Język:   Polski English English Deutsch Español Русский Kraj dostawy:   EUR GBP PLN USD

Logowanie / Rejestracja Czat z konsultantem Biura Obsługi Klienta Kontakt Koszyk
=Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka Kwiaciarnia WysyłkowaKwiaciarnia Wysyłkowa Online Florystyczna Poczta Kwiatowa Przesyłka
POLECAMY >
WG OKAZJI >

WG CENY >
WG KOLORU >
WG KWIATÓW >
    Tulipany  -  Bestsellery  -  Z motywem serca  -  Kosze kwiatów  -  Luksusowe
Imieniny i urodziny  -  Myślę o Tobie, Tęsknię, Kocham  -  Dziękuję i pozdrawiam  -  Przepraszam
Gratuluję  -  Rocznica  -  Ślub  -  Narodziny dziecka  -  Życzę zdrowia  -  Kondolencje, pogrzeb
Promocje  -  Do 125 zł  -  125 do 200 zł  -  200 do 300 zł  -  300 do 500 zł  -  Ponad 500 zł  -  Luksusowe
Czerwone  -  Białe  -  Różowe  -  Zielone  -  Pomarańczowe  -  Żółte  -  Różnokolorowe
Róże  -  Lilie  -  Goździki  -  Gerbery  -  Słoneczniki  -  Tulipany  -  Mieszane  -  Doniczkowe
MENU >     Start  -  O nas  -  Kontakt  -  Pomoc  -  Jak zamówić kwiaty  -  Jak zapłacić  -  Koszyk

 
Linkflora: opinie klientów, recenzje
Poniżej prezentujemy losowych 50 opinii klientów Linkflora.pl i Flowers2Poland.com z ostatniego okresu (domyślnie są to ostatnie dwa lata). Prawie wszystkie dane odbiorców, nadawców oraz miejscowości są usunięte dla zapewnienia ochrony danych. Aby wyświetlić więcej opinii wystarczy przeładować (odświeżyć) stronę.

Aby dodać opinię prosimy o przesłanie jej mailem na adres linkflora@linkflora.pl.
Opinia z dnia 2015-09-14:
Koleżanka dostała bukiet i była zaskoczona bardzo miło, bo kwiaty są z jej ulubionej kwiaciarni:) Bardzo dziękuję za pomoc.

Joanna
Opinia z dnia 2016-11-10:
Dziękuję,... Kompozycja jak i serwis - OK...!!!

Andrzej
Opinia z dnia 2014-01-15:
Bukiet jest piękny, córka zachwycona. Dziękuję za profesjonalne podejście do klienta.

Halina
Opinia z dnia 2015-07-23:
Dziękuję za profesjonalną obsługę. Bukiet bardzo ładny, a kurier na medal. Polecam

Damian
Opinia z dnia 2016-12-07:
Dziekuję, bukiet się bardzo podobał. Usługa zrealizowana sprawnie. Dziękuję.

Daniel
Opinia z dnia 2016-01-17:
Dziękujemy bardzo za piękną wiązankę.

Ela i Mirek
Opinia z dnia 2015-02-01:
Dziękuję za wspaniałe załatwienie zamówienia. Kwiaty są śliczne i cieszę się. Na pewno skorzystam z Państwa usług.

Bożena
Opinia z dnia 2015-04-28:
Dziękuję bardzo, obsługa miła i profesjonalna, kwiaty piękne. Dziewczyna bardzo zadowolona, ja też.

Daniel
Opinia z dnia 2014-06-13:
Dziękuję za dostarczenie kwiatów. Przesyłka o czasie. Jestem bardzo zadowolona, w przyszłości skorzystam z Waszych usług.

Urszula
Opinia z dnia 2014-05-26:
Dziękuję, moja mama chrzestna była bardzo wzruszona, dlatego kiedy będę kiedykolwiek zamawiała kwiaty, za każdym razem zrobię to z Państwa pomocą.

Monika
Opinia z dnia 2016-12-25:
Dziękuję bardzo za doręczenie wiazanki na grób i również dziękuję za zdjęcie, wiązanka jest barzdo ładna. Życzę całemu zespołowi Linkflory Szczęśliwych i Radosnych Świąt Bożonarodzeniowych i Dosiego 2017 Roku, dziękuję jeszcze raz.

Karol
Opinia z dnia 2014-12-27:
Wszystko bardzo fajnie, dziękuję!!!!!

Marian
Opinia z dnia 2016-02-24:
Na 100 procent wrócę do Was!!!! Przesympatyczna Pani dostarczyła kwiaty... Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję jeszcze raz.

Tomasz
Opinia z dnia 2016-05-29:
Dziękuję! Mama była zachwycona.

Joanna
Opinia z dnia 2014-10-17:
Serdecznie Panstwu dziekuje za rzetelne podejscie do klienta. Zaj***sci Jestescie! :)))

Sabina
Opinia z dnia 2016-03-14:
Dziękuję bardzo, kwiaty piękne.

Aneta
Opinia z dnia 2015-08-03:
Dziękuję bardzo! Jestem zaskoczony tak wspaniałą obsługą!

Marcin
Opinia z dnia 2014-05-06:
Dziękuje bardzo, wieniec był bardzo elegancki i nasz przyjaciel był bardzo wzruszony. Na pewno będę korzystała z państwa usług w przyszłości i polecę państwa usługi moim znajomym.

Wendy
Opinia z dnia 2014-07-01:
Jestem pod wielkim wrażeniem i bardzo mile zaskoczony jakoscia waszych usług. Pelen profesjonalizm. Ocena 11/10!

Lukasz
Opinia z dnia 2015-05-24:
Bardzo mi miło, że wasza kwiaciarnia się tak stara o klienta.

Bożena
Opinia z dnia 2015-05-04:
Dziękuję ślicznie, jestem zadowolony z waszych usług.

Dawid
Opinia z dnia 2015-01-19:
Jestem usatysfakcjonowana jakością usługi, świetną obsługą i doskonałym kontaktem na każdym etapie realizacji zamówienia.

Grażyna
Opinia z dnia 2016-05-12:
Serdecznie dziękuję za dostarczenie kwiatów. Wszyscy są zadowoleni. Bardzo doceniam Wasze zaangażowanie, outstanding customer service. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam z daleka...

Edyta
Opinia z dnia 2014-09-05:
Odbiorca bardzo zadowolony. Kwiaty piękne. Jeszcze raz dziękuję za miłą i sprawną obsługę.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-12-07:
Świetny serwis!

Alex
Opinia z dnia 2015-10-20:
Moja siostra Asia dostała przepiękny jesienny bukiet. Musze przyznać, iż nie spodziewałam się tak pozytywnej obsługi z Państwa strony i jestem mocno pod wrażeniem.

Ewelina
Opinia z dnia 2016-07-10:
Ogólnie jesteście na 6, szybko, solidnie, z pełnym profesjonalizmem. Lepiej się nie da ;) W przyszłości również skorzystam z Państwa usługi.

Alan
Opinia z dnia 2016-04-15:
Przede wszystkim chcemy podziękować za wspaniały serwis jaki oferujecie. Czujemy się naprawdę dobrze, że powierzyliśmy Waszej firmie dostarczenie kwiatów, ponieważ widzimy, że bardzo dbacie o pełną satysfakcję klienta. Na pewno będziemy Wasze usługi polecać innym.

Grzegorz
Opinia z dnia 2014-04-07:
Serdecznie dziekuje za sprawna i mało biurokratyczną obsługę zwiazana z zakupemi przekazem kwiatów. W przyszłosci będę korzystała z Panstwa firmy.

Ewa
Opinia z dnia 2015-03-23:
Dostałam już zdjęcie bukietu i jest śliczny. Dla mnie najważniejsze było to, że kwiaty doszły na czas! Jeszcze raz dziękuję!

Agata
Opinia z dnia 2016-11-17:
Dziekuję bardzo :) wiązanka wyszła ładna .

Patrycja
Opinia z dnia 2015-04-13:
Klientka moja była bardzo zadowolona i bardzo dziękuje jak zwykle za miłą obsługę.

Agnieszka
Opinia z dnia 2016-05-14:
Bardzo dziękuję za profesjonalne załatwienie sprawy. Chciałabym dodać, że odbiorca jest bardzo zadowolony i kosz jest super. Z wyrazami szacunku - stała kilentka.

Eliza
Opinia z dnia 2014-02-09:
Bardzo dziękujemy. Jubilatka i my jesteśmy bardzo zadowoleni. W przyszłości będziemy korzystać.

W. i A.
Opinia z dnia 2015-06-11:
Ocena POZYTYWNA NA 100%. Jestem bardzo zadowolona

Tatiana
Opinia z dnia 2015-05-26:
Drogi Jarku, Drogi Aleksandrze, dziękuję serdecznie za pomoc w realizacji zamówienia. Moja mama byla przeszczęśliwa!

Agnieszka
Opinia z dnia 2014-10-15:
Kwiaty zostaly doreczone i wzbudzily szczery zachwyt. Dziekuje!

Ewa
Opinia z dnia 2015-02-01:
Serdecznie dziękuję, wiem, że zawsze mogę na Was liczyć

Grażyna
Opinia z dnia 2016-07-11:
Dziękuję, wszystko przebiegło profesjonalnie pozdrawiam

Mariusz
Opinia z dnia 2014-04-05:
Chcę podziękować za miłą i szybką obsługę. Pomógł mi w złożeniu zamówienia konsultat. Mieszkam daleko od moich dzieci, ze względu na odległość i stan mego zdrowia nie mogłabym pojechać na urodziny synowej i syna więc skorzystałam z Waszej kwiaciarni. Sprawiłam wielką radość.

Lucyna
Opinia z dnia 2016-02-14:
Pragnę podziękować firmie, a zwłaszcza operatorowi Pawłowi za kulturę i wielki profesjonalizm przy obsłudze mojego zlecenia. Zamówienie zrealizowane zostało w czasie 2h 50min. Dla mnie rewelacja. Polecam!

Zbigniew
Opinia z dnia 2014-10-30:
Dziekuje bardzo!! Kwiaty idealne. Na pewno skorzystam ponownie z panstwa uslug.

Pawel
Opinia z dnia 2015-01-19:
Szczególnie serdecznie pragnę podziękować konsultantom Biura Obsługi Klienta za okazaną pomoc w załatwieniu sprawy.

Barbara
Opinia z dnia 2016-05-26:
Radość i wzruszenie na mojej mamy twarzy bezcenne!!! Jestem zachwycona, bukiet przepiękny. Co tu dużo pisać, świetna robota! Skorzystam następnym razem na pewno. Mieszkam za granicą i nie mogłam osobiście zanieść jej kwiatów, ale dzięki Wam czuję się jakbym tam była!

Agnieszka
Opinia z dnia 2014-11-28:
Bardzo serdecznie dziękuję za wspaniały service.

Alicja
Opinia z dnia 2014-05-26:
Bardzo dziekuje za swietny (jak zawsze) serwis. Korzystalem juz z Panstwa uslug kilkakrotnie i za kazdym razem serwis byl bez zarzutu. Maja Panstwo we mnie lojalnego klienta.

Steven
Opinia z dnia 2016-03-07:
Gdybym był nasłanym tajemniczym klientem to zaraportowałbym szybkość reakcji, rzeczowość i życzliwość w stosunku do klienta - max. :)

Tomasz
Opinia z dnia 2014-01-13:
Panie Aleksandrze, super, bardzo dziękuję. Jesteście najlepsi:)

Barbara
Opinia z dnia 2014-07-13:
Kwiaty bardzo się podobały i dostarczone były w ustalonych godzinach przez miłego kuriera :) Raz jeszcze dziękuję i napewno skorzystam jeszcze z Państwa usług.

Wioleta
Opinia z dnia 2016-05-30:
Serdecznie dziękuję za to, że dzięki pięknemu bukietowi, który dostarczył miły kurier, moja mama miała niespodziankę na Dzień Matki. Na pewno gdy zajdzie potrzeba skorzystam z Państwa usług. Serdecznie pozdrawiam

Agnieszka
 


Kwiaciarnia Internetowa   Kwiaciarnia Wysyłkowa   Wyślij kwiaty   Florystyczna poczta   Kwiatowa przesyłka   Zamów kwiaty   Kwiaciarnia online   Kwiaty przez internet   Kwiaty przez telefon  Bukietowa poczta kwiatowa niespodzianka

Kwiaciarnia Internetowa LINKFLORA istnieje od 1998 roku i jest jedną z najstarszych polskich kwiaciarni internetowych. Przez wszystkie lata zdobyliśmy tysiące zadowolonych klientów, doskonaląc naszą ofertę oraz cały czas zwiększając poziom usług. Dbamy o Państwa zadowolenie, szanujemy Państwa czas, życzenia i upodobania. Do każdego bukietu podchodzimy tak samo - z sercem, szacunkiem i dbałością o szczegóły. Dzięki temu aktualnie możemy się pochwalić praktycznie 100%-ową satysfakcją klientów!

Większość zamówień to kwiaty do Polski, ale można także wysłać kwiaty za granicę do blisko 200 krajów. W Polsce doręczenie jest możliwe do każdej miejscowości pod dowolny adres (zarówno prywatny jak i firmowy). Dostawa kwiatów jest możliwa dzięki doświadczonym florystom, pracującym w rozległej sieci blisko 1000 kwiaciarni w Polsce i kilkudziesięciu tysięcy na świecie. Dzięki nim na Państwa zamówienie zostanie przygotowany wysmakowany wizualnie, dopracowany, piękny bukiet ze świeżych i pachnących kwiatów.

Najwięcej radości sprawia nam doręczanie kwiatów na radosne okazje: imieniny i urodziny, rocznice, gratulacje, dziękuję, kocham i tęsknię, przepraszam, ale możemy dostarczyć kwiaty na każdą okazję. Jesteśmy także przygotowani na smutne okoliczności - zamówienia na wieńce pogrzebowe i wiązanki kondolencyjne traktujemy zawsze ze szczególną uwagą i należytym szacunkiem. Mamy świadomość zaufania, którym nas Państwo obdarzacie. Do bukietów można także załączyć dodatki: na przykład czekoladki, misia pluszowego, wazon, kosz wiklinowy. Jesteśmy jedyną siecią florystyczną w Polsce, która przyjmuje także zamówienia specjalne (na kompozycje przygotowane wg Państwa sugestii oraz dodatki spoza oferty).

Zamówienie na kwiaty przez internet można złożyć przez Internet, przez telefon, przez czat lub przez email. Bezpiecznej płatności można dokonać przelewem (szybkim lub tradycyjnym), kartą płatniczą, PayPalem lub gotówką. Podczas wyboru kompozycji, przy składaniu zamówienia oraz podczas jego realizacji wszelką pomocą służą konsultanci Biura Obsługi Klienta. Pomogą wybrać bukiet lub stworzyć nowy na zamówienie specjalne, złożyć zamówienie (także spoza oferty), odpowiedzą na pytania. Kontakt jest możliwy przez telefon, czat, email oraz osobiście w Biurze Obsługi Klienta.