi!!!

Monika
Opinia z dnia 2016-02-05:
Bukiet jest nawet piękniejszy niż na zdjęciu na stronie Linkflora. :) Jestem bardzo zadowolona oraz mojej Mamie też się bardzo podobał. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Obsługa tradycyjnie na najwyższym poziomie. :)

Aleksandra
Opinia z dnia 2016-01-17:
Szanowni Państwo, skorzystałem z usług Waszej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję!!! Do miłego... następnego razu. Z poważaniem i pozdrowieniami z Australii!

Krzysztof
Opinia z dnia 2016-01-05:
Panie Pawle, chciałabym serdecznie podziękować Waszej firmie za dostarczenie kwiatów dzisiaj rano na Cmentarz Osobowicki w związku z pogrzebem. Bukiet przepiękny. Bardzo dziękuję i na pewno będę korzystać z Waszych usług.

Kamila
Opinia z dnia 2015-11-19:
Chcialam serdecznie podziekowac za piekne roze dla Pani Elzbiety. Obdarowana byla zachwycona kwiatami. Do uslyszenia nastepnym razem! Z przyjemnoscia polece Panstwa servis moim przyjaciołom.

Eva
Opinia z dnia 2015-10-20:
Dziękuję bardzo Panie Pawle, za kwiaty i za telefon. Jak zazwyczaj, fantastyczna obsługa klienta.

Justyna
Opinia z dnia 2015-10-19:
Jesteście świetni! Dziękuję.

Piotr
Opinia z dnia 2015-09-11:
Dziękuję serdecznie za zrealizowanie zamówienia i dostosowanie się do moich życzeń! Jestem bardzo zadowolony z kompozycji.

Andrzej
Opinia z dnia 2015-08-23:
Miałem okazję skorzystać z usługi Waszej firmy. Nie rozwodząc się zbytecznie, jestem pod wrażeniem jakości, szybkości i profesjonalizmu pracowników Waszej firmy. Świeżość i konfiguracja kosza róż wywołała zachwyt obdarowanych Pań. Moje zdecydowne tak dla potencjalnych klientów.

Krzysztof
Opinia z dnia 2015-08-10:
Kwiaty zostały doręczone nawet przed 7 rano. Bardzo dziękuję za wszystkie informacje i pomoc! Kwiaty się mamie bardzo podobały, wszystko wyszło super, jeszcze raz dziękuję!

Izabella
Opinia z dnia 2015-07-20:
Przesyłka dostarczona. Dziękuję raz jeszcze. Usługi pierwsza klasa!

Mariusz
Opinia z dnia 2015-07-20:
Kwiaty piękne i dostarczone w terminie.

Halina
Opinia z dnia 2015-06-11:
Wykonanie usługi było na bardzo wysokim poziomie. Terminowe. Bukiet piękny i świeży. Obsługa dostawcy bez zastrzeżeń. Kwiaciarnia współpracująca jak najbardziej sumienna i godna tej współpracy.

Leszek
Opinia z dnia 2015-05-27:
Dziękuję za dostawę , mama była zachwycona. Jeszcze raz dziękuję.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-26:
Dziękuję bardzo, kwiaty są wspaniałe! Zamówię wkròtce także na urodziny u Was!

Agnieszka
Opinia z dnia 2015-05-17:
Dziękuję serdecznie za dostarczenie wiązanki i za piękną wiązankę pożegnalną. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Państwa firma jest naprawdę solidną firmą.

Iwona
Opinia z dnia 2015-04-24:
Bardzo dziękuję - niespodzianka na 60-tą rocznicę ślubu Rodziców się udała – bukiet śliczny i świeży, a dostawa błyskawiczna. No i czułam się zaopiekowana w trakcie zamawiania – jak tylko nie udało mi się zapłacić kartą zadzwonił do mnie Pan Witold i zaoferował pomoc. Emaile potwierdzające każdy krok i na czacie odpowiedzi na każde pytanie. Nic tylko polecać: internetowe zamawianie, a jednak z dyskretnym wsparciem ludzkim. Super! Gratuluję serwisu!

Jola
Opinia z dnia 2015-04-18:
Dziękuję za profsejonalną i perfekcyjną realizację mojego zamówienia. Na pewno w przyszłości będę korzystał z usług Państwa firmy.

Sławomir
Opinia z dnia 2015-03-21:
Bardzo dziękuje za miłą, profesjonalną obsługę. Napewno będę państwa polecała dalej :)

Justyna
Opinia z dnia 2015-03-09:
Super wszystko zostało załatwione. Dziękuję, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług

Dawid
Opinia z dnia 2015-02-08:
Dziekuję, jestem zadowolona z Państwa usługi.

Ewelina
Opinia z dnia 2015-01-27:
Dziękuję za dostarczenie bukietu. Jestem zadowolony.

Mariusz
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.